בנות כנסווו דחוףף....
קודם איך היה בבית כלא???? לי דוקא פסדר שמעו שניה משו אני בבית ספר חדש השנה שהוא מכיתה ט אז הקיצור יש שם איזה ילדה מכיתה יב שבאה ליום הראשון השני ואחרכך לא באה יותר אז אחריזה הלכתי לחברות שלה ושאלתי אותם למה בתאל לא באה כאילו למה הרבה זמן היא לא באה? אז הם אומרות לי שהיא עזבה תבי ספר כי היא גרה בחול והיא חוזרת לגור שם היא היתה פה כמה שנים בישראל וחוזרת לגור בארצות הברית ששם כול המשפחה שלה כבר אז היא נוסעת יום חמישי ואני שמעתי את זה מזה יתבעסתי כי אני לא מכירה אותה אין לי קשר אליה אבל ביום הראשון שראיתי אותה היא נראתה לי מזה חמודה היא מזה מאמי נדלקתי עליה וביקיצור מזה אני יתבעסתי שהיא עוזבת אז הבנות חברות שלה כאילו קלטו שאני אוהבת אותה וזההה אז הם הולכות להגיד לה חחח זאתי מעריצה מספר אחת שלך חח איזה פאדיחות ואז כזה אחריזה היא נפרדה מכולם כי היום היא באה להיפרד ונשיקות וכו.... ואז היא באה אלי נתנה לי גם נשיקה וחיבוק וואי איזה מאמי ולמה היא עוזבת אוףף אבל איזה מגניב זה שהיא עוברת לגור בחול היא אמרה שהיא לא עושה בגרויות איזה כיף להה...!!! בקיצור אני מבואסת גם מאוד סיבה פרטית עזבווו קשרים... אבל יתבעסתי ואני עדיןןןן לא נורא אני יהיה איתה בקשר...... טוב חפרתי אבל משעמם לי אז סתם שיתפתי אותכין כי אני בבעסה חח.... טוב הוקצור ביוש יפות שלי בינתיים......