העם דורש פזית!!!!!!!!!!!

העם דורש פזית!!!!!!!!!!!

אני רוצה שפזית תיכנס לפה!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן!!!! כל מי שבעד אז שיגיד וכל מי שלא בעד אז שגם הוא יגיד!!!!!!

טוב...................

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן,שוב פלטת משהו לא קשורררררררר...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוף נמאס לי!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

תפסיקו להעיר לי כל הזמן!!!!!!!! פעם אומרות שאני לא סותמת פה!!!!! פעם אומרות שאני מציפה כל הזמן!!! פעם אומרות שאני קרצייה........!!!! ועכשיו שאני כותבת דברים לא קשורים!!!!! אז לידיעתכן זה כן קשור כי דנה את אמרת שאת צמאה לפזית נכון??????? אז אני אמרתי שאני רעבה לפזית (זה אמור ליהיות ההפך כאילו???)!!! תפסיקו להעיר לי וקבלו אותי כמו שאני ואל תנסו לשנות אותי!!!!!! ואם זה לא טוב לכם אז תאכלו חרא!!!!!!!

קרן יקירתי!

אל תתיחסי לכל דבר שאומרים לך...... אני חולה עלייך כמו שאת, את ילדה מדהימה.. אל תכעסי לשווא....זה לא רציני!

אתן בסידר???../images/Emo3.gif

מה זאת אומרת פזית????
(לא שיש לי התנגדות לכך שהיא תתחבר
אבל..) אני רוצה שכרמי כבר תתחבר סוף כל סוף
.... מתי זה יקרה כבר
??? המשיח יגיע מלפניה עד שהיא תתחבר
... איזה באסה איתה
... ובכלל באמת יבש פה צריך לעשות משהו
....
אה ופיתחתי את התמונות שלי
עם שחקני מכבי חיפה
- איזה חתיכים
!!!!!!!! פשוט תמונות פצצות
.. אין מילים
!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ירדן את מבינה אותי כמו שאני לא מבינה את קרן...חחחחחחחח דיי דיי לא יפה...(חחח) ושרון,אני גם מקווה שכרמי תתחבר...למרות שאני יותר מקוווווווה שיסמין תיכנס לצ'אט חחחח

GlitterKitten

New member
חחחחחחחחחח

שרוני, ההודעות שלך תמיד שופכות אותי מצחוק
ומה עם התמונה של נעמה שהבטחת לסרוק?

בדרנית שכמוני...

אני מנדנדת לחברה שלי יום וליל... אל דאגה זה יהיה בקרוב!!! במיוחד עכשיו שאני רוצה גם את חיפה במחשב שלי.... אוייי היא הולכת לסבול ממני!!!! חחחחחחחחחחחחחחח

זה לא מצחיק!!!!!!

זה מעליב!!!! שרון תודה גם אני חולה עלייך ואת יודעת כמה ולמה........ דנה וירדן אתן באמת עליתן לי על העצבים!!!!!!! נמאסתן עלי!!!!!!!!

תודה חמודה

את מקסימה.... אל תדאגי הן לא עושות זאת בכוונה אני בטוחה שהן הבינו אותך ואני מקווה שזה לא יחזור על עצמו..

יואו ניראה לי שמישהי ניפגעה קשותתת

-!~קרן סליחה מבטיחה לא לרדת עלייך!אוהבת אותך ל-נ-צ-ח~!- סליחה אם פגעתי בך נשמה!! *ירדן הגזמנו*

למעלה