העיקר הכיסאולוגיה

jak44

New member
העיקר הכיסאולוגיה

ח''כ יאסינוב החליט לעזוב את מפלגת שינוי ולהצטרף למפלגת ישראל ביתנו ח"כ יגאל יאסינוב החליט לעזוב את מפלגת שינוי ולהצטרף למפלגת ישראל ביתנו. לדבריו, הסיבה לפרישה הן ההתפתחויות המדיניות באזור ומתוך הבנה כי שינוי איננה מפלגת ימין.

איתיet

New member
אחרי שבשינוי העיפו את הימין

זנדברג ודורון, מה יש ליאסינוב לשמש עלה תאנה לשמאל היאפי התל אביבי שכבר יכול להתאחד עם מרצ?

מה את אומרת???

מה עם הקונספירציה הגלוייה של הפטיציה נגד זנדברג ודורון? ואני לא מהימין בכלל. אבל די להיתממות שלך או שאין לך מושג מה קורה או שאת ממש צבועה.

אשרת

New member
חמוד שלי.

מי שבישל לעצמו את הדייסה הזאת, שיאכל אותה. זה הכל. וזה שאתה לא מהימין, ממש לא מהווה שום נקודת זכות או נקודת אמינות לדברים שלך.

הבעייה היא שהבשלנים אינם אוכלים לבד

הלכה המפלגה, אין מי שייצג את החילוני הנחמס ובמקום זה קיבלנו מין מוטציה לא ברורה. אני עוקב אחרי הנעשה מצורה מאוד מהודקת. אין ספק שהבשלנים היו ראויים למכה. אבל שמעתי מישהו בשינוי משווה את החבורה החדשה לאיש שסרס את עצמו כדי שאשתו לא תהנה... ייקח הרבה זמן לקומם את ההריסות וכל הבשלנים והבוחשים יצטרכו לרדת מהבמה.

אשרת

New member
חחחחחחחחח

אכן. יקח הרבה זמן לתקן את מה שלפיד ופורז עוללו למלפלגה עקב אינטרסים אישיים ובעיות אגו ענקיות. על זה נאמר - ברוך שפטרנו. ואני לא ממש יודעת איפה אתה וכל מערצי פורז חיים, אבל אם טרחו מדי פעם לרדת מהאולימפוס שאתם יושבים עליו, אולי תפנימו שאחת הסיבות שאנשים בורכים מהמפלגה, זה בדיוק בגלל שני האנשים שאתם כל כך מעריצים. ואם התמיכה שלך במפלגה היא תלויית אנשים, אז שלום ולא להתראות.

יגאל יאסינוב העדיף את הכסא

אולם הוא מטעם ישראל ביתנו. הרי הוא הצביע בעד ההתנתקות ופעל כמו שאר החכ"ים של שינוי בזמנו. אולם הפורשים הם הצבועים. אלו שנשארו בשינוי מקבלים את הכללים הדמו' ההוכחה היא שבבחירות הקודמות קבוצת האופוזיציה שהייתה קטנה יותר נשארה וכעת כשטומי לפיד נבחר הם נשארו. צעדים אלו מראים על נכונות לקבלת כללי הדמו'

יברמן ויאסינוב - ברית הבריונים

האחד מכה ילדים השני בני נוער וגם את עצמו - ממש חבורה מצויינת.

טוב הוא גם יקבל שם ג'וב צריך עבודה

כישורים אין לו נסיון גם לא - ממה יפרנס את המשפחה?

יאסינוב פשוט צריל פרנסה ולא קל לו

על השכל דיברנו, על הכישורים אין מה לומר והמצב באמת קשה. הוא חייב להביא אוכל הביתה ומידי פעם ללכת מכות. זה כורח המציאות.

ביאטה

New member
ועכשיו כל האמת :

אף אחד לא הבטיח לחה"כ יגאל יאסינוב כסא ולא מקום בכנסת ברשימה של ליברמן. חה"כ יאסינוב עזב את שינוי ממניעים אידיאולוגיה, כיון שהחמאס עלה לשלטון והוא רוצה להשפיע על הצד הימני של המפה הפוליטית, במפלגה שהוא מרגיש בה "בבית. אני מצטערת לאכזב אתכם, אבל כל הפרשנויות ההזויות שלכם - שקרים והמצאות. כי אין דברים בגו.

../images/Emo6.gif

את רצינית ? נראה לך מישהו מאמין לזה? הסיבות לעזיבתו ידועות. אין צורך להמציא סיפורי מעשיות. מתוך כבוד לח"כ יאסינוב לא אפרט. בכל אופן, טוב עשה שעזב אותם. איתן

vantan

New member
כבר שמענו ממך לא פעם את 'כל האמת'

ה'אמת' שלך סכרינית כמעט כמו פראוודה. כמו שניסית להכחיש שאילן לייבוביץ' תמך ביוזמת ז'נווה. קראת לזה 'השמצה'. כשהבאתי לך הוכחות קיפלת את הזנב ונעלמת.

ביאטה

New member
כל דבר שלא מוכח - זו השמצה

יכול להיות שלא ראיתי את השרשור שלך. אני , בניגוד אלייך, כל יושבת כל היום מול הפורום ומכניסה ידיעות לכל חור. אם זה נכון - סבבה. יכול מאוד להיות שהוא תומך ביוזמת ז'נבה, זה היופי של שינוי שיש אנשים משמאל ומימין של המפה הפוליטית שמאוגדים ברעיונות אזרחיים.

לביאטה שלום

יגאל יאסינוב הצביע בעד ההתנתקות. הוא תמך במהלכים ששינוי בצעה. אם הוא באמת היה תומך בשיראל ביתנו היה עליו להצביע כמו ישראל ביתנו כנראה שהכסא קודם לכל

ביאטה

New member
משמעת סיעתית

זו מילת המפתח של סיעת שינוי בכנסת ה -16, והיא ה-סיעה הממושמעת ביותר כי חבריה חושבים עם הראש, ולא כדי לקבל כותרות.

alinacooper

New member
אוי בחייך אידיאולוגיה ברגל שלי,

הוא צריך עבודה. אין לו כישורים. ידע שלא ייכנס לשום כנסת ואין מה להבטיח לו, אולי אפילו ייכנס לכנסת על הגב של ליברמן. אבל לדבר על אידיאולוגיה זו הגזמה. ואת בסך הכל דואגת לפרנסתך.

את עובדת אצל יאסינוב

אם לא התאימה לו המשמעת הסיעתית היה יכול ללכת. למה לא הלך כמו פריצקי. כולם יודעים שרצה לעזוב ממה פחד?

למעלה