העלאת אוקטן

• פותח הנושא zbug
  • פורסם בתאריך

zbug

New member
העלאת אוקטן

הצעות לחומרים שאפשר להוסיף לדלק להעלאת מס האוקטן???????????

© DrorZi

New member
למה להוסיף

תחליף לדס"ל וזהו.
דרור זי.

ScorpioID

New member
דס"ל לא נדלק כבזו קלות...

אוקטן 130\150 לעומת זאת יפוצץ לו את המנוע

kitt

New member
דס"ל הוא עם אוקטן יותר נמוך מסולר,

לעומתו דלק למטוסי בוכנה הוא עם אוקטן של 100-103. הבעיה היא שרוב המנועים של המכוניות לא יעמדו בדלק הזה לאורך זמן.

ScorpioID

New member
ממ"סניק?

אוקטן 100\130 זה לצופית קוקיה ושאר הקלים 130\150 זה כבר למסוקים ולמטוסים כבדים

zbug

New member
יחס דחיסה גבוהה

11:1 ולכן אני רוצה חומר להעלעת האוקטן 98 בארץ זה זיוף מסריח והמנוע מצלצל כמו האות 7 98 בארץ זה אולי 94 אולי

RacerX

New member
אני לא יודע מה גורם לזה

כי בדרך כלל אני מגלה סבלנות רבה לכל באי הפורום, אבל אתה אחד הגרועים ביותר שביקרו פה. אני יכול לכתוב פה טור ארוך ומפורט של כל הדברים בהודעות המטופשות שלך שמעצבנים אותי, אבל אין לי כח לזה. במקום זה, אולי תיקח את גיבוב השטויות שאתה מתעקש לפלוט פה, ואת הגישה המגעילה\מעצבנת\נודניקית שלך, תקים לעצמך קומונה, ותחרטט שם?!

חיים_K

New member
../images/Emo45.gif

אכן אחד הגרועים. אדם שמעיד על עצמו שלמד והתחנך בחו"ל, וטורח להזכיר שוב ושוב את החובבנות והתת רמה פה בארץ, כותב בצורה הכי "ישראלית" שאפשר - שחצן, מתלהם , ועילג ולא נותן לעובדות לבלבל אותו. אולי אתה ZBUG, תעודת ההנדסאי שלך, הידיים המדהימות שלך והחיפושית עם 100 סוסיה צריכים לחפש איזו קהילה בחו"ל, שתוכל לעמוד בסטנדרטים שלכם.

zbug

New member
במקום לעשות עלי סמיכה

תכתוב דבר אחד שאמרתי שהוא שטות או לא מדוייק לגבי השחצנות אתה צודק וזה יפסק מייד אופיר

שי ז.

New member
ביקשת פירוט אז קבל

אוקטן 98 זה אוקטן 98 וזה נבדק לפי תקנים בינלאומיים. זה שיש תחנות שמוהלות זה כבר סיפור אחר. יחס דחיסה של 11:1 לא כל כך גבוה.

zbug

New member
11:1 זה יחס דחיסה גהוה

לא סתם היצרן המליץ 98RON ONLY

שי ז.

New member
מי היצרן?

הרבה מנועים מודרניים עובדים ביחס דחיסה דומה ולא סובלים מצלצולים. אולי יש לך בעיה במערכת ההזרקה או בעית פיח בתאי השריפה.

zbug

New member
VW

הכל כבר נבדק באמת בסופו של דבר קוקטייל בייתי עשה את העבודה אך זה יקר מאוד יחס דחיסה מקורי 10.1:1 וגם אז הוא צלצל עם 96 יותר ועם 98 פחות אבל עדיין יותר מידי נבדקו וסודרו: שסתומים(נקי) רצועת תיזמון פלגים(נוסו דרגות חום שונות) כיוון הצתה בדיקת קידום הצתה ושידרוגים שונים לקידום ואקום וקידום משקולות מזרקים(בתערובת עשירה צלצל פחות אבל עדיין לו הפסיק לגמרי) טמפרטורת עבודת מערכת קירור(80,82,87) שוגי נוזלי קירור שונים סוגי שמנים שונים,מנרליים,חצי וסינטטי מלא נוסו המון דברים שכבר שכחתי והקשבתי לעצות של אנשים מגיל 16-67 בסוף לקחתי דלק 96 והוספתי לו קוקטייל מאוד יקר האוטו נולד מחדש אבל נגמר המיכל נגמר התענוג... צריך חומר זול

למעלה