העעע, אחד די קצר...

Gizmo16

New member
העעע, אחד די קצר...../images/Emo28.gif

אוי תראו, זאת ציפור
זה מטוס
לא, זאת התקופה שבה קסם תפתח אלף הודעות חדשות ביום ותגיב לעצמה 70000 פעמים, מתקרבת לכאן במהירות הבזק
כן, זאת דרכי להגיד שאני מצטערת על ההפצצה בהודעות אבל בחורה צריכה משהו שיעסיק אותה, נה? אם למישהו יש רעיון יותר טוב- הוא מוזמן
-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? 2.עושה דיאטה כיום? 3.אוהב/ת פירות? 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? 6.בן/ת כמה את/ה 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? 4.תפוז או תפוח? 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? 8.סגול או שחור? 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה?

Gizmo16

New member
תשובותיי...../images/Emo28.gif

שכחתי לציין שהשאלון באדיבות פורום סקרים ושאלונים (בעצם, אפשר להגיד אדיבות אם הם לא יודעים על זה
) -בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? כשיש עם מי לדבר. 2.עושה דיאטה כיום? כן. 3.אוהב/ת פירות? מאוד. 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? גולן. 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כן ולא. 6.בן/ת כמה את/ה? 16
7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? טלויזיה, אינטרנט וספרים (מספיק קצר
) 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? היו לי רעות יותר. 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? מאוד
10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? אווו, יש הרבה דרכים. כותבת, בוכה, שוברת דברים, זורקת דברים ברחבי החדר, ועוד כמה דרכים שלא אפרט עליהן כאן
11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? אמבטיה
, מסאז' ברגליים, הולכת לעשות שיאצו, שותה שוקו
זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? קוסקוס של סבתא. 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שתיהן נחמדות, בהתאם למצב. אבל בעיקרון 14 שעות זה שינה אופטימלית בשבילי
3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? נו במת. סופרמן.
4.תפוז או תפוח? תפוז, כרגע
ולא בגלל האתר
5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? מרכז
6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? טלמרקטינג, אני טובה בלהציק לאנשים גמכככה^^ 7.רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי
8.סגול או שחור? סגולללל לגמרי
9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? כן, רק שצריך להוריד את המילה "מושלמת".

AGENT SHESH

New member
תשובותיי../images/Emo13.gif

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? נופ 2.עושה דיאטה כיום? כה 3.אוהב/ת פירות? כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? באיזור הכינרת, החופים הטובים (גולן, דוגית, וכו') 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? ממש לא 6.בן/ת כמה את/ה 18 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? בשיעמום, אין לימודים, אין חיים..
8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? בערך, זה נחמד, אבל כבר נמאס מחופש כל הזמן, אני צריך מסגרת. 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? הממ.. תלוי איזה שירים, אבל בעיקרון כן. 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? מוזיקה מוזיקה, ושוב - מוזיקה. 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? כל דבר נחמד שהוא לא דיאט - קולה, גלידה, או כלדבר בסיגנון. זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? אורז 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? ארוכה כמובן 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן
4.תפוז או תפוח?תפוח הכיטעים! ^^ 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? מרכז למגורים, צפון לטיולים. 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? טלמרקטינג 7.רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי 8.סגול או שחור? לא אוהב את שניהם. המממ.. סגול. 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? לאור המצב בתקופה האחרונה.. אני די מסכים..

Gizmo16

New member
עולם אכזר../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

כשאוכל לא דיאטטתי הופך לפינוק בשבילנו
די, משה, מוותרים על הדיאטות, בוא נלך מחר למקדונלדס ונטרוף איזה 70 מק רויאלים
טוב, אז לא
אבל... אבל... נו די
*אייקון של הזדהות*

AGENT SHESH

New member
תכלס,

מק זה כל כך התפרקות דיאטטית.. אני משתדל לקחת סלטקליפורניה. זה טוב לדיאטה
אוף. צריך להמציא איזו מכונה שמורידה משקל תוך כדי שינה או משו כזה..

