העם צריך מלחמה.

meetman

New member
העם צריך מלחמה.

העם צריך מלחמה. מדינת ישראל צריכה עכשיו מלחמה על מנת לשקם את עצמה . מה שקרה עכשיו לעם ישראל זו התפוררות רוחנית ופיזית מכוון שהדור הזה כנראה לא ידע את יוסף. הדור הזה נולד מדושן עונג קיבל הכול על מגש של כסף ואמנם אין הוא אשם אשם הדור הקודם שנלחם למענו ונח על זרי הדפנה אבל כנראה שנח מוקדם מדי ולא במקום הנכון ולכן רק מלחמה תחזיר אותנו למזרח התיכון ותוציא אותנו מהמחשבה השגויה של מר פרס על מזרח תיכון חדש אולי חדש רק אחרי המלחמה.

הרטוב

New member
כפי שכבר כתבתי בעבר

שלום עכשיו אאוט מלחמה עכשיו אין. אבל אין עם מי לדבר. הממסד הזה אין ברצונו וביכולתו לבצע מדיניות הגיונית מתבקשת בגלל רצונם של האמריקאים בשקט תעשייתי. זהו המחיר שעם ישראל משלם בעד הפחדנות העליבות והכניעה לארה"ב.

אתה רוצה מלחמה?

מי אתה חושב שאתה אה רוצה מלחמה עם מי עם הערבים אנחנו מאתיים מליון ערבים אפילו אמריקה מפחדת מאיתנו אז אתה רוצה מלחמה איתנו אנחנו יכולים לנצח אתכם אפילו רק באבנים כמו שברחתם מלבנון ככה תברחו מהשטחים וגם תברחו לוד וכול מקום שהיה של הערבים וכבשתם בכוח כנראה שאתם מבינים רק כוח תזהר שלא תדבר שטויות למה אנחנו אנשים עם עצבים

הרטוב

New member
סלימאן אתם אומה של סמרטוטים

הבעייה היא לא בכם אלא בנו. ברגע שננער את הפאציפיזם החולני והמאזוכיסטי שהשתלט עלינו אתם תברחו ותשאירו את הנעליים כמו שעשיתם ב67 וב73. את ההפחדות שלך קח למקום אחר. לך לפורום די לכיבוש ,שם הם יכתירוך למלך.

שטויות במיץ

ברחנו מלבנון רק בגלל שותים כמו יוסי ביילין ויוסי שריד והרצון של ברק לקיים לפחות הבטחה אחת. אנחנו לא נברח משום מקום, אתם תברחו כי אתם סתם עושים שרירים בגלל הנפט העולם איתכם וכובל לנו את הידיים, לולא הנפט הייתם עסוקים בלהוכיח שאתם בני אדם והייתם נאלצים להפסיק את הטבח הנאצי ביהודים, ברגע שימצא תחליף לנפט תחזרו מרצונכם לערב הסעודית.

יאללה יאללה קיצני ימני חלאס דאווין

אנחנו ברחנו מכם? אנחנו הלכנו אחורה מהאמריקאים שהתנפלו עלינו ואתם 300 גיבורים של החיזבוללה זרקו אותכם מלבנון ברחתם כמו כלבים בלילה ולא רק השארתם שם נעליים השארתם שמה את כול הרובים שלכם את כול הטנקים מהפחד ירד לכם פיפי בתחתונים אכשו אתה עושה עליי דאווין רק ילכו האמריקאים שבאו לעזור לכם ואנחנו רק 500 גיבורים נגרש אתכם

meetman

New member
למרבה הצער אתה צודק אבל!!!

למרבה הצער אתה צודק במידה מסוימת אבל אל תשכח שהעם היהודי חזק יותר מכל עם אחר ולא חשוב כמה הוא גדול בסופו של דבר היהודים גוברים על הערבים או על כל עם אחרגם אם זה לוקח לו מעט זמן לכן אל תתהלל כמו ילד הייה בוגר קח את חפציך ולך לך מכאן אל 200 מיליון אחיך הערבים

מדינת ישראל כבר במלחמה!

