העלמות

Iris1967

New member
העלמות

אביה של ילדתי ירד למחתרת. נעלם כליל מהמחשב - מכל התוכנות שבאמצעותן היינו מתקשרים בינינו - ככה כבר שבוע ואני אובדת עצות - יש בינינו הסכם מזונות אבל הסכם מהארץ שאינו תקף במקום מושבו בחו"ל. באורח מפתיע הוא שילם מזונות עד ל- יולי 2005 - מה שמעורר בי חשד שהוא תיכנן לעשות העלמות לפני שאתבע אותו שם. להתקשר אליו אני לא מעיזה- כי מה זה ייתן = הוא ימשיך לסבן אותי בכל מיני סיפורים ושקרים מה גם שאני לא רוצה שיחשוב שאני עדיין כרוכה אחריו. מעצבן ומרגיז

סיוולה

New member
אם יש לו הורים בארץ...

אז תנסי לאתר את בני משפחתו הקרובים ביותר, ודרכם להפעיל לחץ נגדו. גם לי היתה תקופה שכזו, אבל הוא נעלם בארץ, וכשאיימתי שאתבע את בני משפחתו, הם הפעילו עליו לחץ. וזה די הסתדר. שיהיה לך רק טוב והצלחה וחג פורים שמח ומבדח - עם המון בשורות טובות, ורד

s h o o s h a

New member
מזונות הילדים

במקרים מסוימים ניתן לתבוע את הורי אבי הילדים ולחייבם במזונותיהם. ראי פסק הדין המצורף. כדאי שתתייעצי עם איש מקצוע כדי לברר מהם הקריטריונים להגשת תביעה מסוג זה. בהצלחה

Iris1967

New member
מזונות ילדים

במקרה שלי הוריו קנדיים וחיים בחו"ל. אביו נעלם כשהיה בן 5 וחזר כשהיה בן 17 ושוב נעלם לפני 5 שנים - אמו לא דיברה איתי מעולם מאז שחזרתי לישראל בחודש השני להריוני - היא חולת נפש של ממש - כך שמהם לא תצמח הישועה - אם כי נתתן לי רעיון - אולי עפ"י החוק הקנדי ניתן לתבוע את הורי הבעל (לפחות את אמו התת-אנוש) כשהאב נעלם - אני אבדוק את העניין. תודההה

ajr123

New member
גם כיוצאים לחופשה מדברים קודם

לפי מה שהבנתי הוא נעלם.

למעלה