הענקת הפרסים

k i d a n

New member
הענקת הפרסים

"מיכאלה" נגמרה ואיתה כל החלומות, אבל עכשיו הזמן לטקס חלוקת הפרסים של הטלנובלה "מיכאלה". אתם מוזמנים לבחור ולהביע את דעתכם בנושא. 1."love is in the air" (או: הזוג הכי יפה) 1. אסי וגיא 2. בן ומיה 3. משה ודורין 4. רענן ומיכאלה 5. יובל ומלייקה 6. יסמין וצבי 2. "הצפייה בהשגחת מבוגרים בלבד" (או: הסצינה הכי מזעזעת) 1. משה מתפוצץ ונשרף כליל לנגד עיניה של דורין 2. יסמין הפדופילית משדלת את בן למעשי סדום 3. דוד ומורדי מבקרים את דורין ו"משכנעים" אותה להיפרד ממשה 4. רע-ענן רוצח בדם קר את אהובתו, מיכאלה 5. משה קורע על ארבע ומקבל מדוד שק תפוזים על הגב 6. רענן מכריח את אסי לאכול חבילת מרגרינה 3. "אתה תותח......" (או: הדמות הגברי שהכי עשתה לכם את זה) 1. גיא 2. בן 3. יובל 4. משה 5. רענן 6. צבי 7. דן 4. "בלעדייך אני חצי בן אדם...." (או: הדמות הנשית שהכי עשתה לכם את זה) 1. מיכאלה 2. אסי 3. דורין 4. מיה 5. יסמין 6. נוגה 7. מלייקה 5. "נקטף בדמי ימיו" (או: הדמות שהכי הייתם רוצים שתחזור מהמתים) 1. משה 2. מיכאלה 3. זוהר 4. אלפונסו 5. מיה (בעוד כמה שנים) 6." יש דברים נסתרים......." (או: כמה חבל שלא יצא לנו להכיר) 1. בייבי קשת 2. גאולה אקריש (אמא ואשתו של....) 3. המטפלת של גרשון 4. אורן גדליה 5. אבא של גילי 7. "ישנן בנות ישנן בנות, שמתלבשות ללא בושה...." (או המתלבשת הטובה והגרועה של הסידרה) אתם מתבקשים לבחור שתי מועמדות 1. מיכאלה 2. מיה 3. אסי 4. דורין 5. נוגה 6. יסמין 7. עליזה 8. "עצור! משטרת האופנה" (או: המתלבש הטוב והגרוע של הסידרה) כנ"ל 1. גיא 2. בן 3. רענן 4. דן 5. יובל 6. גרשון 7. משה 8. צוף 9. "הבנים נים נים והבנות נות נות..." (או: משתרללת הסידרה) 1. מיה 2. מיקי 3. אסי 4. מיכאלה 5. יסמין 10. "תקוע לי כמו קוץ ב....." (או: הדמות הנאגי`ת של הסדרה) 1. צוף 2. יסמין 3. מיקי 4. צבי 5. מיה 6. דורין 7. דוד המלך 8. גילי 11. "אוף, איתכם" (או: אכזבת הסידרה) 1. משה מת, ודורין מתאוששת מהר מדי 2. מיכאלה נרצחה 3. מיה חוטפת איידס 4. נוגה ננטשת לאנחות 5. גרשון נכנס לכלא 12. "נה נה בננה" (או: הדמות שהכי הגיע לה הכולירע) 1. מיה מקבלת איידס 2. משה מת לפני הסוף המאושר 3. מיכאלה נרצחת בדם קר 4. רענן הולך לאברבנל 5. גרשון נסגר בקלבוש 6. נוגה ננטשת לאנחות מכאן והלאה אין מועמדויות, אתם מוזמנים לבחור איך שתרצו 13. "all u need is love" (או: הסצינה הרומנטית בותר) 14. יציאת הסידרה (או: המשפט שהכי הצחיק אותכם) 15. כיד הדימיון (או: אם הייתם יכולים, איך אתם הייתם מסיימים את הסידרה הזאת?) קדימה, למה אתם מחכים?!

