העץ שלנו

MsPiggy

New member
ולפי לוח האירועים ל Gevakumon יש

היום יום הולדת אולי נשרשר כאן מה היינו קונים לו ליום-הולדת? מה דעתכם?

danielpthegreat

New member
sos ...אחת מפורום רייקי לקחה ....

כדורים ומי יודע מה מצבה יש למישהו רעיון מה עושים... שמה ילדת האור וההודעה מהלילה שעה 3.00 בבוקר

בעקבות השרשור של טליה

בו אמרתי לה שהיא תמיד נשמעת לי עסוקה ומלאת פעילויות עלה לי רעיון- בואו נכתוב כל אחד משפט קצר שייתאר את אנחנו תופסים את כל אחד מחברי הפורום... למשל מבחינתי- טליה- עסוקה ומלאת פעילויות מיכל- דומיננטית ותוססת, אוהבת לשתף מיס פיגי - עקרבית טיפוסית- יכולה להיות מלאה בשטויות ובעקיצות ומצד שני להיות עמוקה ובוגרת.

MsPiggy

New member
בתוקף הסמכות שניתנה לי אני מבטלת את

כל הגזרות של קודמי (טוב לפני Talia E) בתפקיד. ולפיכך - כל מי שגובהו נמוך יותר מ 1.65 לא רק שיכול להיכנס לפורום, אלא גם מקבל מעמד של חצי-אל!
וכמובן - איזה מנהלת פורום הייתי בלי כמה גזרות משלי? טוב אני לא אטיל עליכם חוקים מגבילים, אבל אני אבצע מסע קטן של שינוי שמות המשתתפים בפורום!
יה-יה תיקרא מעתה גברת-פלפלת (או מחבלת רומניה, איך שהיא מעדיפה...) מיכל תקרא מעתה מסעודה (
)(אלא אם היא תעדיף להשאר בניק הנוכחי שלה...) IC4 יקרא IC5 נטשה אוהבת תקרא נטשה אוהבת עוד יותר... עידו טסלר יקרא מעתה קוקי (או cookie, איך שהוא מעדיף...) בן טל-שחר יקרא מעתה פיל-פילון (פיל, פיל, פיל פילון, לא ידע ללכת...
) L i z a r d יכול לקרוא לעצמו מה שהוא רוצה
(או שיקרא בשם מיץ פטל) המתבוננת תקרא מעתה... אהה.... טוב השם הזה פשוט מתאים לה! wisdom16 תקרא מעתה שבלולה (זה כינוי חמוד, אתם לא חושבים?) אינקה יקרא אינקוש (כי ככה אני רוצה לקרוא לו!
) תתחדש יסומן על ידי האיקון
ו... זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליו!

deep ocean

New member
כולנו בצ´אט!

אני, אינקה, המתבוננת, ליזרד, יחפנית, מיס פיגי, ג´ון וו!

נטשה אוהבת

אני פותחת שירשור על שמי ותוכלו לכתוב בו עליי... וכל אחד אחר מוזמן לפתוח שרשור על שמו

עשיתי שם משהו....אוף...

זה שאל אותי אם אני רוצה להוריד איזו תוכנה....אז הורדתי ופתאום הופיע הצ´אט אבל במין טעות כזו...כזה מעצבן...לא הצלחתי גם להסיר את התוכנה הזו....עזרה דחוף חברים! הצלחתי להכנס לצאט הרגיל ולא היה בו אף אחד בדרך הלוחמים......

deep ocean

New member
זה בסדר שהתקנת את התוכנה

בלי האישור להתקין, את לא יכולה לדבר בצ´אט. זה בסדר. תנסי שוב להיכנס לצ´אט החדש בפעם אחרת. לגבי זה שאין שם אף אחד בצ´אט הרגיל (כי כולם מתחברים לחדש. הוא כיפי יותר!). בכל אופן, היום אולי כבר כולם התנתקו כבר...אני הולכת לישון.

deep ocean

New member
ממש לא. גם מחשב ישן זה בסדר.

מה מופיע לך כשאת מנסה לפתוח את הצ´אט?

זה מחשב בן שנתיים פלוס...אבל

לא לזה התכוונתי....התכוונתי אולי אני צריכה לעדכן אותו... כשאני נכנסת לצאט עולה לי התוכנה...עד 75% ואז זה סופר אחורה ואז אני רואה את הצאט אבל לא כתוב כלום! כאילו יש אייקונים והכל אבל לא כתוב איזה חדר או משתתפים...כשאני מדפיסה האותיות יוצאות נמוך מדי וזה לא שולח....

למעלה