העלאת קובץ נפרד

tvfreak

New member
העלאת קובץ נפרד

יש לי קובץ טקסט שאני רוצה להעלות את המשתנים ממנו. כשזה היה על ה-iis במחשב שלי זה עבד מצוין. בכתובת נתתי : http://127.0.0.1/something/massage.txt והמשתנים עלו. כהעלתי את זה לאתר עם הדומיין באופן טבעי פשוט שיניתי את ה- 127.0.0.1 שיניתי לדומיין, וזהו. אבל זה לא עובד, זה כל הזמן נותן הודעה שיש סקריפט שגורם למחשב לרוץ לאט וכו´... אז איזה כתובת אני כן אמור לתת ?

solution

New member
שני דברים

1. איך הוא מוציא לך output , באיזה מצב אתה עובד , swf , html ? 2. תנסה להשתמש בכתובת יחסית אם זה נמצא באותו דומיין. -גדי

tvfreak

New member
תשובה

ניסיתי גם בכתובת יחסית, יענו מאחר שזה באותה ספרייה פשוט רשמתי את שם הקובץ, אחרי זה גם ניסיתי /something/text.txt אבל גם לא אבד את המשתנים דרך אגב אמורים לראות בתוך הסרטון עצמו, אם זו הייתה הכוונה שלך.

solution

New member
מה הפקודה המדויקת שאתה נותן

אם אתה יכול תעלה את החלק הרלוונטי ב-fla -גדי

tvfreak

New member
הינה האקשן סקריפט הרלוונטי :

<div align="left" dir="ltr"> o = "massages" add (int(Math.random() * 1 +1)) add ".txt?id=" add (int(Math.random() * 100000)); loadVariablesNum (o, 0); מה שיוצא ממשתנה או הוא דרך אגב : massages1.txt?id=2961 ומאחר שהטקסט נמצא באותו ספרייה כמו העמוד שקורא לה, וכמו הסרטון, אז אני לא מבין למה זה לא עובד.

solution

New member
לפי דעתי

הבעיה היא math.random . לפעמים אובייקט math הוא בעייתי תנסה להשתמש בפונקציית random רגילה . -גדי

tvfreak

New member
ניסיתי לשנות גם את זה

לא עובד וזה גם לא נראה לי הכי הגיוני כי איך זה שבמחשב זה כן עובד אבל על השרת לא ? יש לך איזה אי מייל כדי שאני אשלח לך את הקובץ ? או איזה רעיון אחר ?

tvfreak

New member
משהו לא בסדר עם האי מייל שלך

אני כל הזמן שולח וזה מחזיר הודעת שגיאה שהאי מייל לא בסדר.

למעלה