גיגי123

New member
פש...עונההההה

אסי וגיא רע-ענן רוצח בדם קר את אהובתו, מיכאלה עצובבבבבב
משה ורענןןןןן אאאאאא
דורין הייתי רוצה שמשה ומיכאלה וחזרוווווווווו בייבי קשת---חבל שלא הכרנווו
מיכאלה-טובה נוגה-רעה רענן-טוב דן-רעעע מיקי משתרללת לה דוד ה"מלך" או יסמיןןן בעעעעע משה מת,אכזבההה מיכאלה נרצחת בדם קר הסצינה הרומנטית ביותר- אסי וגיגי בפרק האחרוןןןן
הייתי מסיימת אותה ככה: משה היה חוזר והוא ודורין היו מגדילים להם את קשת...גרשון היה יוצא מהכלא-משה חזר...וויתרו לו על שאר הפשעים..הוא חי עם עליזה ומסתבר שהוא אבא של אסי..סבא של גילי ולכן היה להם אותו סוג דם! רענן היה יוצא מהכלא ומפסיק עם השקרים ומוצא לו בחורה חדשה

k i d a n

New member
עונה

1. משה ודורין, כמובן 2. משה מקבל מכות.... נכון שהפיצוץ היה כואב,אבל הסצינה עם התפוזים הייתה ממש אכזרית בררררר 3. ברור שמושיקו 4. דוריני ממי 5. כמובן שמשה 6. בייבי קשת, מסכנה שלי 7. הטובה ביותר היא לפי דעתי דורין הרעה ביותר היא יסמין 8. הטוב ביותר הוא גיא הרע ביותר הוא יובל פיחסה 9. מיקי אולי שרמוטה, אבל מיה השתרללה עם לא פחות מארבעה גברים 10. דוד המלך 11. משה מת מוקדם מדי ודורין מתאוששת מוקדם מדי 12. גם גרשון וגם רענן, לכל חד מהם היה חלק במוות של משה 13. הסצינה הרומנטית? דורין מודיעה למשה שהיא בהריון 14. המשפט הכי מצחיק היה "אולי הם אחים, כמו ירון וליה" "דפוק, ירון וליה הם לא אחים" (בן ומיה) 15. אני הייתי מחזירה את משה והורגת את גרשון חוץ מזה הכל היה בסדר

טאם טאם טאם

"love is in the air" - דורין ומשה "הצפייה בהשגחת מבוגרים בלבד" - דוד ומורדי מבקרים את דורין ו"משכנעים" אותה להיפרד ממשה "אתה תותח......" - משה "בלעדייך אני חצי בן אדם...." - דורין "נקטף בדמי ימיו" - משה " יש דברים נסתרים......." - בייבי קשת (נקווה שבפרק 121 נזכה להכירה !) "ישנן בנות ישנן בנות, שמתלבשות ללא בושה...." - דורין
נגה
"עצור! משטרת האופנה" - גיא
גרשון
"הבנים נים נים והבנות נות נות..." - מיקי "תקוע לי כמו קוץ ב....." - יסמין "אוף, איתכם" - משה מת, ודורין מתאוששת מהר מדי "נה נה בננה" - גרשון נסגר בקלבוש "all u need is love" - פרק 96, דורין מודיע למשה שהיא בהריון
יציאת הסידרה - הרבה, לא עולה לי עכשיו אחד.. כיד הדימיון - משה חוזר והוא ודורין מקימים (יוצרים) שבט

