העצרת שהייתה היום!!

alinali

New member
העצרת שהייתה היום!!

היום הייתי בעצרת בסינמטק, וזה היה כל כך מרגש, מפחיד, עצוב, כל התחושות שלי נהפכו לתחושה אחת ופשוט פרצתי בבכי... חצי מהעצרת לא יכולתי שלא לבכות, כל מי שלא היה הפסיד בגדול. היו שם אמנים נפלאים ואנשים מאוד טובים ומיוחדים, שתרמו מזמנם למטרה כה חשובה. מה שהכי זעזע אותי היה הסרט שהקרינו...אני כמובן שלא הסתכלתי, כי אני לא יכולה לראות דברים כאלה, אבל ענת דיברה כל הזמן במשך הסרט ורק מהדיבורים שלה התחלתי לבכות בלי הפסקה...ופתאום באמצע הסרט שמעתי מה זה צעקה, הסתכלתי וראיתי שזאת אורנה, היא התפרקה שם...היא בכתה וצרחה..אחרי הסרט היא עלתה לבמה ולא יכלה להוציא אפילו מלה מהפה, עד שהיא הצליחה והתחילה לצעוק, הצעקות שלה היו כל כך מחרידות שלדעתי אפילו אדם שלא אוהב חיות ולא אכפת לו היה מזדעזע!! רואים שזה בא לה מהלב! אחרי שהיא סיימה לצעוק היא ירדה מהבמה וכמעט נפלה! אחרי העצרת ניגשתי לענת לשאול מה עם אורנה והיא אמרה שהיא חושבת שהיא עשתה טעות כשנתנה לה לעלות לבמה, כי אורנה הייתה ממש מפורקת! אבל הם סידרו לה הסעה הביתה! אורנה (אם את קוראת את זה), אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב, מה שהיה בהפגנה זעזעה את כולנו, אני אישית חשתי את הכאב של הקופים האלה...ובעזרת השם הכל יפתר לטובה!! לאורטל-תודה שבאת איתי!! בלעדייך הייתי מתה שם, מתה עלייך, את החברה הכי טובה שיש!! -אלינה.

LoLo16

New member
../images/Emo7.gif

נורא רציתי לבוא, רק לא היה לי איך..
אני מקווה שמה שהיה שם באמת הגיע לאנשים הנכונים, ויעצרו את המפלצות הללו שמנהלים את חוות מזור... תסלחו לי על הבוטות, אבל את האנשים שעוסקים בדברים האלו צריך פשוט מאוד להשמיד. ואפילו זה יהיה יותר ממה שמגיע לשטנים האלה.... את, אורנה, וכל מי שהגיע ותרם לעצרת עשה עבודת קודש. כן יירבו.

אלינה, אני משתתפת בכל מילה...

אוי זה היה נורא, הצעקות של אורנה על הבמה, הסרט המזעז שהקרינו, האלונים שחילקו בהפגנה, הכל הכל! אח"כ רק בא לי השוק והיו לי דמעות בעיניים בדרך הביתה. לכל מי שלא היה, הפסיד, בהחלט עצרת מיוחדת שלא כדאי להפסיד.... בעזרת השם הכל יסתדר!! אני רק רוצה להגיד תודה מכל הלב והנפש לאורנה שהיא אישה יקרה ומדהימה וכמה שהיא נותנת מעצמה ונלחמת באש ובמים על נושא שכ"כ חשוב לה ולאחרים ונותנת 101% מעצמה לכל הפגנה נגד ניסויים בבעלי חיים והתעללותם. יברך אותה אלוהים!

צודקת!!

