הענק הירוק נפתלי!

g a l4

New member
../images/Emo45.gifוואלה...../images/Emo80.gif

נכון......
זה ב'מת הגיוני כי,עלמה אמרה שיש לו פיצול אישיות ושהוא לא זוכר את זה שאיתו בגוף(כמו נפתלי וג'ק)!!! איזה גונב...

R a p u n z e l

New member
חח אולי ג'ק המרטש ../images/Emo6.gif הוא גם הזכיר

את דוקטור ג'ייקל ומיסטר הייד

galoosh15

New member
איכס! תפסיקו כבר!!! אתם לא מבינים ש

אתם לא מבינים שהשחקנים נכנסים לכאן תמיד (גם אם הם לא כותבים) וזה ממש מגעיל שהם רואים את זה על עצמם?!?!?! זה הדבר הכי מגעיל שאתם יכולים לעשות ((ועוד לשרון אלכסנדר...)) אני מבינה שזה בצחוק אבל עדיין, השחקנים נכנסים לפה וזה סתם מגעיל.. תחשבו על זה

Roxanne3

New member
למה מגעיל? זה הכל בצחוק! את ממש

לא יודעת לקחת את הדברים בצחוק! לדעתי זה נחמד וזה צריך להחמיא לשחקנים שאני משקיעה בזה! אני דווקא הייתי מבסטוה אם היו עושים עלי כל מיני תמונות עם דמויות מסרטים. אני דוקא חשבתי שזה ימצא חן בעיניהם!

sarahhh

New member
ימצא חן בעיניהם??

זה לא ממש כיף ליראות שמשווים אותך לאיזה מיפלצת אני בטוחה שהם לא כל כך אוהבים את זה

Roxanne3

New member
זו לא השוואה של השחקנים ולא למפלצת!

זה צחוק על הדמות! הרי עלמה הזכירה את הענק הירוק ועשו קשר בין הענק הירוק לנפתלי בגלל הפיצול אישיות שלו וכנ"ל גם ל"גולום" מ"שר הטבעות" שזה ייצור שיש לו פיצול אישיות! אין כל קשר לשחקן שרון אלכסנדר ומה לגבי דרדסית ? זה גם בגלל שגרשון קורא לכפיר דרדסית. אז לפי מה שאת אומרת עפר היה צריך להעלב שהכניסו את זה בתסריט! חוץ מזה לפי דעתי הדרדסית זה חמוד ואני במקום עפר הייתי לוקחת את זה בסבבה! (אין לי שום מושג אם השחקנים ראו את זה ומה דעתם אבל ככה אני הייתי חושבת אם הייתי במקומם)

אנונה2

New member
למעשה, היא צודקת...

אם היו לוקחים תמונה שלכם ומחברים אותה עם התמונה של שרק או יאסר ערפאת זה היה מצחיק אתכם? נכון שלא? אבל את השאר זה היה מצחיק, נכון? טוב, ואם היו אומרים לך שאתה דומה לגמד מכוער או מכשפה זה היה מעליב, נכון? אני יודעת לקחת דברים בצחוק אבל יש דברים שהם כבר מעבר!

Roxanne3

New member
זה קשור לדמויות ולא לשחקנים! וזה לא

קשור לדמיון שלהם למכשפה או לגמד וכו', זה קשור למה שהזכירו לגבי הדמויות בסידרה. התמונות האלה מושפעות מאופי הדמויות וממה שהזכירו בטלנובלה! זה לא קשור לשחקנים

Roxanne3

New member
זה לא גמד! זה ה"גולום" מ"שר הטבעות"

ואם לא ראית את הסרט אז לא תביני. זו דמות שיש לה פיצול אישיות ונפתלי הוא כמו ה"גולום"

Roxanne3

New member
ואם זה מפריע לאיזה שהוא שחקן שיגיד

לי! (אפילו שלא נראה לי שזה מפריע למישהו כי לדעתי זה משעשע וזה קשור לדמויות ולמה שקורה בטלנובלה)

למעלה