העל האש של אתמול...

night mistress

New member
העל האש של אתמול...

ספרו חוויות.. לפני העבודה הספקתי לקפוץ למינגול קטן אצל הדודים.. היה מדהים.. גולת הכותרת הייתה צלע עסיסית שהושרתה בשמן, תבלינים ומעט יין במשך שלושה ימים..רכה כמו חמאה..מדממת רק מעט, שלוותה בסוביניון 99 של כרמל.. כמובן שאחרי זה הגעתי לעבודה עם חיוך שלא ירד מהפנים בערך חצי מהמשמרת..

Jack Daniel

New member
וכולם שאלו???../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

למה היא מחייכת במשך כל המשמרת... קיבלה בטח "עובדת החודש"....

an3c

New member
אז ככה

כמובן כמו כל שנה, כל המשפוחה (משפחה ענפה ביותר) וחברים שלי התקבצו אצלנו משהו כמו 45 אנשים. אני לא אעייף אתכם ברשימת ארוכה של מה היה, רק מה אני אכלתי אז ככה. התחלתי עם דג חריף (כמובן, כמו כל מרוקאי ממוצע) אח'כ התחיל המנגל עם שיפודי לבבות עוף שיפודי כבד אווז צלעות כבש צלעות טלה וקציצות הארוחה לוותה בקברנה סוביניון של גמלא 97 לאחר הארוחה סניפטר של הנסי עם סיגר דומיניקני ולסיום לפני השנ'צ כוסית רמי מרטין XO PREMIER CRU מד-הים. עוד פסח עבר. לחיים.

night mistress

New member
על טעם וריח אין להתווכח....

סלח לי אבל... י א ק
חחחחחחחח אני אוהבת נקניקיות רגילות...ונקניקים
חחחחחחחחחח הרגתי אותי...

Chewbacca

New member
אני מסכים עם night mistress

נקניקיות צריכות להיות עבות, שמנות, מבשר לבן, ולא דקות וחריפות. רצוי עם כרוב כבוש, בצל שרוף, חרדל וחמוצים!

Jack Daniel

New member
כולנו מסכימים עם....

night mistress הנקניקיות של הברוהאוס?
איך קוראים לנקניקיה הזאת?. brukwarst הגרמנית? קצרה כזאת היא שמנמנה מבשר עגל או בשר לבן.... תענוג עם בירה בלבד

marsala

New member
מי אמר שמרגז צריכה להיות דקה?

ומי אמ שנקניקיות "צריכות" להיות מבשר לבן ? למה חוסר סבלנות גובלת לעיתים בבורות? MOSH

D r a m b u i e

New member
מסכים עם מוש

גם מרגז הולך, זו אחלה נקניקיה וגם הצו'ריסו שזה המרגז הדרום ארגינטנאי, וגם הנקניקיות האירופאיות הלבנות.

Jack Daniel

New member
איזה צנזורה?../images/Emo6.gif אפליה???

למשל אני אשכנזי שאוהב נקניקיות מרגז חריפות.... האפליה היא- שלאשכנזים אין אייקונים בתפוז כמו ה-
סופ"ש מהנה לכולם.

למעלה