העצרת

fresh mishmesh

New member
העצרת

הגענו הביתה... ולנו לא הייתה הסעה- שתיים בודדות מבאר טוביה
... אנחנו נסענו עם אמא שלי
את מי פגשתי? את מי לא?... שי, עדי, אורצי, עינב, יסמין, שרון, רותם, שבסע, שגיא, נטלי, נטע לי, רועי, גל, עומר, יוחי, אלה, גילי ועוד רבים וטובים שאני ממש לא זוכרת... יוו... היה כזה מפגש חטב"מ... היה מרגש לראות מלא אנשים שלא ראיתי מהקורס...
הנאום של פרס היה נחמד, ממה שהצלחתי לשמוע
השירים היו מצמררים- דייויד ברוזה עם "יהיה טוב" היה ממש מרגש, אביב גפן עם "שיר תקווה" ו"לבכות לך" הרים את כל הקהל על הרגליים, וזה היה כל כך מדהים...
מדהים לראות את כל האנשים האלה שבאו להזדהות... שבאו במטרה לומר שהחברה הישראלית לא מקבלת את האפשרות של רצח כמחאה, שהחברה הישראלית מתנגדת לאלימות...
אני אישית נהניתי מאוד היום... הרגשתי שחשוב לבוא לעצרת הזאת, ואני שמחה שהצלחתי למצוא דרך להגיע... ועוד משהו אחד- תפסיקו כבר לומר "פסטירבין"
. זה ממש מעצבן ומבזה את האירוע... נכון שיש הרבה אנשים שבאו כדי לשמוע הופעות, אבל קיבינימאט- תכבדו את אלה שבאו עם מטרה קצת יותר נעלה מזה ותפסיקו לומר את הביטוי הקטן הזה, כי זה פוגע ומעצבן סתם

kedeman

New member
היה משהו שממש זיעזע אותי

רינת בר שרה את התקוה או וואי!!! זה לא שהיא זייפה היא פשוט לא שרה את התווים הנכונים לחלוטין!!!! זה היה ביזיון (ואני מתכוון לזה בהחלט!) מילא אם היא היתה מחליטה לקחת שיר אחר ולשנות לו את המנגינה אבל דווקא להתקוה??? זה היה ממש נוראי!! אבל חוץ מזה היה נחמד ביותר היה לי מוזר שאימא של ניצן זיהתה אותי אחרי משהו כמו פעמיים שהי ראתה אותי וגם זה היה לפני שנה ולפני שנתיים לנו, עמק חפר, ארגנו גם לפני זה הרצאה עם מצגת שהיתה נחמדה ונתנה לי חומר למחשבה (מי שהיה במש"צים - זאת אותה חברה שעשתה לנו את ההרצאה עם המצגת שהיתה ברופין) הבעיה עם המצגות שלהם זה שהן קופצות מנושא לנושא ולא תמיד ברור מה ואיפה הקשר

go golan go

New member
מסכימה עם שניכם, ו....

באיזשהו שלב בעצרת, בין שני נאומים (כבר לא זוכרת איזה), נעמדו מאחורינו איזה 3 חבר'ה והתווכחו בקולי קולות על זה שהעצרת הפכה לפסטיבל- כל מי שעמד ברדיוס של 20 מטר נראה לי שמע אותם. הסתובבתי אליהם וביקשתי יפה (באמת!) שינמיכו את הקול, כי זה לא יפה, אז אחד מהם הצביע על הבמה ואמר לי "זה מספיק חזק, אני בטוח שאת יכולה לשמוע"... הייתי בשוק, ואמרתי לו כן, אבל בכל זאת... והוא פשוט התעלם והמשיך לצעוק איזה שתי דקות ואחר כך הלך... זה היה ממש מגעיל. אחד הנאומים שיותר ריגשו אותי היה של הנהג של רבין ז"ל, כי הוא דיבר עליו כרבין האיש- הבן אדם שהוא היה- לא רבין החייל, המדינאי... וכשראיתי אנשים מסביבי מדברים בניהם, לא מתייחסים, משועממים משהו, הרגשתי כאילו אנשים באמת באים רק כדי לראות אקשן פוליטי. אפילו הדברים של דליה רבין היו ספוגים פוליטיקה- כאילו הוא לא היה אבא שלה (ככה אני הרגשתי...) סליחה אם ייבשתי אתכם

fresh mishmesh

New member
איפה היית מצחיקולה? לא ראיתי אותך..