תיפי1

New member
חחח סחטיין על ההשקעה... עונה

1."love is in the air" (או: הזוג הכי יפה) 1. אסי וגיא
2. בן ומיה 3. משה ודורין 4. רענן ומיכאלה (חחחח רענן הרג את מיכאלה ברור שלא) 5. יובל ומלייקה 6. יסמין וצבי 2. "הצפייה בהשגחת מבוגרים בלבד" (או: הסצינה הכי מזעזעת) 1. משה מתפוצץ ונשרף כליל לנגד עיניה של דורין
2. יסמין הפדופילית משדלת את בן למעשי סדום 3. דוד ומורדי מבקרים את דורין ו"משכנעים" אותה להיפרד ממשה 4. רע-ענן רוצח בדם קר את אהובתו, מיכאלה 5. משה קורע על ארבע ומקבל מדוד שק תפוזים על הגב 6. רענן מכריח את אסי לאכול חבילת מרגרינה הכל היה מזעזע אבל ההיתפוצצות של משה 3. "אתה תותח......" (או: הדמות הגברי שהכי עשתה לכם את זה) 1. גיא
.... אתה תותח, אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם 2. בן 3. יובל 4. משה 5. רענן 6. צבי 7. דן 4. "בלעדייך אני חצי בן אדם...." (או: הדמות הנשית שהכי עשתה לכם את זה) 1. מיכאלה 2. אסי
וגם מיכאלה, כאילו: אפרת 3. דורין 4. מיה 5. יסמין 6. נוגה 7. מלייקה 5. "נקטף בדמי ימיו" (או: הדמות שהכי הייתם רוצים שתחזור מהמתים) 1. משה
2. מיכאלה 3. זוהר 4. אלפונסו 5. מיה (בעוד כמה שנים) 6." יש דברים נסתרים......." (או: כמה חבל שלא יצא לנו להכיר) 1. בייבי קשת 2. גאולה אקריש (אמא ואשתו של....) 3. המטפלת של גרשון 4. אורן גדליה
5. אבא של גילי 7. "ישנן בנות ישנן בנות, שמתלבשות ללא בושה...." (או המתלבשת הטובה והגרועה של הסידרה) אתם מתבקשים לבחור שתי מועמדות 1. מיכאלה- המיתלבשת הטובה של הסידרה 2. מיה 3. אסי 4. דורין 5. נוגה 6. יסמין- המיתלבשת הגרועה של הסידרה (אם לא ניתיחס לשימלת הוילון של אסי) 7. עליזה 8. "עצור! משטרת האופנה" (או: המתלבש הטוב והגרוע של הסידרה) כנ"ל 1. גיא- המילבש הטוב של הסידרה 2. בן 3. רענן 4. דן 5. יובל- המיתלבש הגרוע של הסיעדרה 6. גרשון 7. משה 8. צוף 9. "הבנים נים נים והבנות נות נות..." (או: משתרללת הסידרה) 1. מיה 2. מיקי
3. אסי 4. מיכאלה 5. יסמין 10. "תקוע לי כמו קוץ ב....." (או: הדמות הנאגי`ת של הסדרה) 1. צוף
2. יסמין 3. מיקי 4. צבי 5. מיה 6. דורין 7. דוד המלך 8. גילי 11. "אוף, איתכם" (או: אכזבת הסידרה) 1. משה מת, ודורין מתאוששת מהר מדי 2. מיכאלה נרצחה
3. מיה חוטפת איידס 4. נוגה ננטשת לאנחות 5. גרשון נכנס לכלא אבל בעיקרון כל הקטעים האלה איכזבו אותי 12. "נה נה בננה" (או: הדמות שהכי הגיע לה הכולירע) 1. מיה מקבלת איידס 2. משה מת לפני הסוף המאושר 3. מיכאלה נרצחת בדם קר 4. רענן הולך לאברבנל
5. גרשון נסגר בקלבוש 6. נוגה ננטשת לאנחות מכאן והלאה אין מועמדויות, אתם מוזמנים לבחור איך שתרצו 13. "all u need is love" (או: הסצינה הרומנטית בותר) בילבי על ספידים + הנשיקה הראשונה של אסי וגיא 14. יציאת הסידרה (או: המשפט שהכי הצחיק אותכם) אני בילבי לא כלום אני מקצצת הופה היי 15. כיד הדימיון (או: אם הייתם יכולים, איך אתם הייתם מסיימים את הסידרה הזאת?) אוקי אז ככה: כולם מתים והסיפור ממשיך בגיהנום ובגן עדן
קדימה, למה אתם מחכים?!

הנה התשובות ............

1. משה ודורין
2. רענן רוצח את מיכאלה
3. גיא
4. דורין
5. משה
6. בייבי קשת
7. מתלבשת הכי מזעזע:מיה
לובשת הכי יפה:מיכאלה
8. לובש הכי מזעזע :דן
לובש הכי יפה :צוף
(יפה בדרך ) 9. מיקי
(מטומטמת פצועה) 10.דוד המלך
11. גרשון נכנס לכלא
12. נוגה ננטשת

MoRaN LiRoN

New member
עונה :)

