העם דורש
!

דורה17

New member
העם דורש../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif!

חח טוב חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי [ומיי לא באאא מיכאאאאל חח לא.] אבל שום שרשור
עוד לא נפתח. ולכן החלטתי לקחת ת'חוק לידיים, ופתחתי אחד. אז אורנית יקירה, עמך הסליחה, אבל אם את לא רוצה שיפתחו במקומך, אז תפתחי את.. אם לא אז אני אפתח חחח סתם נו פשוט לכולם פה יש דברים שהם רוצים לשתף והשרשור הזה זה המקום הכי טוב
שוב סליחה אם את כועסת או משו.. אבל הייתי חייבת חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif +../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

דורה...דורה..דורה...חחח קרועה!
-אני חוששת [אין לי מילה יותר מתאימה..חח] שאני לא אמצא סנדליים...
ואני רוצה שמלה אחרת לבת מצווה הזאת.. -אבא שלי עושה לי באלגן עכשיו בקשר לכנס אנימה..לא רוצה לשלם בכרטיס אשראי לרכבת+כרטיס+הסעות עד לכנס [שזה יוצא ממש זול!] הוא פשוט לא רוצה שאני אלך!! -אם אבא לא ישתכנע אני אצטרך ליסוע ב6 וחצי בבוקר ויהיה לי קשה למצוא את המקום של הכנס..
-שבוע הבא חבר שלי הולך למכינה [פנימיה] ואני לא אראה אותו!! יחזור רק לשבתות ואני לא יכולה לראות אותו בשבתתת אעאעאע
יש לי 160 שקל..["וואוו"] חחח סיימתי עם הבייביסיטר הזה..
מחר אני הולכת לאשדוד עם חברות להופעות ולחפש שמלה [כן, עוד..חח] וסנדלים.. עד עכשיו השבוע שלי היה פשוט הכי טוב שיש!! אולי אחותי הקטנה תבוא איתי לכנס אנימה וזה ישכנע את אבא..
[הלוואי..הלוואי..הלוואי..הלוואי...] אממ זהו..
לילה טווווב!

דורה17

New member
חחחחחחחחחחחח שלא יגידו שאני לא הוגנת חחחח

ואל תזלזלי ב160 שקל! זה 8 שעות של חלוקת פלאיירים! ויום וחצי בקייטנה! זה המון! חחחח

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

חברה שלי טסה לשבוע, ואני מתגעגעת אליה!!!!! היא אמורה לחזור כל יום.. אני לא זוכרת מתי, אבל אני ממש מתגעגעת אליה
אני חייבת לדבר איתה.. אוף שתחזור כבר.. אני שונאת שמתעלקים עליי... ואחרונה אני מרגישה שמתעלקים עלי יותר מידי.. אני ממש לחוצה מכל העניין עם חובשות וזה.. כי פתאום זה נראה אמיתי כזה.. ואני מקווה שזה מה שאני באמת רוצה...
יש לי קרוקס חדשות! והן יפות! לא המעפנות עם החורים... אלה עם ה2 רצועות כמו סנדל כזה.. הן ממש יפות! ויש לי כוכבים יפים על הקיר עברתי מיון ראשוני בצבא ראיתי היום ת'בני דודים הקטנים שלי!!! אני כלכך אוהבת אותם!! והתגעגעתי אליהם כלכך!!! והפיצי חיבק אותי ונישק אותי כלכך הרבה! יש לו מזל שאני חולה כי כמעט טרפתי אותו חחח הוא כזה פשוש!!!
והגדולה יותר ממש גדלה! הפשושה עולה לכיתה א' השנה! בדיוק שסיימתי בצפר חחח והיא אמרה לי "הלוואי שהיית האחות הגדולה שלי..."
! אני מתה עליהם כלכך! היה לי יום ממש נחמד היום! וזהו

דורה17

New member
אההה ושכחתי עוד ../images/Emo31.gif

מחר אני צריכה ללכת בבוקר לבצפר לקחת העתק של התעודה שלי בשביל הצבא.. ולהצטלם לפספורט.... אני שונאת להצטלם.... אני ופוטוגניות זה 2 עולמות נפרדים...

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

אני הולכת עם דודים שלי ללונה גל ידיד שלי עבר טסט הפסקתי לבכות והמצב רוח שלי משתפר חברה אולי מסדרת לאילת שוב פעם התחלתי להתקרב למישהי שהייתה החברה הכי טובה שלי
עקצה אותי היום דבורה הכל בנינו נגמר ואני כבר לא רואה אותו כי הוא עובד בלילות ואין מצב שאני אראה אותו ביום כי יש לו סידורים אחרים חברה שלי מציקה לי בקשר אליו היא לא יודעת כלום אבל עדיין היא חושדת ושואלת שאלות כדי לראות מה תיהיה התגובה שלי לא מצאתי עבודה[אולי כי לא חיפשתי חח כי אין לי כוח להתחיל להסתובב בחום הזה בחוץ לחפש עבודה]

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

הניתוח מחר [חמישי] סוף סוף....
הכל מחורבן בחיים, אין לי כוח כבר לרשום למה, אבל הכל מחורבן...אני מיואש. אני רוצה שקט נפשי וחופשה מסוימת רחוק מהבית, להעלם קצת. ופה מתחילה הבעיה, אין עם מי. אני במצב של [כמו שגל כתב לפני שבועיים] - אין חברים, אין אהבה, אין משפחה, אין כלוםםםםםםםםםםםםם !

McRafush

New member
בהצלחה בניתוח יוני!

שיעבור מהר ושיפתור אותך כבר מהבעיה הזאת (ושלא ידחה חס וחלילה
).

../images/Emo204.gifעצוב שאתה מתייחס כל הזמן לאין לי

ולרע לי וחסר לי ואני צריך וכל זה. זה לא הכל, תאמין לי. לא עוזר לך להסתכל על החיים בצורה כזאת. אתה גם ככה פה אז תנסה להנות מזה ולחשוב חיובי, רק יועיל.
שיהיה בהצלחה בניתוח!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבהצלחהההה../images/Emo24.gif

אני מחזיקה לך אצבעות הכי חזק שאפשר ובעזרת ה' אתה תעבור את זה!!!!

למעלה