העצב ....

העצב ....

אמרת לי מילים ... שלוש במספר ..... אני אוהבת אותך ... ולמחרת זה נגמר. השארת אותי כך ... בודד עצוב ולבד, אני פגוע כרגע .... לא נאחז ביד ... תמיכה ביקשת...קיבלת. זמן לבקש רצית והענקתי לך את נשמתי. אני יודע שאת לא תקראי ואם כן אותי גם כך לא מבינים. כל קטע שעליו אני כותב .... זה קטע מהחיים. התאהבות פשוטה חשבתי ... יחלוף ויעבור, אך את ליבי בידיך אחזת ... אנחנו בנקודת האל-חזור. אך הוא הופיע משום מקום ... המחזר האלמוני .... 3 שנים חיכה לך ... בצל הפינתי. את שמו חקוק על לוח ליבך ... ראיתי ללא תבונה, המבוכה שפקדה אותך ... הייתה בלי כוונה. אמרת שאת רוצה זמן ... אך התעלמות היא לא זמנית...אמרת שאת אוהבת אותי .... ואת חיי לפח זרקת בלי להבחין. אני שוכב כבר יומיים....נזכר בעינייך היפות. את ליבי שפכתי בפנייך ... ואת פניי הישבת ריקות. מה אצטרך כדי לזכות בליבך... להיות אתלט או שרירן?, ואיך השבת את פניי ריקות .... לאחר מילותייך בגן??? אני עוד מחכה ...את הזמן נתתי לך ......לא בטוח שהבנת אותי .... כרמל...... אני אוהב אותך.............. R.D

לורה...

New member
R.D

אני לא יודעת אם כרמל תקרא את זה או לא,ובאמת לא חושבת שזה כ``כ ישנה... אם היא בחרה במחזר האלמוני אז מה זה משנה אם תהיה אתלט או שרירן? תהיה מה שאתה,אל תהפוך להיות אתלט או כל דבר אחר כדי לזכות באהבתה,היה מה שאתה...מי שתאהב אותך תקבל אותך מבלי שתצטרך ל``התחפש`` למשהו אחר כדי לזכות באהבה. אהבה יכולה להיות נפלאה כששני הצדדים חשים בה,ויכולה להיות מאד כואבת כשאחד חש בה והשני רק אוחז בה מעט...אם בכלל. אולי כרמל תשוב ואולי לא,אבל בינתיים תביט סביבך,תתן ת,אהבה שבך לסביבה שלך, תקבל בחזרה,וזה ימלא אותך מחדש ברגשות אהבה...בשמחה...! מאחלת לך הרבה אהבה לורה

*may*

New member
מקסים....

פשוט מקסים !! לא סיפרת ולא ידעתי שזה מה שקרה... אז יאללה מספיק לדבר עליי מה איתך ???? מחכה לפרטים... :) מעיין.

למעלה