1. אסי וגיא 2.רענן רוצח את מיכאלה 3.גיא 4.אסי 5.משה 6.בייבי קשת חחחחחח ואולי גם אורן גדליה.. 7.המתלבשת הטובה ביותר -דורין המתלבשת הגרועה ביותר- מיכאלה 8.המתלבש הטוב ביותר - בן המתלבש הרע ביותר - יובל 9.מיקי 10.יסמין 11. שמשה מת, אבל דורין לא התאוששה מהר מדיי, היא לא יכולה לחיות בדיכי כל החיים, אבל איזה מהר מדיי יש להם כולה טווח של 120 פרקים כמה זמן כבר יש לה להיות בדיכי.. 12.מיכאלה נרצחת בדם קר 13.גיא ואסי שוכבים בפעם הראשונה/ גיא ואסי חוזרים אחד לשני בפרק האחרון 14."נהנית קודם בבוקר, לא נהנית- אל תקום בבוקר!!" דורין - טלי הזאת קרועהההההההההה 15. אממ הסתיים מעולה, אבל הייתי עושה שגיא באמת האבא של גילי בסוף.. למרות שזה הגיוני אבל לא אמרו, אממ עליזה וגרשון יחד שזה בערך מה שקרה חחח וזהו לא יודעת מה עוד.. שהיינו כבר רואים את בייבי קשת ואת הבייבי של אסי וגיא :)

Atza

New member
תשובות../images/Emo13.gif

"love is in the air" אסי וגיא
מושלמיייייייייים ומשה ודורין
מקסימיייייייים "הצפייה בהשגחת מבוגרים בלבד" יסמין הפדופילית משדלת את בן למעשי סדום
"אתה תותח......" גיא
"בלעדייך אני חצי בן אדם...." אסי
"נקטף בדמי ימיו" משה
מיכאלה
" יש דברים נסתרים......." בייבי קשת
"ישנן בנות ישנן בנות, שמתלבשות ללא בושה...." הטובה-מיכאלה !!!
הרעה-מיה
"עצור! משטרת האופנה" המתלבש הטוב-גיא!
הגרוע-יובל
"הבנים נים נים והבנות נות נות..." מיקי
"תקוע לי כמו קוץ ב....." דוד המלך
"אוף, איתכם" בעיקר-משה מת, ודורין מתאוששת מהר מדי
וגם-מיכאלה נרצחה
וקצת-גרשון נכנס לכלא
"נה נה בננה" רענן הולך לאברבנל
אפחד לא ירצח את מיכאלה ונעבור לו על זה בשתיקה נוגה ננטשת לאנחות

מיכל1082

New member
סקר מהמם!!! אני מעניקה פרסים! ../images/Emo9.gif

הזוג הכי יפה - אסי וגיא הסצינה הכי מזעזעת - רע-ענן רוצח בדם קר את אהובתו, מיכאלה הדמות הגברי שהכי עשתה לכם את זה - גיא הדמות הנשית שהכי עשתה לכם את זה - אסי הדמות שהכי הייתם רוצים שתחזור מהמתים - מיכאלה כמה חבל שלא יצא לנו להכיר - אורן גדליה המתלבשת הטובה - מיכאלה הגרועה - נוגה המתלבש הטוב - גיא הגרוע - יובל משתרללת הסידרה - מיקי הדמות הנאגי`ת של הסדרה - נגה אכזבת הסידרה - מיכאלה נרצחה הדמות שהכי הגיע לה הכולירע - נוגה ננטשת לאנחות הסצינה הרומנטית בותר - גיא ואסי האיחוד המיוחל!!! המשפט שהכי הצחיק אותכם - "זאת גילי עיניים שלי כפרה שלי נשמה שלי חולה במחלה שלא מדברים עליה"
אם הייתם יכולים, איך אתם הייתם מסיימים את הסידרה הזאת? אותו דבר עם שיפורים קלים. אם יום אחד יהייה לי זמן אני אכתוב את הגירסא שלי לסוף! (כמו שעשיתי כבר פעם עם משחק החיים)

