העלאת קבצי PDF האם תוכלו בבקשה להוסיף אפשרות של העלאת קבצים בפורמט PDF (אקרובט)? תודה
X xslf New member 24/10/01 #1 העלאת קבצי PDF האם תוכלו בבקשה להוסיף אפשרות של העלאת קבצים בפורמט PDF (אקרובט)? תודה
A Alinush* New member 24/10/01 #2 לא ניראה לי שתפוז תאשר את זה....... כי יש קבצי PDF שיכולים להכיל וירוסים אבל רק עם הם נפתחים עם אקרובט רידר (אם אני לא טועה) אז לא ניראה לי שתפוז תאשר את זה......... אבל שוב לא אני מחליטה אלא תפוז... אלינה
לא ניראה לי שתפוז תאשר את זה....... כי יש קבצי PDF שיכולים להכיל וירוסים אבל רק עם הם נפתחים עם אקרובט רידר (אם אני לא טועה) אז לא ניראה לי שתפוז תאשר את זה......... אבל שוב לא אני מחליטה אלא תפוז... אלינה
A Alinush* New member 24/10/01 #4 נכון........... אבל אל תשאל אותי אני לא המומחה פה פשוט קראתי את זה באיזה מקום... ולפי דעתי בכלל צריך להגדיל את ההגבלה של הקובץ ל-500 KB ושוב זה תלוי רק בתפוז.... אלינה
נכון........... אבל אל תשאל אותי אני לא המומחה פה פשוט קראתי את זה באיזה מקום... ולפי דעתי בכלל צריך להגדיל את ההגבלה של הקובץ ל-500 KB ושוב זה תלוי רק בתפוז.... אלינה