העלאת מכר בסיאנס.

העלאת מכר בסיאנס.

שלום לכם. כן, קראתי את כל הודעות ההזהרה שלכם מסיאנסים ועל כמה שזה מסוכן, ואני גם יודעת זאת בעצמי. ובכל זאת, היו תקופות שעשיתי סיאנסים שלמזלי הם עברו בשלום ונוהלו כהלכה. אני דיי יודעת איך להתעסק עם זה נכון... בכל מקרה, סבא שלי נפטר לפני כמה ימים ורציתי לשאול אם צריך לחכות תקופת זמן מסויימת כשרוצים להעלות אדם שנפטר לא מזמן. אני ממש רוצה לדבר ולתקשר איתו, ואל תדאגו, דוד שלי מדיום שמתעסק עם זה המון המון שנים ויודע מה הוא עושה [ומדובר על אדם בן 40, לא על טינאייג' בן 16]. גם הוא לא ממליץ, אבל יש לו ניסיון וידע בתחום. ואם אני אעלה את סבא שלי, הוא לא יפגע בי, נכון? הוא היה אדם טוב כשהוא היה בחיים... אם ידוע לכם על עוד משהו בנושא, אני אשמח לשמוע.

Black Parade

New member
אני לא חושבת שזה קשור.../images/Emo168.gif

הטרדה זו הטרדה
.

העניין הוא

שאני רוצה להיפרד ממנו כמו שצריך. הוא התדרדר בריאותית בדיוק כשהייתי בדרך לראות אותו ונפטר לפני שהספקתי. אומנם ירדתי עד למטה, לאיפה שהחדרי קירור כדי לראות אותו פעם אחרונה ולהיפרד, אבל זה לא אותו הדבר. הוא מאוד אהב אותי כשהיה בחיים. מה גם שכשעשיתי סיאנסים, תמיד שאלתי את מי שעלה אם אני [ומי שהיה איתי] מפריעה לו. היו כאלה שאמרו שכן, ומיד הנחנו להם וסגרנו את הסיאנס. זו עד כדי כך הטרדה? גם אם מדובר על סבא שלי? ועוד משהו. המון פעמים פשוט שאלנו אם יש ישות ידידותית באיזור שמעוניינת להצטרף אלינו לשיחה קצרה, והיו המון [שלא הכרנו אישית כשהן היו בחיים] שהגיעו. הן אלו שרצו לדבר איתנו. היה אחד שאפילו ביקש שנעזור לו למצוא איזו אהובה שלו מימי השואה. גם בצורה כזו זו הטרדה?

Xknight

New member
תעשי למה לא, במילא זה די

בולשיט, לא שמעתי עוד על סיאנס שבאמת עבד בלי שאף אחד הזיז חפץ כלשהו, אם כן, אשמח לראות/לשמוע על מקרה מוכח.

והיות וראיתי זאת במו עיני

אני ספציפית לא צריכה הוכחות. ברור לי שזה נכון ואמיתי. מה גם שמספיק פעמים העלינו מכר של אחד המשתתפים ושאלנו שאלות שרק הקרוב ידע את התשובה עליהן, ובמקרים מסויימים הוא אפילו לא נגע בכוס כך שלא יכל להזיז אותה. וכן, הישות/רוח ענתה תשובות נכונות.

faith2

New member
זה לא העניין,

ברור שסבא שלך לא יפגע בך....הרי הוא אהב ואוהב אותך. הבעיה היא שבסיאנס כמו ברשת דייגים- את תופסת את כל מי שבא "ליד"....ואת יכולה בקלות בטעות לזמן מישהו שרק מתחזה לסבך....והישות הזאתי כאמור היא זאת שעלולה לפגוע בך... אני באמת ממליצה על תיקשורים מהסוג האחר- ולא על סיאנס...

חוצמזה

שבכל מקרה, סבך לא יפגע בך- את תפגעי בו. היית רוצה שסבך ימצא מנוחת עולם או שישאר בעולמינו וישוטט ללא מטרה כ"רוח רפאים" להגדרתינו? את עלולה לגרום לכך אם תנסי לתקשר איתו בשלב זה. חכי שנה לפחות ואם דודך הוא מדיום שמבין ויודע, עשי זאת דרכו בלבד ולא עם לוח וויג'י... הרצון העז שלך לתקשר, לדבר, להבין מובן לחלוטין, אך גם בא ממקום של אנוכיות (ולא במובן הרע) שכן אלא דברים שאת רוצה, ואת רוצה כי את חשה תחושה של פספוס והחמצה, וכל זה לגיטימי והגיוני לחלוטין, אך אין זו סיבה מוצדקת. אם את רוצה שסבך יידע דברים- הוא כבר יודע אותם. במקום בו הוא נמצא הוא יודע כל מה שעל ליבך וכל מה שהיית רוצה שידע. למרות הרצון העז שלך לשוחח ולהיפרד, את חייבת לחכות. לא לטובתך, אלא למען נשמתו של סבך.

OFIRS18

New member
אני מוכן לזרום איתך ולהצטרף .

אחי אני רוצה לעשות כבר הרבה זמן סיאנס , אני לא מפחד מזה , אם עושים את זה נכון אז אני חושב שאפילו הנשמה תודה לך אחרי שתתרום ספרים לבית כנסת ותגיד עליה קדיש ותברך אותה . היא תגיד לך בדיוק איך להעלות אותה למקום יותר טוב ממה שהיא נמצאת , יש ילדים שלא עושים כלום לטובת הרוח וזה מכעיס אותה שסתם הפריעו לה בלי לעזור לה אפילו . אני מוכן להצטרף תוסיף עוד אחד ואנחנו 4 לסיאנס , דרך אגב אני לא בן 18 .. אני בן 20 ובחודש 3 אני יהיה בן 21.

למעלה