תשובותתתתת../images/Emo26.gif

1."love is in the air" (או: הזוג הכי יפה) 1. אסי וגיא
2. בן ומיה 3. משה ודורין 4. רענן ומיכאלה 5. יובל ומלייקה 6. יסמין וצבי 2. "הצפייה בהשגחת מבוגרים בלבד" (או: הסצינה הכי מזעזעת) 1. משה מתפוצץ ונשרף כליל לנגד עיניה של דורין 2. יסמין הפדופילית משדלת את בן למעשי סדום
3. דוד ומורדי מבקרים את דורין ו"משכנעים" אותה להיפרד ממשה 4. רע-ענן רוצח בדם קר את אהובתו, מיכאלה 5. משה קורע על ארבע ומקבל מדוד שק תפוזים על הגב 6. רענן מכריח את אסי לאכול חבילת מרגרינה 3. "אתה תותח......" (או: הדמות הגברי שהכי עשתה לכם את זה) 1. גיא
2. בן 3. יובל 4. משה 5. רענן 6. צבי 7. דן 4. "בלעדייך אני חצי בן אדם...." (או: הדמות הנשית שהכי עשתה לכם את זה) 1. מיכאלה 2. אסי 3. דורין
4. מיה 5. יסמין 6. נוגה 7. מלייקה 5. "נקטף בדמי ימיו" (או: הדמות שהכי הייתם רוצים שתחזור מהמתים) 1. משה
2. מיכאלה 3. זוהר 4. אלפונסו 5. מיה (בעוד כמה שנים) 6." יש דברים נסתרים......." (או: כמה חבל שלא יצא לנו להכיר) 1. בייבי קשת
2. גאולה אקריש (אמא ואשתו של....) 3. המטפלת של גרשון 4. אורן גדליה 5. אבא של גילי 7. "ישנן בנות ישנן בנות, שמתלבשות ללא בושה...." (או המתלבשת הטובה והגרועה של הסידרה) אתם מתבקשים לבחור שתי מועמדות 1. מיכאלה 2. מיה 3. אסי 4. דורין 5. נוגה 6. יסמין
7. עליזה
8. "עצור! משטרת האופנה" (או: המתלבש הטוב והגרוע של הסידרה) כנ"ל 1. גיא 2. בן 3. רענן 4. דן
5. יובל 6. גרשון 7. משה 8. צוף 9. "הבנים נים נים והבנות נות נות..." (או: משתרללת הסידרה) 1. מיה
2. מיקי 3. אסי 4. מיכאלה 5. יסמין 10. "תקוע לי כמו קוץ ב....." (או: הדמות הנאגי`ת של הסדרה) 1. צוף 2. יסמין 3. מיקי 4. צבי 5. מיה 6. דורין 7. דוד המלך
8. גילי 11. "אוף, איתכם" (או: אכזבת הסידרה) 1. משה מת, ודורין מתאוששת מהר מדי
2. מיכאלה נרצחה 3. מיה חוטפת איידס 4. נוגה ננטשת לאנחות 5. גרשון נכנס לכלא 12. "נה נה בננה" (או: הדמות שהכי הגיע לה הכולירע) 1. מיה מקבלת איידס 2. משה מת לפני הסוף המאושר 3. מיכאלה נרצחת בדם קר 4. רענן הולך לאברבנל
5. גרשון נסגר בקלבוש 6. נוגה ננטשת לאנחות מכאן והלאה אין מועמדויות, אתם מוזמנים לבחור איך שתרצו תודה. עדוש לאב נתוששששששששש

ShiN ShiN

New member
גמני

א.1 ב.2 ג.5 ד.2 ה.1 ו.1 ז.טוב:דורין(בגלל התלבושת של קיל ביל)ומיה רע:מיכאלה ומיקי ח.טוב:צוף ובן רע:גיא ויובל ט.5 י.3 יא.1 יב.3 יג.ביליבי על ספידים יד."לפעמים אני מרגיש כמו סושי"(יובל) טו.היו לוקחים דנ"א של משה ומשכפלים ואז הוא היה הורג את דוד

0shir0

New member
תשובותיישן

1. משה ודורין!!! 2. יסמין הפדופילית 3. משה 4. דורין 5. משה 6. חחח המטפלת של גרשון 7. גרועה- יסמין... טובה- אסי(בדרך-כלל) 8. גרוע- יובל...טוב- גיא 9. מיקי 10. תחרות קשה בין יסמין לגילי....אז ממ..גילי 11. משה מת!!!!!!!!! 12. נגה ננטשת 13. דוריןם מספרת למשה על ההריון 14. לא חוגגים לי על התחת!!! 15. להחזיר את משה!!!!!! דחוף!!!

גם אני עונה!!

