העלאת מכירה

PROG3

New member
העלאת מכירה

שלום , אני רוצה להתחיל להעלות מכירות ועניין אותי לדעת איך רוב המוכרים בפורום מעלים מכירות ? בינתיים יצא לי להתקל רק באוקטיבה שהיא חינמית. ישנם עוד תוכנות חינמיות כאלה או אפילו כאלה בכסף שממש ממומלצות ? אשמח לטיפים תודה חברה וחג שמח

ווטרס

New member
לאט לאט, או שכפי שנאמר - שוואייה שוואייה.

לאן אתה ממהר? תוכנות? חינמיות? קודם כל תעלה מכירות קטנות וחסרות משמעות, תצבור פידבקים ונסיון, ואחרכך תעבור לשיטות מתקדמות יותר. אל תנסה להתחיל מהאמצע, זה אף פעם לא עובד.

PROG3

New member
למה בדיוק

אתה מציע לי להתחיל מכירה בלי תוכנה שתעזור לי ? אתה חושב שאני אסתבך עם זה או כי אתה חושב שאני צריך ללמוד בשביל ההתחלה לעבוד בלי תוכנות. אני גם לא רואה קשר בין זה שברור שאני צריך לצבור פידבקים וניסיון לבין לעבוד עם תוכנה שתקל עליי בצורה משמעותית להעלות מכירה. אני לא מתכוון למכור מוצרים יד שנייה אלא מוצרים חדשים, ולכן אני רוצה מכירה שתראה יפה. אני יודע להתעסק עם תוכנות ועם האינטרנט דיי טוב , כך שלא זאת תהיה הבעיה שלי, מה גם שהאנגלית שלי דיי טובה. אשמח אם תסביר את עצמך תודה וחג שמח

ווטרס

New member
כדי להתחיל ולצבור פידבקים

אתה תצטרך למכור כאדם פשוט ולא כחנות. הכוונה היא לחפצי יד שניה מהבית, כשהעמוד לא מסוגנן. אנשים רוצים לראות שאתה באמת מוכר ולא איזה שרלטן שמוכר אשליות.

noa_a

New member
אפרופו מכירות פשוטות

התחלתי בקטן ופרסמתי מוצר שכמובן לא נמכר.. פרסום שבוע שני כבר חייבו אותי בעמלה (שתבוטל אם ימכר המוצר) השאלה שלי האם: 1. יש אפשרות לפרסם ללא עלות פרסום ואני מתכוונת לעלות בסיסית ולא עלויות עבור התוספות (תמונה מסגרת וכו..) 2. האם ניתן להעלות מוצר למכירה ליותר מ 10 ימים 3. שמתי לב שאנשים מוכרים פריטים צבאיים ועתיקות, ככול שידוע לי מכירה זו מכירה ולא משנה אם זה הרשת או לא זה פשוט אסור ובמקרה של פריטי צבא יכול גם להגיע לידיים הלא נכונות מדוע אין אכיפה בנושא ???? מחפשת המלצות לרכישות קטנות ונחמדות לצבירת פידבקים א"ש נועה

ווטרס

New member
נועה,

1. אין אפשרות לפרסם ללא עלות פרסום. אלא אם יש מבצע כלשהו.. 2. לא ניתן. 3. אין אכיפה בנושא כי אנחנו מדינת חלם. אנסים מקבלים עבודות שירות, אז מה כבר אפשר לתת למי שמוכר ביגוד צבאי באיביי? תקני מה שאת צריכה, לא מה שאנשים חושבים שצריך. מה שהכי כדאי (לטעמי לפחות) זה לקנות בחנויות של הכל בדולר ולמכור בקצת יותר. כשהייתי בארה"ב קניתי מוצרים של הכל בדולר ומכרתי ביותר מ 5$. הכל תלוי בסיפור שתספרי סביב הפריט. בהצלחה.

roeeya

New member
מה הבעיה עם מכירת ציוד צבאי?

הרי כל רבי המחבלים מסתובבים עם ציוד יותר חדש ממה שלי היה, ומה שהם לא גונבים מבסיסים אפשר לקנות בריקושט... במיוחד מדים, כומתות ותגי יחידה. אני לא חושב שזביידי קנה את הדובון וה M16 המקוצר המדוגם שלו באיביי :)

roeeya

New member
אני משתמש ב:

Auction-O-Matic eBay Auction Builder CoffeeCup HTML Editor אלו תוכנות שעוזרות לך לבנות דף מושקע אבל לא "מנהלות" את המכירות. את זה אני עוד עושה לבד בנתיים, למרות שאחרי שהעלתי ביום שבת משהו כמו 30 מכירות אני גם מתחיל לחפש תוכנת ניהול טובה...

7575

New member
אתה לא חייב להתחיל במכירת דברים ישנים

אם אתה רוצה למכור דברים חדשים אז תמכור חדשים כל עוד המחירים לא מחשידים שאתה רוצה לעשות מכה ולברוח. אני לא משתמש בשום תוכנה תסביר לי מה הייתרונות

tokit

New member
היתרונות הם

1. אתה יכול לכתוב את המכירה בזמנך החופשי ולהעלות אותה מתי שבא לך. 2. יש לך אפשרויות עיבוד של המכירה, שאין בדרך הרגילה. 3. בתוכנה נמצאות כל המכירות שלך בצורה מאורגנת ומסודרת. 4. יש תוכנות, שעוזרות בכל הארגון של אחרי המכירה.

tokit

New member
אני משתמשת ב-turbo lister

ומאוד מרוצה ממנו. הוא מתאים בול לצרכים שלי.

PROG3

New member
מה היתרונות

או חסרונות של turbo lister מול אוקטיבה ? תודה

tokit

New member
אני לא מכירה את אוקטיבה

בטורבו ליסטר אני משתמשת שנים רבות, ומעולם לא נזקקתי ליותר מזה. אני מעלה עד 70-80 מכירות בו"ז, והתוכנה הזו עוזרת לי בהעלאה המהירה שלהן. הטורבו ליסטר לא מנהל את המכירות עצמן וגם לא את השלב שאחרי המכירה, אבל את זה אני מצליחה לעשות לבד, ללא עזרה של תוכנה.

roeeya

New member
הטורבו ליסטר זאת תוכנה או אתר?

איך מגיעים אליה?

roeeya

New member
תודה

וד"א לפי השיר שיש לך בהודעות אני מניח שאת יודעת גרמנית (אם לא תתעלמי) תחפשי בגוגל תוכנה בשם auction studio נראית אחלה תוכנה אבל מצאתי רק בגרמנית

tokit

New member
אכן דוברת גרמנית ../images/Emo13.gif

תודה על ההמלצה, אני אבדוק אותה..

roeeya

New member
סבבה, ואם במקרה את מוצאת שם

איזה גרסא באנגלית, אנא שתפי אותנו... :) נראית ממש אחלה תוכנה

tokit

New member
אכן נראית אחלה תוכנה

אבל האמת היא, שהיא עולה כסף ואני מצליחה להסתדר עם 50 מכירות בחודש גם ללא תוכנה. בכל מקרה, אם נפח המכירות שלי היה עולה, הייתי רוכשת אותה. בכל מקרה, לא ראיתי גרסא אנגלית. אם אגלה אותה, מבטיחה לשתף.

למעלה