העיקר

vinney

Well-known member
למה אתה עוד לא חסום? בשביל מה אתה מביא לפה זבל?

לא הולך לדבר על הודעות אחרות של ג'לי, אבל ספציפית זו

זה בלוג של מישהו מנוסה בהייטק, טיפוס שכבר ראה הרבה בחיים, וכותב בהומור ציני על הסיטואציות היומיומיות שאנחנו נתקלים בהן בעבודה. אז אולי זה קצת נוטה לספאם, אבל אני מניח שהרבה מהאנשים פה ישתעשעו לעקוב אחרי הבלוג שלו (נראה לי שיש קישור למקור בסוף הדף) ואולי ישתעשעו עוד יותר מהתגובות של אלה שחושבים שהוא כותב ברצינות.

הפרבולה

New member
אצלינו בחברה עושים הרבה דמו

שזה בעצם להציג את המוצר הקיים ללקוחות חדשים ושנמכר כבר ללקוחות אחרים , רק שמפעילים אותו לא בסביבת הלקוח . אז יש לנו בתוכנה מוד "דמו" שבו מבטלים כל מיני בדיקות שלא יקפצו הודעות שגיאה בזמן ההרצה כתוצאה מחוסר במשאבים . וגם חלק מהתכונות לא עובדות מאותה סיבה, ואת חלק מהפונקצינליות מסמלצים , למשל במקום לחכות לתשובה שאמורה להתקבל ממחשב אחר שלא קיים בזמן הדמו אז התוכנה "עונה לעצמה" עם כל מיני קלטים ומגיבה בהתאם ( זה גם משמש לבדיקות ).

הלקוח מודע לזה שהמוצר מופעל במוד "דמו" ולא מצפה לראות את כל הפונקציונליות. אם הלקוח משתכנע השלב הבא זה להפעיל את המוצר בסביבה של הלקוח ולא במצב של דמו.

d70

Well-known member
יצאת צדיק
מה עם להציג בתערוכה מערכת תקשורת, שכל מה שהיא עושה זה להדליק נורות ירוקות בפנל אבל בעצם לא עושה כלום...

הפרבולה

New member
זה לא בסדר אלה אם כן

אתה מסביר שבנתיים מה שכל מה שהמערכת עושה זה להדליק נורות ירוקות, ובעתיד היא תעשה יותר פונקציות.

אגב הרבה פעמים השלב הראשוני בפיתוח התוכנה של כרטיס חדש שמכיל מעבד זה לכתוב משהו שיגרום ללד הירוק או האדום להבהב בקצב נתון. זה המקביל לתוכנית Hellow world .
אחרי שזה עובד זה מאשר שהעסק "חי" כולל סביבת הפיתוח ב PC שאיתה מקמפלים וטוענים את התוכנה לכרטיס.
וכעת כל מה שנותר זה "רק" לפתח את השאר .....

למעלה