העלאת מינון - דחוף!!!!

מצב
הנושא נעול.

lital1975

New member
העלאת מינון - דחוף!!!!

העלאת מינון - דחוף!!!!
אני מטופלת כבר כשבוע בארבע אמפולות של מנוגון ליום + דקפפטיל קצר. היום הייתי בבדיקות דם ואולטרסאונד וכהגדרת האחות "אין תזוזה". ראיתי שהזקיקים (המעטים שיש) בקושי עלו בגודלם מלפני 3 ימים, והאחות אמרה לי להתחיל לקבל מהיום 6 אמפולות של מנוגון עד ליום שני וביום שני לבוא לבדיקות. העניין הוא שאני נורא מודאגת מאי הגדילה וגם ממס' האמפולות החדש!!! שאלתי , לתומי, את האחות, אם זה לא מסוכן, העליה החדה הזו והיא אמרה שלא. אבל זה מדכא אותי ומדאיג. הכרתם מתישהוא מקרה כזה? אנא, מי שיכולה לעודד אותי, אשמח מאוד לשמוע!!! חוץ מזה, למרות שסביר להניח שבדיקות הדם לא משקרות, עולות בי שאלות לגבי אמינותו של האולטרסאונד - כי משום מה היום עובי הרירית היה נמוך מזה שהיה לפני 3 ימים (זה יכול לקרות???) והיום הבדיקה נעשתה ע"י טכנאית שונה ובחדר שונה (עם מכשיר שונה).

lital1975

New member
מקפיצה...

העלאת מינון - דחוף!!!!
אני מטופלת כבר כשבוע בארבע אמפולות של מנוגון ליום + דקפפטיל קצר. היום הייתי בבדיקות דם ואולטרסאונד וכהגדרת האחות "אין תזוזה". ראיתי שהזקיקים (המעטים שיש) בקושי עלו בגודלם מלפני 3 ימים, והאחות אמרה לי להתחיל לקבל מהיום 6 אמפולות של מנוגון עד ליום שני וביום שני לבוא לבדיקות. העניין הוא שאני נורא מודאגת מאי הגדילה וגם ממס' האמפולות החדש!!! שאלתי , לתומי, את האחות, אם זה לא מסוכן, העליה החדה הזו והיא אמרה שלא. אבל זה מדכא אותי ומדאיג. הכרתם מתישהוא מקרה כזה? אנא, מי שיכולה לעודד אותי, אשמח מאוד לשמוע!!! חוץ מזה, למרות שסביר להניח שבדיקות הדם לא משקרות, עולות בי שאלות לגבי אמינותו של האולטרסאונד - כי משום מה היום עובי הרירית היה נמוך מזה שהיה לפני 3 ימים (זה יכול לקרות???) והיום הבדיקה נעשתה ע"י טכנאית שונה ובחדר שונה (עם מכשיר שונה).
מקפיצה...

העין ה 3

New member
שוב, סליחה, שאין לי מחשב בבית

העלאת מינון - דחוף!!!!
שוב, סליחה, שאין לי מחשב בבית
ולא הצלחתי להגיע למחשב כל השבת. הרבה פעמים העלו לי את המינון באמצע הטיפול, ואין עם זה שום בעיה. לגבי אמינות האולטרסאונד, בהחלט יכולים להיות הבדלים בין טכנאית לטכנאית, ולא תמיד המדידה היא מדויקת. באסף הרופא, למשל, רק רופאים עורכים את הבדיקה. הרופא שלי, מתעקש גם הוא לעשות לבד, ואפילו בתחילת טיפול הוא לא מוכן שאלך לקופת חולים, אלא רק שאגיע אליו. אבל אם כל הזקיקים בקושי גדלו, אז יש סיכוי שזה אכן נכון. כי אם זה היה רק עניין של מדידה, סביר להניח שחלקם היו גדלים יותר וחלקם פחות. אני מניחה שכבר העלית את המינון כמו שנאמר לך, כך שכל שנותר לי הוא לאחל שהזקיקים אכן גדלים יפה, ונשמח לשמוע מחר על ההתקדמות. בהצלחה,

מצב
הנושא נעול.
למעלה