העצומה

MrMinogue

New member
העצומה

לא נעים לי לבאס אתכם וגם אני רוצה שידורים חוזרים של אי אר אבל כדי שהעצומה תהיה ממש אפקטיבית צריך לפחות אלף חתימות וזה ממש לא מעניין אף אחד בעיות הפרסום של העצומה צריך לחשוב על רעיונות איך להפיץ אותה! בכל מקרה אשמח לעזור :)

סולסיטה

New member
אוקיי

האמת שזה לא נעים לשמוע, אבל יש משהו במה שאתה אומר- ואני די בטוחה שכולנו יודעים את זה איפושהו. כלומר: 1. הקשיים בהשגת חתימות לא רלוונטיים. 2. אם יש מעט מדי חתימות- לא יתייחסו לעצומה. 3. צריך לחשוב על עוד פרסום ולרתום את כו-לם למאמץ המלחמתי (; אבל: 1. אני לא סגורה על זה ש-1000 חותמים זו המכסה הדרושה לשכנוע. לדעתי מספיק שיש עשרות שהתארגנו להביע את החשיבות של הסדרה, והם מייצגים. 2. אני עושה כל מה שאני יכולה כדי לפרסם את העצומה, ואין לי מושג איך אני יכולה לעשות עוד...

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי אחרי שמספר החתומים על העצומה יהיה הרב ביותר בהשוואה לעצומות האחרות - מקום ראשון במצעד בעצומות, כבר אפשר יהיה לשלוח לערוץ 3. וגם אני מנסה לפרסם ולהחתים אנשים

~*~gaL

New member
גם אפשרי..

נגיד, נגיע למקום 1, ונשלח את העצומה, ונכתוב בנוסף - ש"העצומה נפתחה ממש לא מזמן יחסית לעצומות אחרות, השקענו מאמצים רבים כדי להפיץ אותה בכל דרך שיכולנו - מה שמראה שאנו באמת רוצים בכך. אנא התחשבו בביקוש הגדול ובכמות העצומה של האנשים שחתמו, ואל תתייחסו לזה כאל סתם דבר. כי שוב, באמת השקענו, ונלחמנו, אנחנו באמת רוצים את זה. תודה." וגם אני חושבת ש1000 זה יותר מדי..
בכל מקרה, אתם יכולים לכתוב קצת גם בפורומים אחרים, ואז אנשים יראו את החתימה שלכם (שמכילה את הכתובת לעצומה). זה גם רעיון.

יו!../images/Emo99.gif

יש לנו 116 חותמים העצומה, זאת אומרת שאנחנו עכשיו מקום 6!
אנחנו מתקדמים מהר.....
מי שבמקום ה - 10, פתוח כבר שנה
אצלנו חצי חודש בערך וכבר מקום שישי

שלמונזה

New member
כמה דברים...

תראו אני פעם פתחתי עצומה באתר הזה והעצומה שלי הגיעה למקום ראשון עם ארבע מאות ומשהו חותמים והצלחנו להשיג את מבוקשנו (סדרה שהורידה אותה מהמסך והלווין קנו אותה בסוף). כל עוד אתם מראים שאתם לא מסתפקים בתשובות שנתנו לכם ותמשיכו לעשות הכל בשביל שהסדרה תשודר ויהיה לה רייטינג תוכלו להצליח במשימה שלכם ולא ממש צריך 1000 חותמים בשביל זה אבל... למרותשאני בעדכם וחתמתי על העצומה אני לא בטוחה אם זה יעזור. הרי זה לא שערוץ 3 אמר שזהו אנחנו לא קונים זכויות יותר ולא נשדר... הם אמרו שיקח זמן ואולי שנה הבאה, אז אולי פשוט צריך לחכות? כי לא נראה לי שמשהו יעשה לפני זה בכל מקרה... ולסיכום: תמשיכו עם העצומה ולהשיג חתימות תמשיכו להפציץ את ערוץ 3 באימיילים ותפנו את תשומת ליבם לעצומה עם הערה שמספר החתומים כל הזמן רק גדל ותקוו שהם יתייחסו אליכם ברצינות. יותר מזה אני לא חושבת שניתן לעשות. זהו היית רק חייבת להגיד את זה, ובכל מקרה יש אני תומכת במאבק שלכם.

ע י נ ב 1

New member
1000 זה לא הרבה

אני לא רוצה להישמע פסימית אני פשוט ראלית את אף אחד זה לא מעניין איזה מקום העצומה באתר והמאמץ הרב שהושקעו בעניין ערוץ שלוש זה ארוץ מסחרי עם שיקוליי ריטינג לשם פרופרציות תכונית שנחשבת זניחה ביותר היא בעלת נגיד אחוז אחד של רייטינג שזה בערך שישים אלף איש אז מה זה אלף איש? כלום עזבו אתכם ממאמץ והשקעה וכל מיני הסברים על המיקום בטבלאות של אתרים זה לא מעניין את מקבלי ההחלטות בערוץ תתחילו לדבר במספרים!!! אני הפסדתי פרקים חשובים של אי אר עקב שהות בחו"ל ולא מעניין אותי כלום אני רוצה לראות את זה שוב אז קדימה!!! (תתחילו לחפש מחשבים לחתום..) מקווה שלא ביאסתי עינב

