העליתי כמה קישורים ראשונים

שינובי4

New member
לינקים ובקשה ממנהל הפורום

קודם כל בהצלחה לפורום , וכולי תקווה שיהפוך לתוסס ומתסיס ויעבור בקלות את הפורום ה"מתחרה" בוואלה. חוץ מהלינקים האלו שכבר ניתנו יש עוד לינקים מקצועיים? והאם לא הגיע נזמן גם לספח לפורום את נושא ניהול הידע?

חייםלוי

Member
מנהל
העליתי כמה קישורים ראשונים

לקישורי הפורום: כמה אתרי ספריות מרכזיות בארץ וכמה קטלוגים מרכזיים כמו ULI, ULS ספרית הקונגרס וספרית הרוורד. לכל מי שעובד בספריה ויש לספריה או למוסד בו הוא'היא עובד אתר מוזמן להעלות ואנחנו נדאד להעלות לקישורים.

חייםלוי

Member
מנהל
הלינקים האלה הם רק ההתחלה

אני גם סומך על הגולשים שיביאו משלהם. לגבי נושאים הכל פתוח. הפורום חדש וכל נושא הקשור אליו מתקבל בברכה.

אלינקה

New member
אפשר להוסיף קישור?

זה אתר שאני אוהבת אני מקבלת מהם ניוזלטר כל שבוע אם אתרים מענינים http://www.lii.org/

perhay

New member
קלטוגים בספריות אוניברסיטאיות

תודה לך, חיים על העלאת הקישורים. כפי שאמרתי אני עובדת בספריית משולבת (ציבורית ובית-ספרית) ובספרייה אין לי בעייה של גישה לקטלוגים. בעבר, הייתה לי גם גישה מהבית, והיום אין לי אפשרות כזאת. למשל, אם אני מנסה לחפש מידע כלשהו בקטלוג של אוניברסיטת חיפה, המסך נפתח עד שלב מסויים (עד פירוט אפשרויות החיפוש ) ולאחר מכן אני מקבלת כתוצאת החיפוש דף ריק. ניסיתי גם בקלטוגים האחרים שהעלת, עם אותה תוצאה. אני מניחה שהוחלט על שינוי מדיניות לגבי שימוש בקטלוג, והיום הוא פתוח רק לסטודנטים, מורים וספריות המנויות לשרות זה. האם זאת הסיבה, שכעת אין לי גישה לקטלוג מהבית, או שיש תקלה או סיבה אחרת? תודה מראש על התשובה.

חייםלוי

Member
מנהל
מוזר. לי אין בעיה להיכנס לקטלוגים

של הספריות האוניברסיטאיות מהבית ואני גולש מנטויז'ן בלי שום פריבילגיות. גם הקוראים שלנו בספריה באים הרבה פעמים עם מידע שהוציאו מהקטלוג שלנו. למעשה המטרה היא הפוכה - לפתוח את הקטלוגים לקהל הרחב בצורה הנוחה ביותר. כנראה יש לך בעיה מקומית במחשב. תנסי לנקות עוגיות וקבצים זמניים.

perhay

New member
תודה על התשובה

ניקיתי את העוגיות, ועדיין הבעייה לא נפתרה. האם יש לך רעיון אחר? אני גולשת מאקספלורר.

חייםלוי

Member
מנהל
לא עולה לי כרגע רעיון חוץ מלנקות

גם את הקבצים הזמניים. אני אמנם גולש בדפדן אחר - אופרה אבל בדקתי עכשיו באקספלורר.

perhay

New member
או.קיי. ניסיתי באופרה וזה כן הצליח

אז כנראה שמשהו קורה אצלי עם דפדפן אקספלורר. בכל זאת התקדמתי משהו, ובעיקר אני שמחה לדעת שתהיה לי גישה לקטלוג מהבית. שוב, תודה!

Sapientia

New member
../images/Emo51.gifחיים, אני מצדיעה לך../images/Emo70.gif

לא הייתי פה במהלך הסופ"ש, ובינתיים הספקת לשדרג כ"כ את הפורום
קבל ח"ח ענקי
לפני שנעלמתי לסופ"ש העליתי כמה קישורים של כלי יעץ מקוונים. אנשים- אתם מוזמנים להציע עוד

perhay

New member
פורטל ישראלי עשיר

לפי נושאים ולפי אינדקס א-ב בכתובת אינטרנט נלווית. האתר נקרא 1web.co.il

Sapientia

New member
העליתי עוד כמה קישורים-

כדאי לכם לבדוק את האתרים ההומוריסטיים. רק ריפרפתי (בגלל השעה המאוחרת- יש ספר שמחכה לי לייד המיטה בקוצר רוח
)- בכל אופן, גם רפרוף קצר בתכנים העלה חיוך על פניי

למעלה