העצב האינסופי

שירידו

New member
העצב האינסופי

שישה חודשים ויום עברו. היינו נשואים כמעט תשע עשרה שנים ועוד קצת ביחד. ארבעה ילדים קטנים. הוא חלה בסרטן אבל כמעט עד הסוף האמנו שאיכשהו דברים יסתדרו. הוא היה חזק ואופטימי וכולנו האמנו לו, הרי לא יכול להיות אחרת. התבדינו. כל יום נזכרת ברגע אחר מתשעת חודשי המחלה, מנסה לעכל את המצב החדש וגם את החודשים האינטנסיביים של המחלה. בסך הכל כלפי חוץ אני חזקה, הילדים בסדר, ממשיכים לחיות ומנסים למלא את הבית שמחה. אני מוקפת משפחה וחברים וכך גם ילדיי. אבל הבדידות הזו, הישיבה בסלון בערב כשכולם הולכים, השכיבה במיטה המשותפת שלנו, המחשבות...כל כך הרבה צעדים משמעותיים לבד ודווקא בתקופה שאני הכי צריכה את החיבוק המעודד שלו, החיוך המרגיע הוא לא כאן. אני יודעת שיהיה בסדר בסוף אבל הכאב הוא בלתי נסבל לפעמים. אני נכנסת לפורום, קוראת ומתעודדת, מוצאת כל כך הרבה משפטים ומחשבות שמתארים בדיוק את מה שאני מרגישה. זה גורם לי להרגיש קצת פחות בודדה ולקוות שגם אנחנו נצליח להמשיך ולמצוא אושר ורגיעה בחיינו.
שיהיה לכולנו שבוע נעים וקל

רחל 17

New member
Shirido

hargishi mechubeket!!!

kama mukeret tchushatech,
Hainu nesuim 35 Shana we kmo ezlech nidme li she ha sartan ha arur menazeach kimat tamid...

Ektov elaich machar shuv be ivrit meachar we ani bemitati lemala ve hamikledet be ivrit lemata...

laila tov imnucham meachelet ani lach!

yamkachol

New member
שבוע קל ונעים, עד כמה שאפשר.

שולחת לך חיבוק ענקי מלא כוחות

אם קראת את הפורום בטח את מכירה את הכתיבה שלי
אני שמחה שיצאת מהצלילים וכתבת , את תראי שהכתיבה תקל עליך את רגשי הלבד שהוא לא פה
אני חושבת שמה שעושה הפורום הוא לתת לך את ההרגשה שאת לא לבד
ופה יבינו אותך הכי בעולם , שולחת לך חיבוק מלא כוחות ואהבה

קורלי 176

New member
לפעמים............

לפעמים, כשכולם הולכים בערב, מחבקת את עצמי. עוצמת עיניים ומדמיינת חיבוק ממנו. זה עובד. הבדידות היא לרוב רגש סובייקטיבי. לפעמים להיות לבד זה לא להיות בודד. הכל תלוי בקו המחשבה שלנו.

למעלה