העלאת שרשור תמונות

liavh

New member
העלאת שרשור תמונות

יש אפשרות כלשהיא להעלות אוסף תמונות בתור שרשור יחיד? במקום ליצור כל פעם הודעה חדשה ולצרף אליה תמונה? אני כותב בפורום טיסנאות ומפרסם מדי פעם תמונות שאני מצלם בתחרויות טיסנים. בפורומים אחרים שלא בתפוז, קל בהרבה לצרף כמות גדולה של תמונות ולפרסמן וחבל שבתפוז זה לא אפשרי (או שאולי אני טועה?) אשמח להתייחסות בנושא. תודה, ליאב

Witchcrafts

New member
לא, האפשרות הזו קיימת רק באלבומים.

אם זו אופציה נוחה ומתאימה, אתה יכול לבקש ממנהלי הפורום ליצור עבורך אלבום בפורום (ואולי אפילו עבור כל גולש קבוע. השאלה אם זו באמת אלטרנטיבה שימושית יותר). לחלופין, תוכל להשתמש באלבומים האישיים שכל גולש יכול לפתוח לעצמו דרך "תמונות" (וכך, במקום להעלות את התמונות לשרשור, צרף קישור לאלבום הרלוונטי).

liavh

New member
זו לא אלטרנטיבה מספיק טובה

לקוראים הקבועים שבפורום יש נטיה להשאר בעמודי הפורום ולא לעבור לעמודים אחרים, ולכן עדיף אם יהיה אפשר להכניס את התמונות בתוך שרשור. רק מעטים שממש מתעניינים, יטרחו ללחוץ על הלינק ויכנסו לאלבום. האופציה של האלבומים יותר טובה במקרים אחרים - בד"כ בשיתוף תמונות עם אנשים שלא קוראים קבועים בפורום. (בדומה לפיקסה) היות והאלבומים לא נותנים לי שום יתרון בתור כותב בתפוז לעומת פיקסה, מה הטעם להשתמש בהם כשאני יכול להשתמש בפיקסה? (רק לשם הדוגמה) הרי אני לא מעוניין לפתוח 50 הודעות ולצרף תמונות אחת אחת במילא, וגם לא מעוניין לשלוח הודעה אחת עם לינק לאלבום כי בודדים יצפו בו... מהנסיון שלי, כשהייתי מפרסם לינק לאלבום בפיקסה שלי, מעט היו נכנסים, בעוד שאם הייתי מפרסם את כל התמונות בהודעה אחת (בפורום שונה מתפוז), אנשים היו פשוט גוללים למטה וצופים בתמונות. וכאן עולה עוד בעיה במבנה הפורום - ניתן לצרף רק תמונה אחת לכל הודעה, וצפיה בשרשור תמונות מצריכה המון הקלקות והמתנה לטעינה של התמונות אחת אחת... בקיצור בזבוז זמן... העלאת התמונות לתוך שרשור גם מאפשרת לגולשים להגיב ולדון עליהן, על גבי עמודי הפורום, ולא במקום אחר. אין ספק שנדרש חידוש לכל המערכת בעניין הזה, וזו דעתי. מקווה שהמצב ישתפר

Witchcrafts

New member
אני מבינה, אבל לא כ"כ מסכימה.

בכל מקרה, הדעה שלי לא משנה משום שאין לי קביעה בעניין (ולכן לא אפרט מעבר). אנא הפנה את ההערות ואת ההארות הללו הישר לביג בוסים בפורום "תפוז משוב". http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=168

למעלה