שיכול להיות!!! היום דיברתי עם אמא שלי גול'יי!!!! איזה מאמי היאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! חבל"זזזזזזזזזזזז!!!! אמא שלה אמרה לי שהיא בתל אביב כרגע כאילו בשעה שהתקשרתי... והיה מזה צחוקים היא שואלת אותי מי זו אמרתי לה חברה שלה...והיא האמינה...הם קווקזים רוסים כאלה... ואמרתי לך איך אני יכולה ליצור איתה קשר אם יש לה אולי מכשיר פלאפון משהו...היא אמרה לי שאם היא היתה יודעת היא היתה מוסרת לי תמספר אבל אין לה מושג מה המספר של הטלפון שלה בקיצר יש לה אמא פצצות!
היה לי רק 1..חחח..והוא היה באנגלית..פיחחחחח הכל היה לי 98 90 86 (100 בהסטוריה,מטמתיקה,דרמה,ספורט ולשון) חחח אני גאה בעצמייי רק חסר לי לשפר ת'היתנהגות כי יש לי "טעון שיפור"..חחח
תנ"ך:40 תורה:60 פרשת שבוע:90 ספרות:40 לשון:60=אינך מרוכזת בשיעור,אנא שפרי זאת...חחחחחחח היסטוריה:80 בילוגיה:100 (חח לכולם היא נתנה 100 בתעודה כי היא בקושי מלמלדת אותה מסיבה שהיא אימצה ילד תינוק נדמה לי רוסי זה מה ששמעתי והיא כאילו יצאה "לחופשת לידה") אנגלית:70 (אני ב-3 יחידות חחחחחח) מתמטיקה:90 מחשבים:75 (הלוואי שהמורה הזאתי תקבל התקף!...עלק 75 מזה פההההה?...אני טובה במחשבים כמו לא יודעת מה!..) וחינוך גופני (ספורט):90