העלתם לי קיא לגרון

העלתם לי קיא לגרון

מה השרשור הקודם רצה להגיד ? בואו כאנשים נעזור לאנשים אחרים שזקוקים לעזרה ! בואו נמצא את הטוב שבנו בתור בני אדם ! בואו נעשה משהו חיובי עם החיים שלנו ונעזור עם הטוב הזה לאלה שזקוקים לקצת טוב. אבל חלק ממכם,מפלצות אגו ש"יודעות הכל" ו"תמיד צודקות" בחרו בשירשור הקודם לסגור חשבונות להטיח עלבונות ולמרוח את החרא של שנאתם היוקדת ושל תסכולם העלוב. לא רוצים לתרום ? לא צריך ! מי מכריח אותכם להצהיר על כך בראש חוצות ? אם יש לכם משהו טוב להגיד תגידו,אם יש לכם משהו טוב לתת תתנו,אם כל מה שיש לכם זה שנאה אני פשוט מרחם עליכם. ולכן עכברי המקלדת אכולי השנאה והרחמים העצמיים בזאת אני אומר לכם חד משמעית :אתם היחידים שמפסידים,את החיים שלכם.

BoR|S

New member
תגובה...

אני מעדיף להיות במקרה הזה איש של מעשים, במקום לבוא ולהצהיר בראש חוצות שאני בא לתרום, אני אעשה את זה (פאק עכשיו אני סותר את עצמי) בשקט, אני לא אכנס מסיבת עיתונאים סביב הדוחן של פתחון לב שיצלמו אותי מעביר את השטר למתנדבים של פתחון לב... זאת הסיבה שלא הגבתי בעניין התרומה... בקשר לדברים אחרים שהגבתי, המממ אני לא יכול לשתוק כאשר מאשימים את החרדים בכל דבר (זאת הסיבה שעזבתי את ארגון "חופש" - זה כת שמאשימה את הדתיים בכל דבר), ואני לא יכול לשתוק כאשר מצדיקים את ההשטמתות של האברכים בחוק... כמו כן אני לא יכול שלא להגיב מתי שמנסים להציג את באיין כזמן מחאה שילכד את העם כולו, תמיד אמרתי שהוא זמר מחאה, אבל הוא מוחה על העוול שכדבדיו נגרם לציבור אותו הוא מייצג ע"פ עיקרון עדתי ולא ע"פ עיקרון רעיוני וזאת לא המטרה של המחאה שדיברת עליה לירון... כמו כן אני לא יכול לשתוק מתי ששורטי מאשימה אותי בזה שיש לי משהו אישי נגדה, אין לי, ולא יכול להיות לי, אני לא מכיר אותה כבנאדם, אנ יכול לשפוט אותה רק מבחינה מקצועית גם בלי להיות ראפר מאגניב... לדעתי השרשור הזה היה מאוד חשוב איך שהוא כיוון שהוא עזר לכולם (ה-250+ תגובות שיש עליו מראות כמה אנשים השתתפו בו) להגיד את מה שהם רוצים, הם היו זקוקים לתמריץ, והשרשור היה התמריץ הזה... כמו כן, לדעתי לרעיון שלך של מחאה חברתית יש סיכוי, או יותר נכון היה סיכוי לולא בעיה עקרונית אחת, איך אומרים, "וילד קטן יוביל אותם"? משהו כזה, לדעתי עלול לא לצאת מהרעיון שלך כלום בעיקר מהסיבה שזה לא בא מהאנשים, מהרבה אנשים, זה בא ממך, כמה נסחפו, אבל מי אמר שהם באמת חושבים ככה? האינדיווידואל הוא חכם, ההמון הינו בור וצריך מישהו ללכת אחריו, אתה באת והצעת משהו, ועכשיו הולכים אחריך, אבל אז הכנסת את האינדיווידואליזם לתמונה, עכשיו אנשים יעשו חושבים, וחלק יגידו, כן הוא צודק אבל זה לא בשבילי, חלק יגידו, "אם חושבים על זה, מה אכפת לי" וחלק קטן ימשיך ללכת אחריך אבל לא בעקבות הזרם אלא כאינדיווידואלים... לצערי נראה שאחוז קטן מאוד מהאנשים כאן יהיה בחלק הזה...

pbt

New member
זין על מהפכות ואינדיווידואליזם!

אני כותב את זה בלי קשר להודעה של בוריס.... צריך לתרום לא בגלל ההרגשה שאתם ממלאים חלק באיזה "מהפכה חברתית" אלא בגלל שלמשפחות רבות מדי בארץ אין כסף לקנות אוכל לשבת או ילקוט לילד שעולה לכתה א´ אני לא הולך לפארק הירקון ואני רוצה לתרום ככה שאני ישמח אם מישהו פה ירשום טלפון לתרומות...

ערפדי

New member
במשפט אחד ...

"צריך להרוג כמה"

MAD D

New member
תיראה.....

אני אולי דברתי על מחאה מהפכה אך שלא תיקראה לזה אבל אתה לא מבין שהעניין שאנחנו צריכים להיתאחד ולהביא את ההפיכה החברתית ואנחנו יכולים

MAD D

New member
וכך...