הפלסתינים פתחו במלחמה ויש לבצע טרנספר מיידי לארצותיהם רק טרנספר יביא שלום ובטחון

מי שמך ליצג את העם

עוד נציג עם כמוך ואבדנו. אם קיימים בקרבנו צמאי דם אין לנו כל צורך באוייבים מבחוץ. האם חווית אי פעם מאורעות ומוראות מלחמה ? האם אתה יודע שבמלחמה שני הצדדים מקיזים את דמם ? האם אתה מודע לעודה שלאחריה נותרים אלמנות, יתומים ונכים ? אנחנו זקוקים לרגיעה ולשקט - אנו זקוקים לבנות את עצמינו מחדש. אנו זקוקים להפסיק את הכיבוש ואת השליטה על עם זר. אנו מחוייבים לעשות זאת מיד כל עוד השליטה היא בידינו.

pilovich shahaf

New member
דן רוזנצויג ידידי משכבר הימים...../images/Emo127.gif

אתה מזכיר לי מישהוא ממושקף, נחמד, לא כל כך בריא בנפשו, מתיימר ליצג את אסכולת השלום, כל שני וחמישי אפשר לשמוע עד כמה הוא יותר "פרו פלשטינאי" מיהודי...מוזר, במידת הקיצוניות לא חשבתי שזה יקרה אי פעם. זה לא סתם אחד, זה אחד שפלג מסוים מתוך עמנו בחר בו, אין צורך להזכיר עד כמה הוא שמאלני, אתה בטח מבין על מי אני מדבר בהנחה שאתה צופה מידי פעם במבט, אקטואליה וחסד התיקשורת כלפיו, כמו במיקרה של הערב-"הפגנת השמאל בכיכר רבין"...דבריו נישמעו בכל רשתות התיקשורת בארץ ובעולם. בהנחה שאתה קצת יותר קיצוני ממנו, קשה לעלות על הדעת שיש במדינה יהודים אזרחים מין השורה, שעברו לצד השני באופן כל כך קיצוני עד כדי התכחשות לשורשים, מהות קיומנו. בהתיחס לדברים שכתבת על הנזק שברזי המילחמה, אני חייב להודות שגיליתי בדבריך עולם שלא הכרתי, באמת...?!...על הפיגועים כנגד החפים מפשע, מבני עמך כבדרך אגב,... מדהים !! אתה בכלל חושב להיתיחס ??...כמו שאמרתי קודם אתה פשוט מזכיר את אותו בחור נחמד וממושקף שחוגג בחסד התיקשורת. ברם אולם,בלב שלם אני גם מגלה שבמובן מסוים, אתה גם אנושי, אתה טוען שאנחנו זקוקים לרגיעה ושקט, וואלה,עוד פעם גיליתי עולם חדש
אתה בכלל מבין שאתה חי בסביבה עויינת רק בגלל היותך "יהודי", אם להיסטוריה אין שום ערך מצפוני בעיניך, מה שאני בספק אם בכלל !! אולי לפחות תתעדכן בעובדה, זה לא הרבה, אבל משהו בכל זאת. אתה ושכמותך פשוט לא רצויים בעיני הפלשטינאים בכל מצב צבירה שהוא. אז אודה לך אם לפחות תחשוב גם על עצמך "במידת האפשר"- אולי [כיהודי], אני מקוה, לפני שתגלה לנו את הגלגל מחדש, אנחנו מודעים לעובדה [ העם היהודי ] שיש לנו כרגע בעיה לא קלה לפתרון, רק לא מין הנימנע הוא בדרך כלל להבין את הבעיה לפני שחושבים על פיתרון ולא ההיפך, אני כולי תיקוה שהבנת במרומז את המסר הכללי....
בתודה מראש עוד אחד שאיכפת לו... מבחן התוצאה. פ"ש. נ.י.ל.י

אני ישראלי לא פחות טוב אפילו ממך

אני רואה את הדברים בשונה ממך ונדמה לי בדרך מפוקחת יותר. לי איכפת אך ורק מה שטוב למדינת ישראל ולאזרחיה וכל דברי ומכתבי קודש לדבר הזה. אני מאמין באמונה שלימה ששורש הרע מכל הבחינות הוא הכיבוש ועד שלא נצא ממנו לא יוטב לנו. אינני מיצג אף אחד, אלא את עצמי ולבטח לא את הפלסטינאים. זה שאתה רואה בי כמי שעבר לצד השני באופן כל כך קיצוני עד כדי התכחשות לשורשים, מהות קיומנו - היא הטלת דופי ועיוות מלא של המציאות. הרי זכותנו לחיות ולהקים מדינה בארץ ישראל נובעת, מהשורשים ההסטוריים והתרבותיים שלנו שהחלו והתפתחו באץ זו. במהלך השנים נוספו עליהם רובדים נוספים וכל המכלול מהוה את תרבותנו - זו הקושרת בינינו ללאום אחד. זכותנו הזאת אינה ניתנת לעיעור. יחד עם זאת חייבים לזכור שזכויותינו אינן בלעדיות ויש עוד התובעים את זכותם בחבל ארץ זה. זכויותים אינן מבטלות את זכויותינו כפי שזכויותינו אינן מבטלות את זכויותיהם. לכן הפתרון הוא חלוקה הוגנת בין הניצים.

