העלמת סימני מתיחה?

אני2222

New member
העלמת סימני מתיחה?

כיצד ניתן להעלים סימני מתיחה (אצל נשים)? השאלה מתייחסת גם לסימני מתיחה בעקבות הריון, אך בראש ובראשונה, לסימני מתיחה על שאר הגוף (רגליים, שיפולי הבטן וכד'), אצל בחורה צעירה.

לאחותי הומאופתיה עזרה בצלקות

היא הלכה להומאופתית בנושא כשהוא ולהפתעתה הצלקת שלה נחלשה מאוד בזמן הטיפול

קשה מאוד להעלים את זה

זאת בעיה שגם ע"י מתיכת עור תיהיה בעיה להעלימה. מה שכן, אולי מריחה של שמן שקדים + נבט חיטה ופטשולי יוכלו להקל מעט על הבעיה. בהצלחה

אני2222

New member
שאלות נוספות:

1. כמה זמן (בממוצע) לוקח עד שרואים תוצאות כלשהן (אם בכלל...)? 2. מה זה פטשולי? 3. מה צריך לעשות כדי למנוע סימני מתיחה? (נניח, הריון או סתם בחורה שמנה שרוצה להתחיל דיאטה).

אז ככה...

1. אין זמן ממוצע, כל אחת\ד לפי גופו וסוג עורו, זה שונה מאחד לאחד. 2. פטשולי זהו סוג של שמן שאחד מפעולותיו היא לחדש תאי עור. 3. בכדי למנוע סימני מתיחה צריך להקפיד שלא להשמין ולהרזות במהירות, דבר שגורם לעור לשנות את צורתו במהירות ולכן יש כמין "קרע" בעור. בנוסף, נשים שהם בהריון, מומלץ מאוד לרכוש שמן נבט חיטה ולמרוח על האזורים שעלולים לפתח מתיחות בעור. ודבר אחרון, אם כבר יש סימנים, אז דיי קשה להעלים אותם באופן טיבעי, אבל אפשר לנסות. את מוזמנת ליצור קשר בפרטי לפרטים נוספים. בהצלחה.

harduf9

New member
תשובות +

שלום לך ראשית לגבי טיפול אפשרי חיצוני עדיף להשתמש בשמן אובליפיחה, זה שמן שרמת הקרטנואידים בו גבוהה ואי לכך מאיצה התחדשות תאים. עשוי להיות טוב גם כמניעה. אפשר לשתות הרבה מיץ גזר, גם יכול להועיל. שמן נבט חיטה הוא אופציה נחמדה מאחר ומכיל ויטמין E אבל לדעתי אין לו השפעה אקטיבית כמו לאובליפיחה. כמה זמן אי אפשר לדעת, הריפוי תלוי גם בגורמים כמו מצב התחלתי, גנטיקה, תזונה ועוד. פטשולי הוא תמצית ארומתית. סימני מתיחה נותרים כאשר עולים מהר במשקל, העור פשוט נמתח ונקרע, לא כאשר יורדים במשקל. ירידה במשקל, בעיקר מהירה תגרור עור רפוי. גם פה תמיכה תזונתית נכונה יכולה להועיל. בשני המקרים ניתן להשתמש בתוספי מזון להאצה ולשיפור התהליכים. בריאות שלמה גיא הרדוף

harduf9

New member
לאיזה שמן ????

אובליפיחה מכיל כבר E והרבה. מעבר לכך דווקא ה E לדעתי הוא פחות חשוב. בריאות שלמה גיא הרדוף

יש שינויים קטנים

במקום שמן נבט חיטה עדיף להשתמש בשמן שקדים , במיוחד בכל הנוגע להריון .

אוסיף מעט

על מה שעמיתיי כתבו לך. ראשית, פעילות גופנית חובה !!! אם מתחילים תהליך של ירידה במשקל כפי שכבר ציינו חשוב מאוד בצורה הדרגתית. לגבי שימוש חיצוני מומלץ לפחות אחת לשבוע (אם אפשר אז יותר) לבצע פילינג בזמן המקלחת. לגבי מריחת שמנים על הגוף, אני דווקא הייתי משלבת שמן זרעי ענבים שהוא בעל המרקם הקליל ביותר עם שמן אובליפיכה, ויטמין E טהור לחזק וגם כנוגז חימצון ושמן פטשולי . ניתן ואפילו עדיף בעיניי, לרקוח קרם אשר מכיל בתוכו את צמח הסימפיטום (קומפרי) אשר מכיל כמות גדולה מאוד של אלנטואין. אלנטואין הינו חומר פעיל אשר מעודד התחדשות תאים ולכן מצויין למצבים דוגמת כוויות, צלקות וסימנים. חשוב לזכור כי התהליך אורך זמן, תלוי גם בגילך וגם ב"גיל" הסימנים. לגבי הריון, עדיף מינון עדין מאוד של שמנים אתריים וגם מעט שמנים יתאימו לתקופה זו. שמנים כמו נר הלילה, זרעי בוראג', ויטמין E, היפריקום וכדומה יהיו נפלאים. השימוש מומלץ מהטרימסטר השני לפחות (אפשר גם לפני). בהצלחה, הילה

למעלה