הזוג הכי יפה: אסי וגיא הסצנה הכי מזעזעת רענן רוצח את מיכאלה הדמות שעשתה לי את זה גיא הדמות הנשית{למרות שאני לא לסבית..חח} אסי+דורין הייתי רוצה שיחזור: משה חבל שלא יצא להכיר: בייבי קשת ואורן גדליה מתלבשת: טובה-מיכאלה גרועה-יסמין בהתחלה של הסדרה{סמרטוטים בעיקר המתלבש: טוב-גיא גרוע-יובל {חולצות על חולצות..מוזר} המשתרללת: מיקי וקצת אסי הנאג'ית: *שחכת את נגה* אז נגה ואם אין אז יסמין האכזבה: מיכאלה נרצחה הדמות שהכי הגיע לה: נגה שננטשה הסצינה הרומנטית: הסצינה הראשונה שאסי וגיא השלימו המשפט שהכי הצחיק: בפרק האחרון שבן הציע למיה נישואים אז דן התחיל לצעוק זאת הבת שלי שלי ואז כזה מיקי אמרה שתוק אתה עושה בושות אז הוא אמר שתקי את יא מדוזה...חחח נקרעתי הייתי מסימת שמשה היה חוזר

KeReN RuLzZz

New member
תשובות

1."love is in the air" (או: הזוג הכי יפה) 1. אסי וגיא <------------------------- 2. בן ומיה 3. משה ודורין 4. רענן ומיכאלה 5. יובל ומלייקה 6. יסמין וצבי 2. "הצפייה בהשגחת מבוגרים בלבד" (או: הסצינה הכי מזעזעת) 1. משה מתפוצץ ונשרף כליל לנגד עיניה של דורין<----------------- 2. יסמין הפדופילית משדלת את בן למעשי סדום 3. דוד ומורדי מבקרים את דורין ו"משכנעים" אותה להיפרד ממשה 4. רע-ענן רוצח בדם קר את אהובתו, מיכאלה 5. משה קורע על ארבע ומקבל מדוד שק תפוזים על הגב <------------- 6. רענן מכריח את אסי לאכול חבילת מרגרינה 3. "אתה תותח......" (או: הדמות הגברי שהכי עשתה לכם את זה) 1. גיא<------------------- 2. בן 3. יובל 4. משה<------------------- 5. רענן 6. צבי 7. דן 4. "בלעדייך אני חצי בן אדם...." (או: הדמות הנשית שהכי עשתה לכם את זה) 1. מיכאלה 2. אסי <------------------------ 3. דורין 4. מיה 5. יסמין 6. נוגה 7. מלייקה 5. "נקטף בדמי ימיו" (או: הדמות שהכי הייתם רוצים שתחזור מהמתים) 1. משה <-----------------!!!!!!!!!! 2. מיכאלה 3. זוהר 4. אלפונסו 5. מיה (בעוד כמה שנים) 6." יש דברים נסתרים......." (או: כמה חבל שלא יצא לנו להכיר) 1. בייבי קשת <----------- (חח בכפר סבא (שם אני גרה) שהי את הדבר של מיכאלה אני וחברה שלי צעקנו מיקי תעשה לי קשת.... והוא הסתכל והוא התבייש איזה חמודדד) 2. גאולה אקריש (אמא ואשתו של....) 3. המטפלת של גרשון 4. אורן גדליה 5. אבא של גילי 7. "ישנן בנות ישנן בנות, שמתלבשות ללא בושה...." (או המתלבשת הטובה והגרועה של הסידרה) אתם מתבקשים לבחור שתי מועמדות 1. מיכאלה 2. מיה 3. אסי 4. דורין <-------וואו 5. נוגה 6. יסמין 7. עליזה <----פיכסס 8. "עצור! משטרת האופנה" (או: המתלבש הטוב והגרוע של הסידרה) כנ"ל 1. גיא <-------טוב 2. בן <--------טוב 3. רענן<-------מזה הדברים שלו?! 4. דן 5. יובל 6. גרשון 7. משה 8. צוף 9. "הבנים נים נים והבנות נות נות..." (או: משתרללת הסידרה) 1. מיה 2. מיקי<--------- 3. אסי 4. מיכאלה 5. יסמין 10. "תקוע לי כמו קוץ ב....." (או: הדמות הנאגי`ת של הסדרה) 1. צוף 2. יסמין<------------- 3. מיקי<--------------מדוזה 4. צבי 5. מיה 6. דורין 7. דוד המלך 8. גילי 11. "אוף, איתכם" (או: אכזבת הסידרה) 1. משה מת, ודורין מתאוששת מהר מדי<--------(בלי הדורין!!!!) 2. מיכאלה נרצחה 3. מיה חוטפת איידס 4. נוגה ננטשת לאנחות 5. גרשון נכנס לכלא 12. "נה נה בננה" (או: הדמות שהכי הגיע לה הכולירע) 1. מיה מקבלת איידס 2. משה מת לפני הסוף המאושר 3. מיכאלה נרצחת בדם קר 4. רענן הולך לאברבנל 5. גרשון נסגר בקלבוש 6. נוגה ננטשת לאנחות<------------------- מכאן והלאה אין מועמדויות, אתם מוזמנים לבחור איך שתרצו 13. "all u need is love" (או: הסצינה הרומנטית בותר) הסטינה של אסי וגיא במיטה בפרק האחרון 14. יציאת הסידרה (או: המשפט שהכי הצחיק אותכם) דן למיקי שתקי יא דוזהההה זה היה מצחיק בהקרנות בכפר סבא 15. כיד הדימיון (או: אם הייתם יכולים, איך אתם הייתם מסיימים את הסידרה הזאת?) משה חוזר מן המתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והנה התשובות!