Gizmo16

New member
יש איזה משהו../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

מכון כושר עם ספות כאלה שאתה פשוט שוכב שם והן מזיזות אותך ומפעילות לך את השרירים
אבל אני תמיד טוענת- כל פתרון פלא (סטייל תרופות הרזיה וכאלה) יש לו מחיר. תרופות הרזיה- שמעתי שדופקות את המוח. תה טיבטי- דופק את הקיבה בטירוף. וכו' וכו'. בקיצור, אין ולא יהיה פתרון פלא, כי כל דבר בחיים בא עם מחיר. זה דבר שאני משתדלת להזכיר לעצמי, כדי למנוע מעצמי אופטימיות יתר
אני ממש ממש אוהבת את המק-סלט שייקר, הקטן הזה.^^ הוא כזה חמוד ומשביע^^ נייאמ, הבטחתי לעצמי אחרי 22 קילו ללכת לאכול חומוס טוובבבב כזה בחומוסיה המדהימה שיש לנו כאן באזור

AGENT SHESH

New member
יו נכוןןןןן! ../images/Emo2.gif

המק-סלט שייקר זה ממש ממש יאמממ
רק שמים בפנים ויניגרט (דיאט מגעיל, אבל שיהיה..
), עם תוספת של קצת גרעינים (כן, אני יודע שזה לא הכי דיאטטי, אבל צריך משהו לקראנצ'יות, לא?!) ומערבבים. זה פשוט יאמיאממממ!

Gizmo16

New member
אתה מדבר על לא-דיאטטי?!../images/Emo28.gif

אני אוכלת אותו עם אלף האיים וקרוטונים

קסם השתגעת?

.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? בצבא הרבה בטלפון זה חלק מי תפקיד 2.עושה דיאטה כיום? מנסה לעשות הצבא לא מאפשר לי 3.אוהב/ת פירות? כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? בכול מקום שיש בו נוף 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? אני גרה בהרבה מקמות אז זה בעיה 6.בן/ת כמה את/ה אני ילדת פיטר פן אני ישאר צעירה לנצח 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? קמה ב 5:45 עולה על מדים אוכלת ארחות בבוקר אומרת ביי לאמא שלי, עולה על אטבוס מגיעה לקריה, יוצאת בחמש וחצי מי קריה לכיון הבית בקדימה, מגיע בערך ב7 וחצי מתקלחת אוכלת, יושבת קצת מול מחשב רואה קצת טוליזה ובערך ב10 הולכת לישון 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? תולי איך מסתכלים על זה בגדול אוהבת את צבא שונאת את מה שהולך בית 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? אוהבת כן 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? מרגישה שאני רוצה לקבור את עצמי 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? אמטיה חמה משהו מותק, מתקשרת לידיד שלי ומתחילה להציק לו זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? אורץ יאמי 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינת לילה אורכה ואני צריכה אחת כזאת 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 4.תפוז או תפוח? תפוח 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ?דרום אילת 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג?לא זה לא ולא זה 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף?האא? 8.סגול או שחור?שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה לא

עונה

1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון?
2.עושה דיאטה כיום?
3.אוהב/ת פירות?
4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? (בארץ-) כביש 44, בגולן, ביערות ליד ירושלים, בגליל ובמדבר יהודה. ( :X בקיצור, כל הארץ) 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה?
6.בן/ת כמה את/ה? 14 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? בי"ס
הביתה
אינטרנט
ש"ב/חרישה למבחן/הכנת עבודה כלשהי
ארוחת ערב+צפייה בזבל שהטלוויזיה מספקת לי לאותו יום. 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך?
9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)?
:| 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? מנתחת לגורמים את מה שהביא להתרחשות הדבר שהכעיס אותי, ואת למה זה הכעיס אותי. x_x 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? מתרווחת בנוחות עם מוזיקה ואוכל טעים זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? פתיתים (אתם יודעים מה זה פתיתים, נכון? פתיתים, כמו אורז עגול) 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? ארוכה, דה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן!!!1 אלא אם כן לעלי יש קריפטונייט 4.תפוז או תפוח? "שניהם תודה" [(c)נדב] 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? הכללל! 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? איכס
. שיהיה אבטחה, לפחות מחטטים בתיקים של אנשים. 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? מי? 8.סגול או שחור? סגול 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? כן

Gizmo16

New member
שיגללללללללל^^../images/Emo28.gif

איך אפשר לא לדעת מה זה פתיתים
אהבתי את הרעיון עם הקריפטונייט
אבל לסופרמן יש איזו דרך להתחמק מזה ולנצח בכ"ז אז..
לחטט לאנשים בתיקים
נכון לגמרי
^^ יאמ.