סולסיטה

New member
נב (ככה תמיד קוראים לי... ../images/Emo8.gif)

תראי, ברור לכולנו כמה צופים יש לסדרה הזו ובעצם לכל סדרה. גם ברור לנו שאין מצב שנצליח להחתים את כל ואפילו את רוב צופי הסדרה, ויותר מזה- נשיג חתימות כמספרם. העניין הוא, שאני חושבת, שאין ציפייה לא מצידנו ולא מצד ערוץ 3 לקבל מסות של חתימות כרייטינג ה"דרוש" לרכישת סדרה. לדעתי הם (וגם אנחנו) מצפים לראות היענות גדולה, מתוך ידיעה שהחתמה של כולם היא לא ריאלית. פשוט לא. הם מצפים לראות שיש ביקוש רב, לא רייטינג 7.3 (סתם לדוגמא). ברגע שהם ישתכנעו שיש דרישה- הם יקבלו החלטה לרכוש. השאלה היא איזה כמות תשכנע אותם- 100, 700 או אפילו פחות???

jakecarter

New member
אם יש 4 מליון צופים

בערך.. אז אחוז 1 זה משהו כמו 40 אלף ואפילו פחות לא שזה משנה כרגע העיקר הכוונה..

ע י נ ב 1

New member
!

אחוז ריינטינג זה משהו שיותר קרוב לשישים אלף תודה רבה אבל זו לא הפואנטה עניין הרייטינג היה כדי להמחיש פרופרציות מסויימות ואתם יכולים להמשיך בגישה הנאיבית שמאתיים או שלוש מאות זה המון מה שידבר בסוף זה האפקטיביות ואם לדעתכם זה מספיק אז אין לי אלא לאחל בהצלחה (הלוואי עליי לראות בקרוב אי אר שוב) בכל מקרה אם 200 לא יספקו תמיד אפשר להמשיך עד שכן נצליח! :)

סולסיטה

New member
עינב

את מזכירה לי מישהי... פשוט הייתי חייבת לומר את זה! :) זה באמת לא משנה כמה זה אחוז רייטינג, ולדעתי האמת גם הפרופורציות לא משנות- כי מדובר על זה שהערוץ יראה ביקוש לתוכנית ויביא אותה בגלל זה, והביקוש- בעיני- הוא לא אלפים, הוא מאות ואפילו פחות. בכל אופן, בואו ננסה להגיע לאנשהו עם הדיון הזה: 1. כולנו מסכימים שצריך להגביר פרסום בכל חור, ולהחתים את כל מי שאי פעם הכרנו ונכיר. 2. כמו שעינב אמרה- אם ה-200 לא ירשימו, נחזור אליהם בעצומה של אלף. ואם האלף לא יספיק, 2000. יהיה טוב! :) 3. נקודה למחשבה: ערוץ 3 גם ככה הודה על כוונה לרכוש את הסדרות אחרי עונה 9. אם יש החלטה, והעצומה סה"כ רק רוצה להקדים את מועד הביצוע- זה הרבה פחות קשה מלהעלות רעיון חדש. לא צריך כ"כ הרבה שכנוע. ועוד עניין- זה גם לא יהיה כזה נוראי אם לא נצליח. עדיין נזכה לראות את הכל שוב, רק בעוד שנה.

ע י נ ב 1

New member
סוליסיטה יקרתי

אני מקווה שאני מזכירה לך לפחות מישהי סבבה :) ודרך אגב שמת לב שתמיד מעוותים את השם שלנו לעינת,ענת,ענבר וכו... שלא נדבר על "נבי ארנבי" ככנוי לעניינינו, לא ידוע לי על הכוונה שיש לערוץ שלוש לרכוש את אי אר שוב את בטוחה בזה? ואם כן אז יש לך פרטים בנושא?

סולסיטה

New member
חחחח...

חשבתי שרק אני סובלת מ"נבי ארנבי", אבל במקרה שלי הדביקו לי גם כיוניים הרבה פחות קשורים, כמו: נולי (עינב >> נב >> נבנולי >> נולי), אז את במצב טוב עוד! :) לי, בכל אופן נמאס לתקן את אנשי המירב-עינת-ענת וכו´, ואם הם רוצים לקרוא לי ככה: שיהנו! וכן, את מזכירה לי מישהי שאני ממש אוהבת! :) ולעניינינו: כשרק עלה רעיון העצומה הרבה אנשים כמו רותם וגל ועוד (אני מצטערת, אני פשוט לא זוכרת ספציפי) - כתבו מכתבים לערוץ 3 בנושא. פעם, פעמיים ויותר. ואז הועלה רעיון העצומה. מדי פעם הם פרסמו תשובות שהם קיבלו מהערוץ, וכולן דיברו על כך שבינתיים לא, אבל יש כוונה לרכוש את הזכויות אחרי עונה 9. זה מה שאני הבנתי, לפחות.... :)

ע י נ ב 1

New member
ומשהו אחרון לגבי השם

כמה פעמים שאלו אותך אם קוראים לך עינב בגלל שאת אוהבת ענבים? (שדרך אגב לא ברור איך ילד בגיל אפס אמור לאהוב ענבים) בכל מקרה שמחתי לדעת שכוונות לערוץ שלוש יש זו הקלה עצומה!

למעלה