1. הזוג הכי יפה: אסי וגיא הנשמות! 2. הסצינה הכי מזעזעת: מושה מתפוצץ ונשרף כליל לנגד עיניה של דורין המותק 3.הדמות הגברית שהכי עשתהנ לי את זה: גיא הלא הוא נתן רביץ המושלם! 4. הדמות הנשית שהכי עשתה לי את זה: אסי 5. הדמות שהייתי רוצה שתחזור מהמתים: התלבטתי בין מושה למיכאלה אבל בחרתי במיכאלה כי היא קורעת 6. כמה חבל שלא יצא לנו להכיר את אורן גדליה! 7. המתלבשת הטובה- מיכאלה 8. המתלבשת הגרועה: נוגה כמובן! בעע 9. המתלבש הטוב: גיא! 10. המתלבש הגרוע: יובללל 11. דמות משתרללת: מיקי! 12. דמות נאג'ית של הסדרה: יסמין סתם תקועה 13. הדמות שהכי הגיע לה חולירע: רענןהול לאברבנל! רצח את מיכאלה!! 14. המשפט שהכי הצחיק אותי: כשמיכאלה קראה לאסי אספה..ח... או זאת גילי עיניים שלי נשמה כפרע עליה חולה במחלה..בלה בלה... 15. הייתי מסיימת את הסדרה בכך שמיכאלה בסה"כ נפצעה ולא מתה ויתברר שנפגעה וסבלה הרבה בילדותה ובגלל זה היא נעשתה לאשה חמת מזג קרירה...ורעה אל כולם ואל אסי כי היא קינאה בה שלה יצא לחיות חיים מאושרים עם הורים שאוהבים...והיא עם אבא שפגע בה..ובתוך תוכה היא בסה"כ אשה מסכנה שזועקת בפנים לאהבה..אבל שהיא תתחבר עם אסי..חח....וכמובן שגיא ואסי יהיו ביחד ויולידו תינוק אח לגילי המתוקונת..חח..שמעו יכול להיות הגזמתי עם הסיפור המשך אבל חפיף..חח

אה ושכחתי להוסיף להמשך הסדרה

את הדבר הכי חשוב אסי תגלה שגיא הוא אבא של גילי שהוא זה ששכב איתה בשרות שלה בצבא כשהם היו שיכורים!!

הלוואי זהה היה קורה ב סדרה אבל זה

לא קרה ועוד אחרי שקראתי בכל מני מקומות שככה זה יהיה לא נורא אז אם כבר הייתי רוצה להוסיף לסקר שזה יהיה ככה

עונה..! כנסו

1.אסי&גיא המושלמים 2.רענן רוצח בדם קר את אהובתו מיכאלה 3.גיא ההורסס 4.אסי..! 5.משה 6.אבא של גילי 7.דורין-המתלבשת הטובה.. מיכאלה-איכס מה זה השמלות האלה?? 8.גיא-מתלבש מדהים... יובל-בגדים מזעזעים! 9.מיקי השארמוטה! 10.גילי.. היא דיי קרציה! 11.גרשון נכנס לכלא..:{ 12.רענן הולך לאברבנל!!! 13.הסוף.. שגיא ואסי שכבו&רקדו בפרק האחרון!! 14.k i d a n סורי שאני מעתיקה ממך..! אולי הם אחים, כמו ירון וליה דפוק, ירון וליה הם לא אחים בן ומיה זה המשפט שהכי זכור לי 15.הייתי מחזירה את משה ושהוא דורין וקשת יחייו באושר.. שלמיה לא יהיה איידס.. שגרשון לא יהיה בכלא ויהיה עם עליזה..!

למעלה