העלאת קבצי .asp.net לרשת

dan3330

New member
העלאת קבצי .asp.net לרשת

יצרתי פרוייקט פשוט שאין בו כל אלמנט תיכנותי (יש בו רק שדה טקסט). העלתי את כל קבצי הפרוייקט אל שרת Windows 2000 (http://www.intervision.co.il/starterwin.html). כאשר אני נכנס אל כתובת הטופס: www.abcs.co.il/WebForm1.aspx מופיעה הודעת שגיאה: Server Error in '/' Application. ----------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. מדוע? הרי לא תיתכן שגיאה בתכנות כי לא כתבתי אף פקודת תכנות? האם לא העלתי את הפרוייקט לרשת בצורה נכונה (שמתי את כל קבצי הפרוייקט בתקייה אחת). האם יש בשרת תקייה מיוחדת המיועדת לקבצי .net ? אני מצרף לכאן תמונת מסך של חלוקת התיקיות שהחברה המאחסנת של האתר יצרה, אם זה יעזור במתן תשובה (לגבי תיקייה מתאימה לקבצים מסוג זה). (* אני מצטער אם אני מטריד עם שאלות של מתחיל) תודה. דן

Zeliran

New member
......

פירוט השגיאה בעצם מוסתר מאיתנו אבל הנה מספר סיבות שאני מצליח לחשוב עליהם הרגע:
התיקייה שאליה העלאת את כל הקבצים מוגדרת בשרת כ Virtual Directory?
מה זאת אומרת שמרת את כל הקבצים התיקייה אחת? שים לב שאת קובץ ה dll אתה צריך לשמור בתוך תיקיית ה bin
תנסה לבטל את הסתרת השגיאות וכך תוכל לראות מהי הסיבה שאתה מקבל את השגיאה..

dan3330

New member
זו הודעת השגיאה

שיניתי את web.config ל: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration> ועכשיו השגיאה המופיעה היא: Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. Parser Error Message: Could not load type 'del1.WebForm1'. Source Error: Line 1: <%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" Codebehind="WebForm1.aspx.vb" Inherits="del1.WebForm1"%> Line 2: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> Line 3: <HTML> במחשב שלי הכל עובד מצויין. רק כשאני מעלה לרשת מופיעה הבעיה הזו.

dan3330

New member
זה יהיה ברור יותר:

זו הודעת השגיאה:
Parser Error Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. Parser Error Message: Could not load type 'WebForm1'. Source Error: Line 1: <%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" Codebehind="WebForm1.aspx.vb" Inherits="WebForm1"%> Line 2: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> Line 3: <HTML> Source File: \\genfs3\www25\uidesigner\del1\WebForm1.aspx Line: 1 -------------------------------------------------------------------------------- Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.573; ASP.NET Version:1.1.4322.573​

Zeliran

New member
.....

אני מאמין שהבעיה היא שהתיקייה אינה מוגדרת כ Virtuall Directory ב IIS

gilad g

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם Zeliran.

בדיוק היתה לי אותה בעיה אתמול

dan3330

New member
Virtuall Directory ב IIS ?

איך מגדירים תיקייה כ-Virtuall Directory ב IIS (ומה זה אומר) ?

gilad g

New member
ככה:

Control Panel Administrative Tools Internet Information Services לפתוח את העץ עד שמגיעים לתיקיה לחיצה ימנית על התיקיה -> Properties בלשונית "Directory" ללחוץ על Create. עוד דבר - יכול להיות שהבעיה היא ששכחת להעלות את ספרית ה-bin שלך?

chanand

New member
יש לי את אותה הבעיה...

האתר שלי יושב באותו שרת...ויש לי את אותה הבעיה...

Zeliran

New member
.....

אין זה משנה ממש באיזה שרת יושב האתר שלך, כמו שציינתי עוד בהודעה הראשונה כאן שני הסיבות היותר הגיוניות הן או שהתיקייה לא מוגדרת כ Virtual Directory או שקובץ ה dll לא נמצא בתיקיית ה bin

chanand

New member
נפתר...

פשוט העברתי את ספריית הBIN בהתחלה העלתי אותה לספריה של הפרויקט. העברתי את זה לספריה הראשית וזה עובד... תודה

gilad g

New member
זה עבד,

כי לא הוגדר לך Virtual Directory ב-IIS, והספרייה שלך הייתה שייכת ל-VD של הספרייה הראשית, ולכן כשהעברת את ספריית ה-bin שלך לספריה הראשית. ניהול תקין של האתר יחייב יצירת VD, במקום העברת ספריית ה-bin.

dan3330

New member
דבר אחד פתר לי את הבעיה

דבר אחד פתר לי את הבעיה - מחקתי לגמרי את השורה:
<%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" Codebehind="WebForm1.aspx.vb" Inherits="del2.WebForm1"%>​
מתוך קוד ה-html של ה-webform. השינוי ב-IIS לא עשה דבר (כיון שהבעיה לא היתה במחשב שלי אלא לאחר שהעלתי את הקבצים לשרת). האם אני צריך להגדיר את התיקייה שעל השרת של intervision כ-Virtual Directory? איך עושים זאת (אני לא רואה אופציה כזאת בתוכנת ה-FTP שלי - SmartFTP) ? גם שינוי של מיקום תיקיית bin בשרת לא עזר. השאלה היא האם מחיקת שורה זו פתרה את הבעיה מבלי ליצור לי בעתיד בעיות אחרות. תודה רבה. דן.

למעלה