העסקית סופ"ש - רפאל

Cafe Latte

New member
העסקית סופ"ש - רפאל

עדיין מומלצת?
בא לנו משהו חדש ... היינו ברפאל פעם אחת בעבר (היה משעמם קצת), ובא לנסות שוב.

bruno01

New member
אני שם מחר בצהריים, אדווח

La la la 20

New member
היינו בשבת הזו

היה מצוין. חלק מהראשונות התחלפו מהפעם האחרונה אבל הכל כרגיל טעים.
אגב מנת הדג שהיתה באותו יום היא פילה מוסר ים ואני יכולה להעיד שזו מנת הדג הטעימה ביותר שאכלתי בשנים האחרונות.
בשר הדג היה כל כך נימוח והרוטב שמן ועגבניות שליווה אותו עשה את זה בצורה אלגנטית ולא משתלטת עם מעט זיתים עגבניות וסלק.
יאם יאם יאם.

והכי חשוב לציין שאני לא חובבת דגים במהותי פשוט מאד רציתי לגוון והצליח לי מאד!!!

Cafe Latte

New member
נראה מושלם
אני מתה על דגים, וגם על

סלק.
טוב, הוחלט. הולכים לרפאל.

bruno01

New member
באיזו שעה הייתם?

אנחנו היינו היום ב- 15:30, ולמרות שהאוכל היה מאוד טעים, השירות הרס את הארוחה וחירבש לנו את מצב הרוח.
אני עוד כנראה אכתוב דיווח יותר מפורט, אבל את הלחם קיבלנו אחרי 25 דקות מאז שהתיישבנו, לראשונות לקח עוד 15 דקות להגיע (40 דקות בכללי), ואת 3 מתוך העיקריות קיבלנו 50 דקות אחרי שפינו את הראשונות (וכמעט שעתיים מאז שהתיישבנו).

בכל הזמן הזה אף אחד לא ניגש להסביר למה יש עיכוב או להתנצל, והמלצרים עשו כל שביכולתם להתעלם מכל קריאת "סליחה" שלנו או של השולחנות לידנו, וכשקראנו לאחראית המשמרת ואמרנו לה שאנחנו מחכים לעיקריות כבר 40 דקות היא אמרה "כן, אני יודעת" ושתקה. כששאלנו למה אף אחד לא אומר לנו כלום, היא אמרה שהיתה תקלה במטבח והמנות עוד 3 דקות יוצאות. 3 מהן יצאו אחרי 10 דקות ולרביעית לקח עוד 10 דקות להגיע.

זוג לידנו עם ילד קטן התיישבו בערך באותו זמן איתנו והתיזמון של המנות שלהם היה דומה לשלנו.

אז כן, קיבלנו קינוחים על חשבון הבית, אבל חווית שירות כזו גרועה לא קיבלתי הרבה זמן.
תקלות במטבח קורות, וזה בסדר, אבל זה ממש לא מסביר את העובדה ששלחם לקח כמעט חצי שעה להגיע, או את זה שהמלצרים נראו כאילו הם לגמרי מתעלמים מכל השולחנות ושאף אחד מהם לא ניגש מתישהו להגיד שיש עיכוב וייקח לאוכל קצת זמן להגיע.

היה מאוד מוזר.

Cafe Latte

New member
האמת שעזבנו בערך

בזמן שאתם הגעתם, כנראה (התיישבנו ב1~ בערך).
השירות שלנו היה בסדר ...
אבל - היינו במצב רוח כל כך טוב, והאווירה היתה כ"כ חיובית, שאני לא בטוחה שאני אובייקטיבית (אם יש כזה דבר בכלל, ביקורת אוביקטיבית), למען האמת.

עכשיו כשאתה אומר, אני באמת נזכרת שהם אכן התמהמהו עם העיקריות זמן מה, אבל היינו כ"כ מפוצצים מהמאזטים, שלא הזיז לנו ... וגם, פשוט לא שמנו לב.
מה שכן, וזה די עצבן אותנו, כשסיימנו, עפנו למקום אחר .. בדרך, נזכרנו שהם שכחו לתת לנו את הטייק אוואי שלנו (המנות העיקריות שלנו, אכלנו בקושי חצי מכל מנה), והיינו צריכים לחזור בשביל זה למסעדה.

bruno01

New member
לנו כבר נגמרו נושאי השיחה

סתם.

גם אנחנו באנו במצברוח טוב, וזו גם היתה הימולדת של אחי, אבל ככל שהארוחה התקדמה, ניכרו בנו (ובמיוחד בהורים) הסימנים של חוסר הסבלנות...זה היה נראה כאילו שום דבר לא ממש מתפקד כמו שצריך, וחבל, כי כמו שכתבתי, האוכל היה באמת טעים.

Cafe Latte

New member
אהבתי מאוד מאוד את הסיגרים עם הטחינה.

גם החומוס היה מצוין
אפילו הסלט מלפפונים/תרד, היה מצוין. גם הסלט מאירי, היה מצוין וטרי. ממש נהניתי בקיצור.
דווקא החלה, שנראתה סוף - היתה מאכזבת

ואם כבר - למישהו יש מתכון לפוקצ'ה המגניבה שלהם?

החתולית

New member
נדמה לי שהמלצתי על מקומות אחרים

גם חווית השירות שלנו ברפאל, היתה לא טובה במיוחד, וזה היה לפני כמה שנים.

אנחנו קיבלנו קינוח מתנה, בנוסף לקינוח שהזמנו, וכך מצאנו עצמנו עם שני קינוחים, כשלא התכוונו כלל לאכול שניים. המחווה היתה יפה ובמקום, אחרי שנאלצנו להמתין זמן ארוך מאד למנות העיקריות, וזו שלי הגיעה 15 דקות אחרי העיקרית של בן זוגי.

bruno01

New member
אכן המלצת, ואפילו הזמנתי מקום במסה.

אבל החוגג החליט שלא בא לו...

למעלה