העפת ויסטה ומעבר ל XP

פופלקס1

New member
העפת ויסטה ומעבר ל XP

שלום לכולם, יש לי בעיה שמופיעה כאן בפורום הרבה, אך בכל זאת לא מצאתי תשובה. מתנצל מראש אם כבר עניתם על זה בעבר- חיפשתי ולא מצאתי: רכשתי מחשב נייד מסוג LG שהגיע עם ויסטה הום בייסיק. מעונין לעבור לxp, אך לא מצליח לגלות באם אפשר להשיג את הדרייבר הנ"ל (אני אפילו לא יודע מה זה דרייבר). במעבדת היצרן מיהרו לומר שהטכנאים שלהם ישמחו לעשות את זה עבורי בתשלום. באתר חברת LG הלכתי לאיבוד והתבלבלתי עוד יותר. אם יש כאן מישהו עם אותו המודל, או פשוט בקיא בנושא, אשמח לקבל תשובה בתודה גדולה מראש! ( אגב, המודל הוא FS 2AA7DE )

פופלקס1

New member
אוקיי.. ../images/Emo26.gif

אחרי 5 שיחות עם 5 אנשים שונים שלא ענו לי בצורה ברורה, נאמר לי שכן אפשר לבצע מעבר שכזה, ובסה"כ אני צריך למחוק את הויסטה ואחר כך להפעיל את הxp (יש לי דיסק התקנה). זה הכל? האם לא צריך להוריד שום דבר? נשמע לי מוזר.

פופלקס1

New member
חוזר עם שאלה ../images/Emo26.gif

אהלן, לצערי , לא הצלחתי למצוא את הדף שמצאו בשבילי, אבל כן מצאתי את הרשימה הזו : http://www.lge.com/support/software.jsp א.האם יכול להיות שזו בדיוק הרשימה שאני צריך- כל הקבצים הנחוצים במעבר ל xp? ב. במידה וכן, האם להוריד אותה לנייד שלי (שעדיין פועל על ויסטה) ואח"כ למחוק את הויסטה? או שלהיפך? בתודה מראש!

Jan22

New member
כל מה שאתה צריך

הוא רשימת מקורות שמהם תוכל לעדכן את הדרייברים. *כרטיס מסך - לא צריך מLG אלא מאתר היצרן ,מNVIDIA / ATI / INTEL . *דרייבר לWIRELESS ,במידה וWINDOWS לא מזהה ...מאתר INTEL . *דרייבר לצורב ,גם כן מאתר היצרן של אותו צורב (למרות שברוב הפעמיים המערכת מזהה). את XP תתקין באמצעות דיסק BOOT של ההתקנה ,תגיע לאופציה של מחיקת ההארדיסק לפני שתתחיל להתקין קבצים , תמחק את ההארדיסק (מהיר / יסודי) ואז INSTALLATION.

bar666xp

New member
כמה שאני ""אוהב"" את האתר של LG...

אבל כנס לאתר LG {האנגלי UK}... תגיע ל.. Home > Product Support > Device Driver. שם בחר NOTEBOK בPRODUCT... בריבוע SERIES כתוב FS... בחר WINDOWS XP כOS ולחץ על SEARCH תופיע רשימה של כל הדרייברים בחר בהתאמה לתת דגם שלך את הדרייברים שצריך... מצורפת תמונה בה מופיע {למטה} הראשון ברשימה {כ.רשת קווי המובנה בלוח}. אל תשקח מעוד מומלץ להתחיל ביצירת CD/DVD RECOVERY של המערכת הפעלה הקיימת {המחיצה הניסטרת} לאחר פירמוט המחשב היא כבר לא תהיה ו/או עשויה לא לתפקד. לא לשקוח את הדרייברים שאתה מוקיד לצרוב לCD גם לפני הפורמט.

למעלה