העלו את האירוח

purple rose

New member
אהה שירהה...

הוא לא צחק בגלל שהיא לא אמרה נכון אז הוא צחק בגלל מה שאני אמרתי (והגבת עליו חח)

../images/Emo140.gifכפרה ....

כפרה עליך ערן שלי חיים שלי אני הואבת אותך

יאוו תודהה אבלל

חלק 5 לא עולה לי אני לא מצליחה לראותת אותוו כאילו ראיתי את כל החלקים ואת חלק 5 לא ראיתיי אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפ חח אמאא איזהה מושלםם אדםם מאיפה הוא קיבלל תיופי המושלםם הזהה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתההה הוא פשוט מושלםםם לייק הלוו חח הוא חתיך הורסססס ופיצי חמודד כזה ומה כל הדבר החמוד הזה בן 24 חחחחח מושלם שלייי בעיי נדבררר בשורות שמחותת יום שישי אני מתחילה ב- 9:30 עכשיו יהיה לי זמן להתארגןן(לא שאני פריחהה אבללל לוקח לי שעתיים להתארגןן חח ) בעיי חולה עליכןן .!! ועליהםם חח (גיימבויז)

purple rose

New member
בינתיים הם לא

ואם אני לא טועה הרשימה כבר סגורה אז זה כנראה גם ישאר ככה

מה קורה בנות?............

תגידו אתם ראיתם את חלק 5 של האירוח של הבנים פה? כיי חלק 5 לא עולה לי ואני בבעסה חחח לא נוראא איזה חמוד אדםם עם הקריצה הזאתתת ובמיוחד אזרי(איך שךא קוראים לו) החתול שלהםם מה אדם צודקק באמת יש לו מחלה של שפן מה שהוא אמרר חחח איזה חמוד שהוא שותה מהאסלההה חחח מאמיי אבל מה הכי מפגרר שיש להם חתול שחור בבית וזה מזל רעע אז אני מציע לכם (לבויז) שתעשוו משהוו בקשר לזה כי הוא שחור וזה מזל רעעע לא שאני מאמינה בזהה אבלללל זה אמיתי כי היה לי הרבה מזל רעע אחריי שראיתי חתול שחורר חחח טאפ נדברררררר בעייי דושיייי שליי חולה עליךך..!! מי אוהב אותך יותר ממני ? מי מיייי תביא לי אחתת לפחות שואהבת אותך יותר ממני חיים שלי חולה עליך..!! ביו'שש

למעלה