אוקיי, רק כדי להבהיר את העניין
כפי שהוא מבחינתי. נכון להיום כל מרץ/זמן פנוי שיש לי מוקדש לאתר ("סטארגייט ישראל", אשר אני העורכת הראשית שלו למי שעדיין לא יודע) אשר מצריך השקעה די רצינית כדי שתכנים חדשים יעלו בו באופן שוטף. מאחר ואני לומדת ועובדת במשרה מלאה, מלכתחילה אין לי הרבה זמן ולא נשאר לי הרבה מרץ, מה שאומר שהמעט שכן יש לי מופנה לאתר ולא משאיר הרבה לפורום. אני יודעת שזה לא נשמע הוגן, אבל ככה זה. אז אחרי שנה ומשהו שהרצתי את עניין הסקר כל שבוע (למי שלא יודע, במשך שנה שלמה עלה סקר חדש בכל שבוע) די נשבר לי מהעניין. מה לעשות, גם לי מותר. אז נכון להיום יש לכם שתי מנהלות פורום אשר אחת מהן בצבא ולכן זמן האינטרנט שלה מוגבל יחסית, והשנייה במצב תמידי של חוסר שינה וחוסר כוחות. זאת היא המציאות. לכן, יש אספקטים מסויימים בפורום (קישורים להודעות ישנות, סקרים וכדומה) שאולי לא מתפקדים כמו שהיינו רוצים שהם יתפקדו, אולם האמת היא שאני לא רואה כיצד זה פוגע בפורום ובהנאה של חבריו ממנו. האמת היא שהסקרים האחרונים שכן פורסמו לא היוו עניין רב לחברי הפורום, וזאת ניתן היה לראות מאחוז ההצבעה היחסית נמוך אליהם (לא אחרי חודש שהם הסתובבו כמובן, אבל כן אחרי שבוע או שבועיים, בהשוואה לסקרים הקודמים להם). אז אני משערת שאני רק מבקשת שתבינו ותתחשבו, וכן מה לעשות, תתרמו את מה שאתם יכולים. ובעיקר תבינו שעד כמה שהיינו רוצות, אנחנו לא יכולות לעשות את הכל. אסנת / kinspirit נ.ב. כל מי ששלח לי מסר אישי בנוגע לסקרים, קיבלתי את המסרים ואני מקווה לחזור אליכם בהקדם האפשרי.