אני שונאת את ההתעללויות האלו!! ואיך אפשר בכלל... בדיוק היום, שהייתי אצל רופאת השיניים, קראתי במעריב לנוער מכתב של ילד (מפגר): הוא כתב שכל המכתבים שהגיעו נגד ההתעללויות עברו את הגבול!! ושיש לבני האדם זכות, כמין החזק להתעלל בבע"ח ולעשות עליהם ניסויים כי ממילא הם לא תורמים לסביבה!! הילד הזה... מה אני יכולה להגיד?! בהבמה!! חתיכת @#$^^!$#@## שכמותו!! בגללו העולם שלנו נראה ככה!! אם בע"ח לא מועילים, אז אנחנו סתם הורסים!! בע"ח הם... אני אפילו לא יודעת איך לומר את זה!! אם מישהו לא מועיל, אלו אנחנו, אנחנו ממשיכים יותר מידי עם הטכולוגיה, וכאילו יוצרים חיים טובים יותר, אבל אנחנו הורסים יערות, עושים ניסויים בבע"ח וכו'!! אני חושבת שאורנה היא אחלה בנאדם איך שהיא תורמת להצלת בע"ח!! היום, חברה לשי הציעה לי לבקש בב=מועצת התלמידים שנעשה התרמות למען בע"ח (צער בע"ח, אס או אס חיות וכו') שיש להם בעיות כספיות רבות... הצעתי את זה... האחראית אמרה שזה רעיון מעולה... אבל, גיליתי שאחת החברות שלי שונאת חיות (כמו ילדים מהכיתה שלי ששונאים תולים והורגים אותם!!) חבל... חבל שיש אנשים כאלה!!

elinorikbalik

New member
את צודקת

את ממש צודקת הייתה עצרת עצובה והסרט הזה... אני עד עכשיו זוכרת איך הראו את הקופים המסכנים עם 20 ברגים בגולגולת . אורנה הייתה נפלאה וכל מי שבא לשם יכל לראות שזאת לא סתם הצגה אלא שהיא בוכה על הקופים ושהיא עצובה איתנו , וזה רק מוכיח כמה שהיא אנושית וכמה שהיא נפלאה . אני הייתי בטוחה שהיא נופלת ומתרסקת לנו שם על הבמה . ואחרי הסרט התחלתי לבכות על מיטל שהיא חברה טובה שלי ולא הפסקתי לבכות הייתי בהלם , ואז כמובן שאני הייתי בהיסטריה בא איזה צלם וצילם אותנו ולא הפסיק לצלם ואני כבר עמדתי להעיף לו איזה אגרוף . ובאמת מגיעה לאורנה תודה תודה תודה על ההשתתפות שלה ועל כל מה שהיא עושה בשביל בעלי החיים היא המלאך שעוזר להם . אני ממש דואגת לה אחרי מה שהיה אתמול ואני מקווה שהיא בסדר , ואורנה אם את קוראת את זה אז שתדעי שאנחנו איתך במאבק הזה עד הסוף!!!! ואלינה מה איתי אני לא חברה טובה?

ortal14

New member
../images/Emo13.gif

כן זה נכון... העצרת באמת הייתה קצת הרבה מזעזעת- עם כל העלונים והתמונות- וגם עם אורנה וההתפרקות שלה- מסכנה... למרות שאת הסרטון לא ממש ראיתי כי זה עמדנו מהצד של המסך- המילים של ענת הספיקו... זה היה מספיק מפחיד לשמוע מה שהיא אמרה... ואלינה- אין בעיה.. את יודעת שאני באה איתך לכל מקום... (טוב..כמעט לכל מקום!...)....

S H I L G I

New member
גם אני הייתי..

ראיתי את הסרט, כמעט בכיתי, זה ממש נתקע לי בגרון, למרות שטיפטיפה בכיתי. אח"כ אורנה עלתה לבמה בבכי ואמרה "בואו נצרח את הצעקה שלהם-תצעקו איתי- אאאאאאאאאהההההההההה!!!!! דייי!!!! נמאססס!!!!!!" אח"כ ראיתי שהיא כמעט התמוטטה למטה ואח"כ איזו נערה באה אליה בבכי והתחבקה איתה.. ממש התרגשתי.. כל הכבוד לאורנה

למעלה