ושי- הפעם האחרונה שאמא שלי ראתה אותך הייתה לפני 5 חודשים, בתחילת יוני, כשנסענו לכינרת ובדרך חזרה אספנו את סלעית... מה זה הזיכרון הסלקטבי הזה?

go golan go

New member
לא הלכתי לחפש אנשים

למרות שידעתי שאם אני אחפש אני אמצע אנשים שלא ראיתי המון זמן, אבל לא ממש הרגשתי צורך. רציתי לעמוד עם חברות שלי מהקיבוץ (אין פה שום רמיזות, הערות- אף אחד לא צריך להעלב מזה- אני אומרת מה הרגשתי...) חוצמזה, ראיתי את שי פעמיים....

go golan go

New member
אה, כן....

ואת גילי! אני מקווה שלא נעלבת מחוסר היחס, פשוט ממש מיהרתי, והייתי בלחץ, סליחה

kedeman

New member
פעמיים???

זה אומר שפעם אחת את לא אמרת לי כלום!! כי אני ראיתי אותך רק פעם אחת (או שאני ממש לא זוכר???) וניצן - למרות שאמא שלך ראתה אותי לפני 5 חודשים (תרשי לי לעגל לחצי שנה??) אז זה עדיין ממש יפה שהיא זכרה אותי וזיהתה אותי (כי עובדה שאני לא הצלחתי)

go golan go

New member
לך תעשה בדיקה...

פעם אחת ראיתי אותך ונורא מיהרתי לכיוון ההפוך... (רמת הגולן...) ובפעם השניה, כשאתם עצרתם כדי לבדוק שכולם נמצאים.... ובשתי הפעמים אמרתי לך שלום!!!!

kedeman

New member
אההההה נכון

חשבתי על שתי פעמים שנפגשנו בכיכר וזכרתי רק פעם אחת הפעם השניה היתה כבר ברחוב מרוחק משם ניצן - תאמת... לא שמתי לב לאמא שלך אני כל הזמן מסתכל במקומות כאלה לכל הכיוונים בלי קשר לכלום סתם כדי לראות אם אני רואה אנשים מוכרים (ככה גם מצאתי את גל) אבל היה ממש נחמד מצד אמא שלך לומר לי שלום!! (זה בלי אף טיפת ציניות!!!!)

fresh mishmesh

New member
היא אמרה לי שהתסכלת עליה כמה זמן

בצורה שהיה נראה כאילו היא מוכרת לך...

S a l i t

New member
אה הא מי מו את מדברת עליי?

אני יכולה לקבל ריענון קל במה מדובר?

THE sky angel

New member
אותי זיעזע הגועל נפש ש..

בערוץ 2 כל הזמן העבירו לפרסומות
אוףףףף שונאת אותתתםםםםםםםםם
אבל החלטתי ששנה הבאה אני הולכת, וגם בשנה אחרי זה, ולא מעניין אותי בית דין

מ ו ר ע ל

New member
עצרת ופסטירבין

אז ככה העצרת הייתה והיא הייתה ממש יפה, אמנם היא הייתה ספוגה בלא מעט פוליטיקה אבל השנה בהחלט העלו הרבה את הנושאים של רבין האיש דבר שחשוב מאוד לדעתי...! בקשר לפסטירבין ולמפגש שעשו הי"בניקים אני ואני יודע על עוד כמה אנשים שבאו לראות את העצרת, ולכן זה לא יפה ללכת באמצע העצרת החוצה כדי להפגש, כי אנשים באו לראות עצרת, כל העניין של לראות אנשים צריך להשתלב עם הראיית עצרת ולא עם ללכת ממש רחוק ולצאת מהעצרת בכדי רק להפגש. אני אישית רוב העצרת הייתי ממשש מקדימה ובסוף יצאתי החוצה אבל רק לרגע וישר חזרתי חזרה כי באתי לראות עצרת לפני שבאתי לראות אנשים. וזה לדעתי הפסטירבין האמיתי - שזה פשוט נהפך למפגש חברתי...! אני באתי לראות את העצרת לא למפגש חברתי...! וזהו

