העלאת תמונה

העלאת תמונה

אני מנסה להעלות תמונה לכרטיס בפורמט jpg ששוקלת קצת מעל 600 קילו הבנתי שזה גדול מדי.באיזה תוכנה אני יכול לשנות את התמונה כדי שאוכל להעלות אותה? יש לי acdsee זה לא עוזר תודה

arigosh

New member
הפורום הנכון לשאלה זו

הוא פורום תמיכה בתפוז, או אולי פורום הגרפיקה ודפוס. בכל מקרה, ישנם הרבה תוכנות שיעשו את העבודה, המפורסמות (והיקרות) מבניהן הן Adobe Photoshop ו Paint Shop Pro. תוכנה חינמית מצויינת היא ה Gimp שהיא גם תוכנת קוד פתוח, וגם שווה ומומלצת בהחלט. אתה גם יכול לחפש תוכנות נוספות באתרים כמו Tucows, ו Download.com שצירפתי את הלינקים אליהם.

arigosh

New member
תודה ../images/Emo51.gif, וגם הודעת פרישה... ../images/Emo7.gif

בהתאם לאופנה הרווחת, ומתוך צער, אני מודיע על פרישתי מכל הפורומים הקשורים לבלוג טיווי. אין בכוונתי לפרט פה את הסיבות שהביאו אותי לקבל את ההחלטה הזאת מעבר לזה שפוליטיקה וטכנולוגיה לא מתערבבות טוב ביחד. אולי אם המצב הפוליטי פה ישתנה, אני אשקול לחזור ולהיות פעיל בפורומים. אני, כמובן, אמשיך לעזור עם כל הבעיות והתקלות שכבר התחלתי לפתור, עד לפתרונן המלא. בנוסף אני מדי פעם אקרא את הפורומים, ואם תנוח עלי הרוח, אכתוב משהו מועיל. וכמובן שאני אמשיך להשתמש בבלוג טיווי, כי כמו שכולנו יודעים, אין דבר יותר מעניין מלהציץ לתוך החיים של אנשים אחרים. אני מאושר מכל התגובות החיוביות שקיבלתי מאנשים, ואני שמח שיצא לי לעזור לכולכם. אני מקווה ששאר התומכים למדו דבר או שניים לגבי איך צריכה להראות תמיכה טכנית דרך פורומים. וגם שמנהלי הבלוג טיווי למדו לא לומר דברים לא מדוייקים, כי תמיד יש מישהו שצופה... אני מאחל לכולכם המשך שימוש נעים ונטול בעיות בבלוג טיווי, ובעולם המחשבים בכלל. =-=-=-=-=-=-=-=-=-= לכל בעית מחשבים יש פיתרון אנושי!

buzaglo

New member
מההההההההההההההההה../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

למה גבר...אתה היית הכי סבבה פה..
אתה היית היחידי שעונה לאנשים כמו בן אדם..ולא מריץ אותם מפורום לפורום אני לא יודע איך הולכים פה העניינים אבל היית צריך להיות לפחות באדום נראה עכשיו מי יעזור פה לאנשים..כי לפי מה שראיתי אתה היית היחידי אבל מה לעשות שיש אנשים שלא יודעים להעריך את מה שיש להם
אז תמשיך להציץ לך בבלוגים
מ..אני לא בטוח אם זה אתה..אבל אם כן..אז אתה מציץ בבלוג הנכון...סיוונוש
הקיצר..שיהיה לך בהצלחה

shanibe

New member
ARIGOSH תמיד נענתי לקרוא אותך |חיבו

ומאד חבל ל-TAPUZ שאתה עוזב את הפורום. ההחלטה היא שלך, והרבה אשים יצטערו ממנה כי תרמת המון לכולם נתגעגע אליך אבל זה לא אומר שלבלוג אתה לא בא ! אתה תמיד מוזמן !

arigosh

New member
F5 מוריד מחדש את הדף

כלומר הוא מטעין מחדש את התוכנה של הצ'אט, ומתחבר מחדש. זו גם הסיבה שאתה חוזר אל החדר המקורי שהיית בו כשפתחת את החלון של הבלוג טיווי. לגבי מה המשמעות של שם המשתמש נמצא בשימוש, אנא קרא את ההודעה הזאת.

למעלה