העצומה להחזרת כריס

SHTRUDIDI

New member
העצומה להחזרת כריס

לא התכוונתי להעלות את זה שוב בגלל שהבנתי שזה מפריע לכמה אנשים אבל ראיתי שכמו שרציתי שיקרה,הדבר הזה תפס קצת תאוצה בתקשורת האמריקאית והם מדברים על העצומה פה ושם,על זה שהיא מראה שיש אנשים שחושבים שנעשה אי צדק. אני אשמח אם תחתמו גם אתם על העצומה,יש מקום גם להערות שם. לא אירגנתי אותה,אני לא אחראית לה אלא רק מעבירה אותה הלאה כי אני באמת רוצה שתהיה מודעות לכך שנעשה כאן אי צדק לדעת אנשים רבים. ולפני שניכנס לדיון שוב,הבנתי שיש אנשים שחושבים שזה לא מועיל ולא לעניין. לכל אחד יש זכות לדעתו, אבל מי שכן מעוניין לחתום זה יהיה נחמד. תודה.

מרי לי

New member
אני החותמת 41,122 במספר

אבל צריך 100,000 חתימות אז לא יודעת מה לומר וחוץ מזה יש מצב שההודעה תימחק כי שמת ספוילר בכותרת

Daniella 21

New member
מ../images/Emo207.gifת מישהו מוכן להסביר לי???

מה קורה פה?? נכנסתי עכשיו לאתר של eonline ויש שם כתבה על כריס וקונספירציות
מעניין אם זה נכון

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הם רציניים
יור גוטה בי קידינג

SHTRUDIDI

New member
האמת שיש לא מעט כתבות כאלה

באתרי חדשות מכובדים למדיי. לא קראתי באי אונליין אבל הבנתי שהרבה מעריצים שצילצלו שמעו הודעה שאומרת תודה שהצביעו לקתרין והרבה מעריצים גם קיבלו הודעה שיש בקו בעיות טכניות. קראתי גם ציטוט של מישהו מפוקס שאומר שהיו בעיות אבל זה לא אשמתם אלא אשמת מפעילת הקווים או משהו כזה. לדעתי אם היו בעיות צריך לבדוק מה קורה שם ולמנוע שזה יקרה שוב. בעונה הקודמת כשהיו בעיות עם הקווים (אמנם שונות אבל בעיות) שידרו שוב את התוכנית ערב אחרי ונתנו שוב לכולם להצביע מחדש. ככה יצא יותר הוגן והגיוני.

שנה שעברה זה לא היה בעיות קווים...

פשוט בתוכנית עצמה פירסמו את המספרים של 3 מתמודדים (אאל"ט אלה היו מקיילה, אנוואר וג'סיקה) לא נכון כשעשו את ה-Review על ההופעות של כולם בסוף התוכנית... ו-וואוו לא הייתי פה הרבה זמן...

Daniella 21

New member
כן אבל לפי הכתבה הם בדקו ../images/Emo4.gif

הכל ואין סימן שמשהו לא היה תקין הם אפילו טענו לקונספירצית פוקס שהמפיקים באיידול רצו להוציא את כריס מהתחרות בגלל שיש לו וללהקתו חוזה הקלטות מה שמוכחש אח"כ בכתבה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לדעתי,

זה די בולשיט. א' כל, כי היו מזהים די מוקדם אם באמת הייתה בעיה כל כך גורפת בקווים. וב', כי אם האנשים האלה חושבים שכריס היה יכול להינצל מהדחה בגלל שהקולות שלו עברו לקתרין, קתרין לא הייתה נמצאת איתו בבוטום 2.

Daniella 21

New member
איזה קטע../images/Emo12.gif המספרים ממשיכים לעלות

אני החותמת 42,324 ומאז שאני חתמתי (בלי שום קשר כמובן) המספר עלה ל44,328 שזה אומר שחתמו מאז 2004 אנשים
ממש יפההה

Lady in red2

New member
יאפ ../images/Emo4.gif אבל חתמתי בלי ציפיות

הרי עוד לא קרה שהם החזירו מועמד שהודח.

למעלה