העלתי את הדמו

ahillel

New member
העלתי את הדמו

http://www.geocities.com/a_hillel/Release.zip דומה לעיקרון של Master of Orion או Civilization מי שמכיר. מי שלא- משחק אסטרטגיה על בסיס תורות.שהמטרה היא להגדיל את האימפריה כמה שיותר מבחינת מדדים של כסף, טכנולוגיה ועוצמה צבאית. הדמו- המשחק מתחיל עם שחקן אנושי (צבע אדום) ושחקן מחשב (צהוב, אבל לא פעיל כי עדיין לא תיכנתתי לו דפוס פעולה) כשהמשחק מתחיל לכוכב שלכם אין אפשרויות בניה, ואתם צריכים לגלות אותם ע"י Research. הקיצר אני יכול לשבת ולכתוב כאן הוראות עד מחר בבוקר, אבל הממשק די נוח אז פשוט תנסו לגלות בעצמכם. אם אתם נתקעים אני כמובן אעזור לכם.

somebodddy

New member
איך בונים דברים?

אחרי שאני עושה מחקר המשחק אומר לי שאני יכול לבנות כל מיני דברים, אבל לא הצלחתי להבין איך אני בונה אותם.

ahillel

New member
תשובה

אתה לוחץ על הכוכב שלך ובוחר מה לבנות בתפריט Constraction שים לב שיש הבדל בין "מערכת שמש" לבין "כוכב". לכל מערכת שמש יש מספר משתנה של כוכבים ולכל כוכב אפשרויות בניה משלו.

somebodddy

New member
לא מוצא את התפריט

לחצתי על מערכת השמש שלי, ושם לחצתי על הכוכב המיושב, אבל לא קרה כלום...

somebodddy

New member
עדיין לא מוצא. יכול להיות

שאני בכלל לא בוחר את הכוכב כמו שצריך? אני לוחץ על מערכת השמש, ואז על הכוכב. ככה צריך לעשות?

ahillel

New member
כן אבל

יש שתיים. אחת אדומה ואחת צהובה. האדומה שייכת לך.

De-Panther

New member
לא ראיתי שום דבר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שדומה לתפריט הזה התפריט היחידי שרואים זה משהו עם מערכת השמש שבה נמצא הכוכב שלי אולי העלת קובץ לא מעודכן??

ahillel

New member
טוב. שלב ראשון

לוחצים על מערכת השמש שלכם (צבע אדום)

ahillel

New member
טוב אני

גם ככה עוד מעט מגיע לשלבים האחרונים בפיתוח המשחק. אז אני אעלה גריסה מעודכת בעוד כמה ימים. אבל זה מוזר שזה לא עובד אצלכם.

De-Panther

New member
יכול להיות שלא העלת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

גירסה נכונה של המשחק

למעלה