התהפכו אצלך היוצרות, יה רוזנצביג.

אני מסכים במלוא הלב עם הצהרתך ש-"שורש הרע מכל הבחינות הוא הכיבוש ועד שלא נצא ממנו לא יוטב לנו." אילו ידעת כמה שאתה צודק. אבל מתוך "היכרותי" אותך אתה טועה בהפיכת היוצרות על פניהן. הכיבוש עליו אתה מדבר, ושממנו חובה עלינו לצאת, איננו כיבוש שלנו אלא כיבוש של ה"פלשטינים". אם תרד קצת מהעץ הגבוה עליו טיפסת, ותתבונן היטב על הסובב אותך מהגובה ה"טבעי" שלך, יתברר לך מהר מאד וללא כל עוררין שמי שכבוש כאן זה אנחנו ולא הם...... מי שבינתיים שולט בחייו של הצד השני זה *הם* השולטים בחיינו שלנו. הם אלה שמחליטים אם נמות או נחיה, ומי מאיתנו ימות או יחיה. הם אלה שמנהלים לנו את אורח חיינו. עד לפני שנים לא כל כך רבות הינו חופשיים להסתובב בארצנו הריבונית להיכן שרצינו, להנות מנופיה, להשתכשך במימיה, למדוד אותה לאורכה ולרוחבה ברגלינו. האם מישהו מאיתנו יכול להרשות לעצמו את ה"לוקסוס" הזה היום???? הקלגסים שרומסים *אותנו* תחת מגף הכיבוש הם ה"פלשטינים" -- ועד שלא תחדור העובדה הזאת לתודעתך ולתודעת ההולכים בדרכך, לא נצליח להשתחרר מהכיבוש ה"פלשטיני" שחונק אותנו ולא תהיה למדינת ישראל ולעם ישראל כל תקומה!! ראה הכתובת על הקיר.......

הרטוב

New member
למה צמא דם? אולי רווי דם יותר מתאים

גם היום נותרים אלמנות יתומים ונכים. אולי הגיע הזמן שגם הצד השני ישלם בדם? אבל כמובן שפאציפיסט שכמוך חרד לדם של הערבים יותר מדמם של היהודים. ולמנטרה ההזויה שלך- אז מאז הסכמי אוסלו אין יותר כיבוש יש מלחמה מתמשכת.

גלי11

New member
מלחמה + מזרח תיכנון חדש

לגבי מלחמה: אם תבוא, תבוא רק לטובה משמיים. לגבי מזרח התיכון החדש: הסכמי אוסלו הבטיחו מזרח תיכון חדש ואכןקבלנו מזרח תיכון חדש שבו ערפת מבסוט ונסראלה מבסוט. לשלום עכשיו ולמפלגות השמאל יש המון עבודה (רבוטה) ´בעינים´. צוחק מי שצוחק אחרון והוא מי שישאר אחרי המלחמה הזאת. אם יש יהודי שמאמין שנפסיד .... שיקום.

הרטוב

New member
אם לא תהייה הפיכה אזרחית

או צבאית וסילוק הממסד הזה מהשלטון בעוד חמישים מאה שנה ילמדו ילדי היהודים בגולה על מה שפעם הייתה מדינת ישראל בארץ ישראל ונכבשה עיי האיסלם הברברי והמתפשט.

אבו-דני

New member
אתה לא מתייאש אה?

--- לו היית מצליח לענות לעצמך מי יהיו הגנרלים שינהלו את המדינה היית זונח מיד את התיזה שלך

הרטוב

New member
יש לי תשובה ברורה

הרמטכל הוא ראש הצבא והוא יעמוד בראש המדינה. כנראה שאף פעם לא שאלת אותי אז לא קבלת תשובה. לעומת אלופי העולם בעליבות וכניעה ובלקקנות לאמריקה הרעיון שלי דיי מפתה. את דיעותיו של הרמטכל אנו יודעים זה מכבר.

PsYcHo-BoY

New member
לסלימאן א שאפי

איך אתה לא מתבייש לדבר ככה בתור ערבי ישראלי זה ממש לא היה יפה מה שאמרת! ועכשיו בזכותך אני פותח את קו המחשבה שלי ליתר ערבי ישראלי , מה הם באמת רוצים...

למעלה