העץ שלי כבר גדול

יעלאיזנ

New member
העץ שלי כבר גדול

הוא מונה קרוב ל-600 פרטים (הגודל שלו הוא ודאי עניין יחסי). נדמה לי שבזמן הקרוב לא אקבל פרטים רבים נוספים ולכן נראה לי שלכבוד חג הפסח אחגוג קצת ט"ו בשבט ואנטע את העץ שלי ביער הפורום. כולי תקוה שמישהו יצליח למצוא מכרים רחוקים בעץ שלי. על סמך נסיוני בפורום הסיכויים הם קלושים. נכון להיום עוד לא הצלחתי להתחבר לאף אחד מכם. אני זקוקה לעזרה: ייצאתי מהג'נופרו לג'דקום (זה נראה מצחיק כשזה כתוב בעברית) ועכשיו המחשב שואל אותי באיזו תכנית להשתמש כדי לפתוח את הקובץ. אין לי מושג במה לבחור. אני מבינה שאת קובץ הג'דקום אני צריכה לשלוח לך, ארנון. איך? במסר אישי או בדוא"ל? דבר נוסף: הוספתי אצל כולם כשם אמצעי את השם כתוב בעברית. האם יש בעיה עם זה? ועוד דבר: האם כדאי להוסיף ארצות מוצא כדי שיהיה אפשר לשער אם בכלל יש סיכוי למצוא קרובים - או שהעם היהודי הנודד ימצא קרובים בכל העולם? ובהזדמנות זו... חג פסח כשר ושמח שיהיה לכולכם וש
הנביא כבר יבוא ויתרץ לנו את כל הקושיות ונדע כולנו מאין באנו ומה הם שורשינו.

Melitz

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif הלוואי עלי כמויות כאלו

אשמח לעזור בנטיעת העץ. ענין השם

האמצעי בעברית הוא טיפה בעייתי, אך שילחי לי - ואבדוק מה אפשר לעשות בנדון. קובץ ה - GEDCOM הוא, בעצם, קובץ טקסט, אך עם "חוקים" משלו. אם את רוצה לראות איך הוא נראה, את יכולה פשוט לפתוח אותו עם כל Editor (‏Notepad, Wordpad ודומיהם יספיקו). את צריכה לשלוח אותו אליי בדוא"ל (יש בכרטיס האישי), ואני אשתול אותו. אם תשלחי לי את הקובץ היום - אשתדל "לנטוע" אותו עוד לפני החג. אחרת, זה יחכה עד לאחרי החג השני (מטעמים טכניים... ). ארנון

למעלה