העלאת זכרונות

העלאת זכרונות../images/Emo185.gif

בעקבות העובדה שהפורום שלנו התברך בדם חדש למכביר, אפשר לעשות סקירה קצרה על מתי אנחנו הגענו לפורום ואיך קיבלו אותנו. אני זוכרת שהגעתי לפורום והשארתי הודעה ביישנית של משהו בסגנון של "שלום, אני ליהיא ואני נורא אוהבת סטארגייט" ומאז נתפסתי לעניין. אני גם זוכרת שזה היה בהפוגה שבין הפרקים של סטארגייט וחיפשתי נואשות להמשיך את המסורת של שבת...

../images/Emo67.gif נוסטלגיה...

איך אני הגעתי לפורום? לאחר נדנוד ממושך להנהלת הפורומים שיש מקום לפתיחת פורום "סטארגייט" בישראל. כמובן שהעיתוי לפתיחת הפורום היה מעולה - שבועיים לפני סוף העונה השישית...
אבל למרות הכל, אני גאה בקהילה הקטנה שצמחה כאן, גם בחלומי הרטוב ביותר לא ציפיתי שהפורום ייראה כמו שהוא נראה היום והכל תודות לגולשי הפורום

kinspirit

New member
*הכל מתערפל ומסגרת מעושנת מופיעה*

בעיקרון מצאתי את הפורום לראשונה לאחר שעשיתי חיפוש אחר "סטארגייט" בעברית בוואלה. אבל לא רציתי כל כך להצטרף בהתחלה כי *לוחשת* אני לא כל כך אוהבת את תפוז. וגם ניסיתי בזמנו לפתוח פורום סטארגייט באתר מועדון סטארבייס972. בעיקרון, כתבתי כתבה על סטארגייט שהתפרסמה באתר TVE. אחד מהחברים בפורום (השם שמור במערכת
)איתר אותי באי סי קיו לאחר שקרא את הכתבה שלי והזמין אותי לפורום. החלטתי לתת לזה הזדמנות...ומאז אני כאן...

Hakarpad

New member
אהממ...

Kinspirit גררה אותי לפורום על אף התנגדותי החריפה... טוב אולי הגזמתי קצת בזמן ההוא... :) אבל היינו קהילה נחמדה של סטארגייט (3 אנשים) :)

morada

New member
אני הגעתי

לפני חצי שנה בערך. מיד לאחר שהתחברתי לאינטרנט בבית חיפשתי אתרים על סטארגייט, ומצאתי את הפורום הזה. מהכרות מלפני 4 שנים עם תפוז, חשבתי שעדיין מערכת הפורומים כאן לא טובה ולא נוחה, אבל להפתעתי הפורום היה מלא חיים והמערכת עצמה לקריאת הודעות הייתה מצויינת (שמתם לב שבכל פעם שלוחצים על הודעה כדי לקרוא אותה הדף לא נקרא מחדש? - זה מה שהיה ברוב הפורומים לפני מס' שנים...). הפתעתי גדלה יותר כשגליתי שסטארגייט היא אחת מסדרות המד"ב במצליחות ביותר בעולם ושאני לא היחיד שרואה אותה.

Tolan

New member
*חושב חושב חושב*

הממ... אני הגעתי לתפוז לפורום מס"ב, שם היה איזה שרשור על סטארגייט (לגבי האם ג'ק והאמונד הם טייסים). ונשארתי קצת בפורום מס"ב, עד שיום אחד מישהו פתח שם עוד הודעה על סטארגייט ולהפתעתי אדם בשם צפניה הגיב במשהו כמו, "הודעה נחמדה, אבל למה לא לדבר על זה בפורום סטארגייט?" ואז באתי לפורום ופתחתי באחת מההודעות הידועות בסגנון, "וואו, הייתי בטוח שרק אני והאוגר שלי רואים סטארגייט!" ומאז אני פה...

Liam The Beast

New member
אממממ

במהלך בדיקותיי לראות איזה פורומים מפגרים תפוז החליטו לאשר ולהודיע עליהם בהודעות שלהם של הפורומים החדשים שנפתחו (ולמה אני בודק איזה פורומים מפגרים נפתחים? כי ממני ומידידה שלי הם התעלמו! ידידה שלי רצתה לפתוח את פורום התאבדות (ולא אחד שתומך באנשים שניסו להתאבד :p ) ואני רציתי לפתוח את פורום פייט קלאב) ופתאום אני רואה שכתוב סטארגייט. אז מאז אני פה (עם הפסקה ארוכה כשנגמרה העונה השביעית כי עכשיו אין לי מה לרשום בקשר לסטארגייט יותר, אבל במילא אני לא רושם הרבה בקשר לפרקים)

P e t e r P a n

New member
It's not that big-offa-deal

לפורום סטארגייט הגעתי די במקרה.. הייתי חבר לפני כשנה בפורום שנות השמונים, וחשבתי לראות אחרי כשנה מה קורה שם, וראיתי קטגוריית מד"ב שבדר"כ אנ'לא נכנס אליה. הפעם החלטתי לראות איזה פורומים יש תחת הכותרת וראיתי "סטארגייט"... הלב הלם, המוח מיאן לקלוט ולהאמין, וצרחות השמחה גרמו לקירות הבית פשוט להיסדק ולהישבר {עד עכשיו קר לנו בלילות.. :D} וזהו, מא אני כאן בפורום המנוהל נהדר הזה.. פשוט שמחתי לראות לדעת שאני ומשפחתי לא היחידים שצופים בסדרה, וכמובן ששמחתי לדעת שיש פורום פעיל לסדרת המד"ב המוצלחת ביותר, לדעתי...

STRCT

New member
בנינו את הסטארגייט בביגור

צפניה באה אלינו כשפירקנו אותו וסיפרה לי גדולות על הפורום, אז באתי לבדוק, והחלטתי שמעניין וכדי לחזור מידי פעם

anavi131

New member
הגעתי לפורום דרך השער

עברתי דרכו לאחר שחייגתי בטעות רצף אחר ואופ אני כאן. תגידו האסגרד שותים

למעלה