העלאת דיון...

אסף 1989

New member
אה ושכחתי להוסיף...

הבנאדם הזה (אם אפשר לקרוא לו כך) הוא סכסכן. משום מה הוא אוהב לגרום לריבים בין אנשים. שתי דוגמאות שאני ראיתי (ואני די חדש בפורום): פעם אחת הוא ניסה להסית את אפרת נגדי, אני רציתי להתידד איתה והוא אמר כל מיני דברים כמו: אל תפלי בפח שלו, אל תאמיני לו. כל מיני דברים בסגנון. דוגמא שניה: הוא נכנס לשם של ההולנדית החדשה הזאת בפורום וקילל מישהו אחר מהפורום. אם תסתכלי תראי שאלו מסוג הקללות שלו: "אם היית בספר השיאים של גינס, היית נמצא תחת הכותרת האיש בעל מנת המשכל הנמוכה ביותר" ומנסיון אני אומר לך את זה, גם אני קוללתי ממנו בקללות כאלו.

bonito palface

New member
סתום כבר! כמה שטויות...

נועם לא מסכסך אוקי? לא מתאים לך אל תהיה פה! מדינה חופשית, יש לו זכות לעשות מה שבא לו... סבבבה? ואיך אתה יודע שהוא נכנס לשם של ההולנדית?? אתה סתם מאשים!

טוי בוי

New member
לא במדויק....

בחופש הביטוי מותר להתבטא עד שזה פוגע במישהו אחר! לא שממ מקשיבים לזה אבל............

bonito palface

New member
קודם תלמדי לכתוב בלי שגיאות כתיב

ואז תדברי על חופש הביטוי.... ונועם לא פגע באף אחד! אני יודעת שנועם לא נכנס לשם של ההולנדית, ואני גם יודעת מי כן!

אסף 1989

New member
אני יכול להתערב איתך שזה הוא!

וחוץ מזה, מה את סנגורית שלו? שידבר בשם עצמו מה את מגנה עליו? אפשר לחשוב, הנשמה הטהורה שנפגעה ע"י חבורת ילדים אכזריים בפורום סוסים. יללה מצאת לך מישהו יא לקקנית?!

bonito palface

New member
דבר ראשון קוראים לי רעות, היי...

וזה לא נועם רושם את ההודעות האלה.. דבר שני, זה לא יפה מה שאתם אומרים על נועם כי זה ממש לא נכון! לך תחפש מי שינענע אותך!! אני סיימתי לדבר עם אנשים כמוכם... אתם לא שווים את הדקה וחצי שאני כותבת את ההודעה הזאתי יום טוב

אסף 1989

New member
דבר ראשון

זה אתה! דבר שני לא רק טוי בוי אני יערה שונאים אותו יש עוד רשימה ארוכה. אני כבר ניסיתי פעם להפסיק את הריב איתו אבל הוא חייב להמשיך, כנראה שהוא בנאדם שאוהב לריב וזה לא שהוא מתקן אותנו על השגיאות שלנו. ומלא אם הוא רוצה לתקן את השגיאות שלי אז אני מוכן, אני בנאדם פתוח שמוכן לקבל ביכורת אבל, ביקורת בונה נועם ישר חייב להתקיף ולהפוך את זה לריב.

bonito palface

New member
חחחחחח קבל בחזרה! ../images/Emo6.gif

אלה... אם את כל כך לא אוהבת את הפורום את מוזמנת לעזוב.. כנ"ל לגביי החברה שלה

טוי בוי

New member
מי מדבר על עזיבה?!

אני לא יעזוב רק בגלל 4 דבילים! לא אני לא ככמו נועם! ואני לא נתפלת סתם לכל מיני אנשים בלי להכיר אותם! רק חבל שכך אתם.......

למעלה