yotamstei

New member
אני חייב להגיד דבר אחד קטן

בקשר למפגש שנערך באמצע (לקראת סוף) העצרת, אני יודע כחלק מהנפגשים שהוא נערך בזמן הזה אך ורק מטעמי קוצר זמן וענייני הסעות ולוגיסטיקה....לאף אחד לא הייתה כוונה לפגוע במעמד הארוע וכן, אנשים רצו להפגש, ואין בזה שום פסול.

קשתונה

New member
הרגיז אותי-

לבוא לעצרת זכרון...לא לדעות...לאיש...לא לשמאל...לרבין. לבוא לעצרת ששוללת אלימות פוליטית ובכלל, ולא שוללת את דעות הימין שהן שונות. מבחינתי העצרת אמורה להיות עצרת לשלילת האלימות הזאת ועצרת זכרון לרבין. לכן לדעתי היה לא במקום השלטים של הסרבנות ולהשוות את צהל לטרור וכיבוש ובלה בלה בלה. כמו כן גם ממש לא היה במקום לדעתי הנאום של פרס הוא אפילו היה דיי נורא בהתחשב באירוע. עכשיו אני מבינה את אנשי הימין שלא רוצים להגיע לעצרת למרות שהם מאוד תומכים בעצרת נגד אלימות ונגד הרצח אבל כמו שאני הרגשתי לא בנוח במידה מסויימת עם הפוליטיקה שזעקה מהכיכר אתמול בערב (ואני לא ימנית בדעותי או בתפיסת חיי). אני שעמדתי בצד יחסית ולא בתוך האמצע של האמצע לא הרגשתי בשלטים בסביבתי...אבל ראיתי את זה... ומה לעשות היה לי קשה עם זה! כמו גם עם הנאום של פרס. למרות הכל- השנה יחסית לשנים קודמות כן דיברו רבות על רבין האדם וגם על שלילת האלימות (הכללית...כי הנאום של פרס קצת הסית נגד הימין הייתי אומרת). כמו אלה...מה שהכי ריגש אותי היה הנאום של הנהג של רבין (יחזאל דמטי אם אינני טועה). אני יודעת שיש המון אנשים שישנאו את מה שאמרתי פה... אם לא בפורום אז מחוצה לו. אבל זוהי דעתי האישית. ולמרות מה שכתבתי, הרגשתי טוב מאוד עם זה שהייתי שם, מסיבותיי האישיות. את מי שהספקתי לראות ממש שמחתי. את מי שלא- אני מצטערת לא היה ביכולתי היה לי משהו לארגן. אבל ה- פגישה שהיתה לי שם היתה עם המדריך היקר שלי מפולין. שיהיה לכולנו שבוע טוב... וגמד שלי..תתעורר! אני מרגישה מקופחת!

THE sky angel

New member
מסכימה איתך בעיניים עצומות...

למרות שלא הייתי שם, לא מצאתי דרך טובה מזו שלך להביע את הדעה שלי אז אני מסכימה איתך!!!! :) אממ וכמה שאני מעריכה את פרס הבנאדם- והוא בנאדם מדהים לדעתי, באמת לא אהבתי את ההצהרות הפוליטיות שהיו שם- כמו שאמרתי לפני כן... וגם ביתו של רבין- בכלל!! ומאוד אהבתי את מה שהנהג שלו אמר, וגם את מה שאביב גפן אמר- בניגוד לזה שממש אני לא אהבתי אותו, זה נתן לי איזושהי הערכה אליו... :)

למעלה