העלמת רקע לבן

Mr360

New member
העלמת רקע לבן

שלום לכולם. יש לי את הלוגו (בתמונה המצורפת) בפורמט jpg ואני משתמש בתוכנה Macromedia Flash 8. אני רוצה להעלים את הרקע הלבן ולהשאיר רק את הכתב. יש דרך אחרת חוץ מ"לחתוך" את הכתב? האם יש תוכנות שעושות את זה? תודה מראש!

E l i o r 2 2

New member
פוטושופ

אני לא יודע אם יש לך את התוכנה, אז לבינתיים אני לא אסביר לך איך לעשות את זה שם, אבל בעיקרון בפוטושופ זו עבודה של פחות מדקה. פלאש לא נועדה לעבודה כזו, יש שם פקודה שנקראת TRACE, שהופכת את התמונה לוקטור, אבל זה לא עובד בצורה יפה על טקסט,תסתכל אולי התוצאה שתקבל תספק אותך.(נמצא בתוך modify--->trace bitmap )

Mr360

New member
מצויין!! ואיך בפוטושופ?

קודם כל ה trace עובד לי נהדר. אבל בכל מקרה הורדתי גרסת 30 יום של פוטושופ CS2 משהו כזה... תוכל להגיד לי איך בדיוק עושים את זה שם? תודה!

E l i o r 2 2

New member
קצת בעייתי להסביר ככה

אתה לא מכיר את התוכנה, אז קצת בעייה להתחיל ללמד אותה פה בהודעה. בעיקרון ללוגו הספציפי שהעלית: אחרי שפתחת את התמונה בתוכנה, תלחץ על השכבה (F7) פעמיים ואז enter. - תשתמש בקיצור w----שהכלי בעצם בוחר אזור לפי גווני צבע(למעלה יש את הטווח-תעשה אותו נמוך), תבחר את הלבנים, שshift לחוץ. וזהו תלחץ del, תשמור כ PNG ותעביר לפלאש, זה יעבור ללא רקע לבן. לא יודע אם תצליח,אתה לא מכיר בכלל את התוכנה זה כמו להסביר למישהו שבחיפה איך להגיע לאיזו סמטה בעכו,תחפש מדריך פוטושופ למתחילים, אני חושב שאפילו פה בפורום יש איפשהו.

Mr360

New member
אה הא.

תודה רבה בכל מקרה. הדרך שהצעת בפלאש היתה מספקת. האיכות לא יצאה הכי הכי טובה אבל הסתדרתי עם זה.

noa_f

New member
תוכנות לעיבוד תמונה. אבל חבל.

פלאש לא מיצאת לך gif עם שקיפות? (אני לא מכירה את פלאש)

Mr360

New member
יש לי את האפשרות הזאת

אבל אז האיכות של התמונה יורדת משמעותית.

למעלה