העצמת מתאמנת

אנסה ממקום ניטרלי, של מאמנת בסגנון קצת אחר

ראשית, אין בדבריי לבטל את יכולותיך בתחום האימון, ומבקשת להבהיר שזו דעתי בלבד, ועוד כמה קולגות שלי- מאמנים ופסיכולוגים ומטפלים, שדיברנו על השרשור הזה. אני קוראת, את כל תגובותיך, וכמעט בכולם, אתה נלחם בדעותיהם של אחרים. אם לא ענו לך למה שביקשת, כנראה אין לאף אחד כאן מה להוסיף וללמד אותך.... ומכאן אצטט משפט שנאמר לעיל: " זה המקום לתהליך טיפולי ולא תהליך אימון " ותשובתך: " המתאמנת אינה זקוקה לפסיכולוג " מי שמך, עם כל הכבוד, להחליט כי הנסיון שלך מספיק כדי להחליט, לא לשלוח את הגברת לטיפול פסיכולוגי ? או שיטת טיפול אחרת מאימון, שאתה מכיר או שאינך מכיר ? נגמר לך ארגז הכלים? מדוע לא תשחרר אותה , ותעביר אותה למאמן אחר, או תבדוק עבורה סוג טיפול אחר ? שיכול לבוא במקביל עם פסיכולוג אולי פסיכיאטר / מטפל גופנפש ? הינך חורג מכל אתיקה אם אינך ממליץ למטופל שלך, פסיכולוג במקביל לאימון. או אם אינך משחרר את המתאמנת למישהו שיכול לעזור לה !!! קח בחשבון, שמצבים נפשיים עמוקים, לא תמיד אימון זה הפתרון, אלא דווקא מקצועות הפסיכוטרפיה, פסיכודרמה וגם פסיכולוגים / פסיכיאטרים.... למרות שאני לא בעד כדורים פסיכיאטרים, המצב שאתה מדבר אינו מתאים לאימון בלבד. אימון, אמור לטפל במי שבריאים נפשית, ומסוגלים להבין את המטרות שהינך מציב, ואין זה קשור אם השיטה הינה להכנס לעבר, או להווה ולעתיד, כי במקצועות הפסיכולוגיה/פסיכוטרפיה/פסיכודרמה- יש שעובדים על עבר, ויש שעובדים על הווה ועתיד.... בהצלחה לך, אריאלה

chopi

New member
אריאלה היקרה

לצערי הרב את וכן רבים אחרים מעמנו לוקים בחוסר העמקה בקריאת הכתוב ,ניתוח והפנמה של דברים ולכן גישתך והתייחסותך לדברים שנאמרו. א. אני בסך הכל תארתי מצב מסויים וביקשתי רעיונות יצירתיים (כפי שקיבלתי בתחילת השירשור) להוסיף לאלמנט היצירתי שנמצא בארגז הכלים שלי. ב. ארגז הכלים שלי רב ורחב אבל תמיד אני שמח לשמוע וללמוד מאחרים ומהתנסויות של קולגות. ג. זמן רב לקח לנו (לי ולמתאמנת) ליצור קשר אימוני מיוחד של אמון והכרה והבנה ד. המתאמנת פנתה לפסיכולוגים אך הם מתוך יושרם המקצועי הפנו אותה לאימון כי לדעתם היא חזקה, נחושה מוכנה להתמודדות ,שלימה עם עצמה והיא זקוקה רק לחיזוקים ולדרך שיובילו אותה להצלחה, אך ההתמודדות קשה ולכן לפעמים יש נסיגה אך מאבק עצמי עיקש לחזור ולהתמודד (מסיבות אלו הפסיכולוגים אמרו שאין לה מקום אצלם). ה. אני באתי ממקום של סיוע , הדרכה ועשייה הרבה לפני שהתחלתי לאמן -נטו , נסיוני, רגישותי , יכולותי והצלחותי שמו אותי במקום בו אני היום ולכן כל הקביעות שלי שנעשות באחריות וקשב רב. ו.אני איני אלוהים לשם כך אני מחובר לקבוצת מאמנים שדנים בנושאים שונים, שואל שאלות בפורום ונעזר בשני סופרויזן ולכן אלו הם קביעותי. ז. שימי לב וקראי את כל השירשור, בתחילת הדרך ענו לי יפה ומקצועי אך משהתחילו לענות לי טכנאים ומהנדסים שאחד מהם אף הצהיר שאינו עוסק באימון ונאבק בי על עצותיו הלא מלומדות ,חסמתי אותו כי עדיף שלא יכנס לשירשור שלי ולא יעסוק במקצוע שלנו. אני בהחלט מקבל הצעות של מאמנים אחרים ושוקל כל דבר לגופו, לא מעניין אותי לשמוע עצות של חסרי נסיון או כאלו שמשמשים במעמד של חכמולוגים, כל שביקשתי הוא רעיונות מנסיונם של אחרים !!!!!!! גם את צאי ולמדי ובעיקר קראי שוב את הדברים והתייחסי לגופם של דברים כי רק זאת ביקשתי.

למעלה