אנחנו נוכל לעשות את כל מה שהרגע דיברתה אליו רק ביותר גדול וביותר כוח השפעה

kodgirl

New member
חופש

למרות שאני כבר לא כ"כ פעילה שם, מאשימים את החרדים בכפייה הדתית בלבד, אבל הכפייה מתבטאת בכל תחום בחיים בארץ, לכן יש להאשמות פנים רבות.

volatile

New member
אוקיי יש סיבה למה לשרשור הקודם לא

הגבתי. למעשה כמה סיבות. דבר ראשון אני לא חושב שצריך להתדיין על תרומה לחברה... זה לא נושא לדיון. Actions speaks louder than words ולכן במקום לדבר על זה (כן גם אני סותר את עצמי כרגע) אני ייגש לדוכן של פתחון לב ויתנדב... זה מדבר מספיק חזק... לדעתי... בנושא היפ-הופ ככלי מחאה... תסלח לי לירון אבל הבעייה פה נעוצה בדבר מאוד פשוט. מה הגיל הממוצא של הראפר הישראלי? 17 אולי 18... בהתחשב בעובדה שחוץ ממוקי הראפר הכי גדול בסצנה (תרתי משמע) סאב הוא בן כמה... 23? אי אפשר לצפות מאנשים שידברו על מחאה... רוב הראפרים בארץ לא עברו מספיק בחיים שלהם או שהם פשוט לא בשלב הזה בחיים של מעורבות חברתית ולאומית... אני יודע שמלאן אנשים פה יחלקו עלי אבל זו דעתי... ובקשר לכל מיני ויכוחי איכסה למינהם... לא חושב שזה המקום... אני חושב אבל שהתגובות של אנשים ראפרים מסויימים היו מיותרים וזה קיבל מימד של תחרות השתנה למי יש יותר פיפי... אז שתדעו כל משתתפי הויכוח שלכולך יש הרבה פוזה ופחות זרם אחרת לא הייתם משקיעים כ"כ הרבה זמן בויכוחים איפנטילים ומראים יכולות. אבל לא. פה מעדיפים לזרוק דברים באוויר. עדיף שתשמרו לעצמכם את "יש לי שירים שמדברים על זה" ותשקיעו זמן בלהוציא אותו החוצה במקום לכתוב הודעות אגו מסריחות כאלה... (רק זה לירון מראה את בגרות הראפרים בארץ)... בוריס : אני לא מסכים איתך בקשר לחופש, בעיקר בתור פעיל עבר שלהם (הפסקתי בגלל הצבא) אבל דעותי התמתנו (כן אני כבר פחות צעיר רדיקלי). אני לא אגיד מה אני הולך לעשות בתור ראפר, אתם כבר תשמעו. כל מה שאני מבטיח זה להגיד מה שיש לי על הלב. תאהבו לא תאהבו לא מעניין אותי בכלל. זה בשביל עצמי. חבל שאני צריך לכתוב את זה כדי דווקא להדגיש את הנקודה למה למשל שתי השורות מלמעלה לא היו צריכות להיות פה, ולא בדיון הזה. אבל שיהיה. פלג פעיל שינוי בהווה/פעיל חופש בעבר/חייל משוחרר. תסמנו את התשובה המעודפת.

DJ$upreme

New member
כשהיית צעיר ורדיקלי

צדקת לגמרי. מה שקורה לך פחות עכשיו
הבלבלבלבלבלבבלבלבל בכל מקרה, שני דברים לי: א) השרשור המפלצתי שלירון יצר חייב לעוף מכאן כבר, הוא תופס לי יותר מדי מה-RAM, ודופק לי את האאוטלוק. ב) רוח ההתנדבות היא חשובה, כל אחד בדרכו *השקטה*. ג) רוח המחאה חשובה לא פחות, ובמחאה אין דרך שקטה. אין גם שום דרך לנתק מחאה מפוליטיקה, הדרך לשינוי עוברת דרך בית המחוקקים. מילים יפות על שינוי מלמטה יפות רק עד גבול מסוים. כשהז´טונים על השולחן, אתה צריך לקחת צד, אחרת לא עשית כלום. ועכשיו, מזויקה בבקשה.

volatile

New member
כשאתה היית צעיר....

זה היה לפני המון המון זמן לא? מי זוכר בכלל...
הבלבהלהלבלהבלהבלה

G MaN aka Satla

New member
באמת לירון

לא ציפיתי ממך שתגיב ככה , אז יש כמה שחושבים אחרת , תמיד זה ככה. אל תשים ואל תגיב בכלל.......

haim9798

New member
ובהודעה הזאת חטאת קצת למטרה

לדעתי בהודעה הזאת פגמת ברוב השרשור הקודם , ובדברים הטובים שנכתבו בו , וכולנו חייבים להודות שהיו הרבה כאלה. אתה לא צריך לתת לאנשים מסוימים שיודעים טוב מאוד מי הם, להרוס את הרעיון הטוב מאוד שנתת בשרשור הקודם, אז לפעמים עדיף להתעלם. בקשר לעובדה שמי ששונא מאבד את החיים שלו , אז צודק ב200% , ולו רק נוכל כולנו להפסיק לשנוא.

EmGee

New member
אני גם מתנצל

שנכנסתי לכל הויכוחים הפוליטים האלה שרק קילקלו את הרעיון הטוב שהעלית

למעלה