Gizmo16

New member
הייתי מתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

ברור שיש לי ערוץ ביפ, איך אפשר לחיות בלעדיו

Gizmo16

New member
לאאאאאאאאאאא אוי ווי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

עד כמה שאני רואה תכניות מטופשות בביפ (בוא נראה אותך
), לא ירדתי לרמה של המאסטרו

מה?! המאסטרו שולת!!1

ראית בכלל כמה פרקים של זה שאת משמיצה את זה ככה? *מרגישה כמו באפיסטית או משהו מתועב בסגנון*

Gizmo16

New member
ראיתי איזה שניים../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אבל יש לי התנגדות עקרונית לראות סדרת ריאליטי שעוסקת רק בבנאדם אחד, הוא לא מספיק מעניין אותי כדי לבזבז עליו 45 דקות כל שבוע או כל יום
אהבה או כסף- זה כבר בסדר, כי זה הרבה כוסונים (או כוסיות) אז הם שווים את זה
כנל השגריר..

Black and Blond

New member
אע

מה נסגר איתך וכל השאלונים?
(ומה נסגר איתי שאני גם עונה עליהם?
) -בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? בטלפון המון, בפלאפון בקושי.. (פלאפון עושה קרינה
) 2.עושה דיאטה כיום? ולמנוע מעצמי שוקולד, גלידה, עוגות וצ'יפס? חלילה! 3.אוהב/ת פירות? בהחלט (תותים ומנגו בראש הרשימה
) 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? במקומות עם עצים והרבה ירוק או בשפת הים. (או סתם ברחוב עם חברה תוך כדי שיחות נחמדות
) 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? יאפ. 6.בן/ת כמה את/ה? 16 וחצי. 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? ביצפר, למידה (תקופת מבחנים
), טלפון, מחשב, קצת טלוויזיה, מכון. 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? לא בשיא, אבל בסדר. 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? כן 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? בוכה, מתעצבנת על אנשים (משפחה), שומעת מוזיקה או נרדמת. 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? מקלחת ארוכה, דברים טעימים, שטויות כאלה. זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? שאלה טובה.:X 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינה של כמה שעות בודדות, אני לא בן אדם שצורף הרבה שעות שנה
3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? אין פה בכלל שאלה, ברור שסופרמן. 4.תפוז או תפוח? תפוז בחורף, תפוח ... כשבא
5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? מרכז הארץ שליטה! 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? טלמרקטניג. 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף! 8.סגול או שחור? סגול-שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? מבכימה ביותר, שום דבר לא מושלם.

Gizmo16

New member
יאמממ../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

שמת לב שאנשים אומרים "שאלה טובה" כשאין להם תשובה בד"כ
משעשע.
גע, לישון כשאת כועסת, איזה רעיון טוב
אני חושבת שאני אאמץ את זה. אם אצליח להירדם..
לפעמים אני כועסת בבוקר
או בצהריים
קשה להירדם אז... מילא
אווווו, תותים ומנגו גם בראש הרשימה שלי
^^ למרות שמנגו עושה כאלה סיבים קטנים שתקועים בשיניים... אבל הוא עדיין הכי טעים
ו-העיקר שאת נהנית לענות על שאלונים
את נהנית, נכון

Black and Blond

New member
../images/Emo3.gif

וודאי, אחרת לא הייתי עונה..
לישון כשכועסים זה פיתרון נחמד
אווי, זה ממש מרגיז ש..חתיכות מנגו נתקעות בשיניים! אבל לא נורא, מוציאים אותן איכשהו:X

למעלה