העניינים מתחממים

Reshefgarcia

New member
העניינים מתחממים

הנה הפלייאוף כבר באמצע והנה,הטראש טוק הכבד הראשון של הפלייאוף... ג'ואי פורטר מהסטילרס פותח פה על הקולטס ושיטת המשחק שלהם... בגדול (למי שאין כוח לקרוא) הוא אומר שמה שהקולטס עושים זה לא פוטבול,זה רק מהלכים יפים,הוא מגדיל ואמר שה 124 יארד של אדגרים ג'יימס עשה נגדם היו 100 יארד "זולים",בגלל שהוא לא רץ ל"תוך" ההגנה. אני חושב שפורטר עשה טעות גדולה,אבל רוצה לשמוע תגובות קודם,לפני שאכתוב את מה שיש לי לומר בנושא.

cwoodson

New member
הוא אידיוט

הוא יודע שפייטון יעשה על הסקנדרי (העלוב) שלו את רוב העבודה ולכן הוא מרשה לעצמו לפתוח את הפה. לגבי המהלכים היפים... ובכן,אין לי ספק שיהיו כמה כאלו במשחק, ולא מהצד הצהוב שחור...

zipfer

New member
נכון... באמת היה משחק חלש..

אבל אני חושב שזה היה די פסיכולוגי... כי בשלב הזה של העונה כולם די "פחדו" מאינדי... זה היה מן משחק שכאילו הדברים לא זזים....... בכל מקרה... אני חושב שאין דבר יותר מטומטם ממה שהוא עשה... פייטון מנינג והחברה יודעים את העבודה ולהגיד שהם לא בצורה כזו בוטה סתם יוציא אותך אידיוט בסוף המשחק..

ofribecker

New member
לגופו של עניין

הטענות שלו גם לא לעניין. מה זאת אומרת "הם לא רצו לתוך ההגנה"? משחק הפוטבול הוא משחק הרבה יותר מורכב, ואם ג'ואי פורטר עם כל הנסיון שלו עדיין לא הבין את זה, אז מה הוא מחפש שם? פוטבול זה שחמט על מגרש של 120 יארד. זה שבשכונה רוצים לשחק רק גוף בגוף ותו לאו... זה בסדר, But man, you're in the pros. מקצוענות, זה לפעול לפי מטרת המשחק, שכמדומני היא לשים יותר נקודות על הלוח, בפעולות שהן לפי חוקי משחק הפוטבול. That's it. אתה רוצה להרביץ וזהו? לך למקומות אחרים, יש למשל את ה WWF או אולי איגרוף... אבל פוטבול זה הרבה יותר.

Amir BA

New member
פורטר הולך לאכול את הכובע

הוא רק חימם את האווירה ועכשיו פייטון יתעלל בו ובהגנת הסטילרס. אני גם לא מצליח להבין מה הוא רוצה? זה כמו שיגידו שרולנדיניו מבקיעה את השערים שלו מבעיטות חופשיות ולא עובר בסלאלום את כל ההגנה. איזה מין שטויות פוטבול זה פוטבול וכמו שעופרי אמר זה סוג של שחמט, והשאלה היא מי ממצמץ ראשון ומצליח להערים על השני...והכל כשר.

puppi

New member
המטרה היחידה שלו היא

לנסות לגרום לאינדי להוכיח לו שהוא טעה, ולרוץ דרך האמצע, שם יהיה יותר קל לעצור אותם. קשה לי להאמין שמאנינג יבלע את זה.

Kings Crossing

New member
לא חכם במיוחד אבל...

אם הקולטס חכמים, ואני מאמין שהם כן דרך אגב (אחרי הכל הקבוצה שלי), הם פשוט לא יתנו לזה להשפיע עליהם. זה לא חדש שאנשים עושים טראש-טוקינג. קשה לי להאמין שקצת זבל מצד הקבוצה השנייה יכול להשפיע על הקולטס מבחינה פסיכולוגית מעבר למעמסה שכבר יש עליהם (הטרגדיה של דאנג'י). הדבר הכי טוב לעשות זה לא לנסות להוכיח אחרת, ולא לנסות לחגוג על הגב של פורטר, אלא פשוט לשחק כמו שהם יודעים - מקצועי ורגוע. בהצלחה לנו :)

Yo-man

New member
טוני דאנג'י הכין game plan

ושום דבר שמישהו יגיד לא ישנה את הגיים פלן. נכון שלמאנינג יש את היכולת (והזכות) לקרוא מהלכים אחרים על הקו, אבל הוא לא יפול למלכודת של ללכת דרך האמצע רק כי פתחו לו מסלול (בכוונה להפיל אותו בפח). גם הוא מספיק מנוסה ובוגר לשמור על התוכניות המקוריות שלו. יחד עם זאת, אני בטוח שאם המשחק יתפתח ליתרון של יותר מ-14 נקודות לקולטס, אנחנו נראה מהלכים שרצים דרך האמצע. כי בכל זאת, אם אתה כבר מנצח - למה לא לגרום ליריב שלך (שפתח את הפה) לצאת אידיוט ?

Reshefgarcia

New member
ג'ואי פורטר

הוא אידיוט CLASS AAA פייטון,האריסון ובמיוחד ג'יימס הולכים להאכיל אותו ואת חבריו את ה SHOULDER PADS דרך פתח היציאה... הוא לא יודע מה הוא עשה פה... במחלקת הטראש טוק,זה אחד הדברים המטומטמים שאני זוכר שאמרו אי פעם... פוטבול,מעל הכל,הוא משחק של שכל...איך להערים על היריב...כל אחד מגיע עם GAMEPLAN ולכן,מי שה תוכנית שלו אפקטיבית יותר,ותופסת את היריב לא מוכן...הוא זה שינצח... ג'ואי פורטר מתלונן על AUDIBLES...שיתמקד באיך לקרוא אותם במקום להתלונן על זה שהן קיימות... הוא מתלונן שלא רצו דרך האמצע? בתור קפטן הגנתי,שיתמקד בתוכנית הגנתית שתכריח אותם לרוץ משם,ואז לתפוס... אבל להגיד על 100 יארד פלוס שהם "זולים" זה פשוט טימטום...אין כזה דבר.. אם פורטר עושה משחק של 12 טאקלס,פאמבל ריקברי וסאק,אף אחד לא יגיד שזה היה "זול",אז איך הוא מעז לפתוח את הפה...שיתמקד באיך לעצור את ג'יימס מאחרוה כשהוא ישאיר לו אבק בדרך ל TD של הקולטס!!!

למעלה