העצומה

העצומה

תגידו מה עם העצומה למען הבאת ס"פ ארצה???? זה מתקדם??? זה רציני בכלל?כאילו כמה חתימות צריך להשיג?למי מביאים את זה?איך זה עוזר?

bad astronaut

New member
אמממ...

העצומה מתקדמת יפה P= כאילו יש 705 חתימות ורצינו 700 אבל עכשיו זה ניראה ממש קצת ואנחנו רוצות יותר... אנחנו חושבות שאנחנו נשלח תהודעות הקצרות האלה או משזה לא יהיה לראש 1 ולמעריב ואחרי זה נשלח לסימפל שידעו שיש עצומה בכלל ואחר כך נחפש מפיקים בארץ שאולי יעזרו לנו...

תשלחו לאתר הרישמי של

הסימפל הזה שפאט מנהל אותו (אם יש לכם את הכתובת) ככה אולי יש סיכוי שהוא יראה שווה לנסות לא?! אני פירסמתי באתר שלי גם

ראש 1

נכון בראש 1 יש את ההודעות האלה שילדים שולחים לעיתון???? אז שלחתי להם על העצומה ועל זה שיש המון המון מעריצים שלהם בארץ וביקשתי שיעשו עוד כתבות ופוסטרים עליהם/שלהם

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| לא רוצה להשמע פסימית

אבל.. לא נראה לי שרשומה תעזור להביא אותם. סתכלו על זה ככה - מה הסיכויים שהעצומה באמת איכשהו תגיע אליהם והם באמת יראו אותה? גם אם כן, אני מאמינה שהכי הרבה זה שהם עכשיו ישימו לב שאנחנו קיימים... לבוא להופעות בישראל? לדעתי זה קצת יותר מסובך, ובטח באים אליהם עם -המון- כאלה ביום... לויודעת אם יזיז הרבה.

sapirush1

New member
לפי דעתי..

הצעד הראשון הוא שהם ידעו שאנחנו באמת קימיים ובכלל את רוצה לדעת את סוף החיים שלך שלא ניסית לפחות לגרום להם לבוא לפה? אני חושבת שכדאי לנסות ולמרות שעכשיו הם בתקופה מטורפת של סיבובי הופעות כשהיא תירגע קצת אולי הם יגיעו גם אלינו כי הם גם ככה התחילו לבוא לאירופה ורוצים להתפרסם בה יותר

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| אני אישית חתמתי

אני פשוט לא חושבת שזה יעזור כל כך..

תקשיבו מה חשבתי

יש באתר הזה שלהם אהה אז אפשר ליכתוב להם אימייל אז חשבתי (אם מישו עוד רוצה)לנסח משו ולישלוח בשם כולנו

sapirush1

New member
אז כששלחתי מכתב לאמנדה

אי אמרה לי שאין להם אימייל שעובד.. אז איפה מצאת?

רעיון

אתם יודעים מה אני חושבת שהגיע הזןמ באמת שנשלח להם אימייל מה אתם אומרים??????????????????????????? אם כן אז נסחו לי מכתב שלחו לי פה או בפרטי ואני יעביר אותו לאנגלית וישלח להם....אז יאללה צריך להתחיל להזיז דברים

sapirush1

New member
בעיקרון

אני חושבת שמירה והוואלריות הם אלו שצריכות לשלוח כי הם הקימו את העצומה ובכלל עד עכשיו לא שלחנו כי הם לא הסכימו ורצו עוד חתימות...

טוב מאוד!!!!!! אז

עכשיו צריך נוסח ליכתוב את כל השמות שלנו וקישור לעצומה תיראו ניכנסתי לאתר הזה ולחצתי על conract usאחרי זה היו שם רק כתובות בדואר ומתחת לראשון היה איזה משו לחצתי וזה פתח לי את התוכנה של המייל אז לשם אפשר לנסות

למעלה