העיקר הכוונה , לא ?

העיקר הכוונה , לא ?

החלטתי לעשות הפתעה לזוגתי תמיד , אבל תמיד אני מקבל הרגשה ש... אתה לא עושה מספיק לטובת הבית . כשהדשא גדל פראי אתה לא מכסח עד שזה הופך לממש מוגזם , כשאביזר מקולקל , הנשמה פורחת עד שהוא מתוקן . כשמדובר על עבודך , תמיד אבל תמיד תעשה הכל על הצד הטוב ביותר . עם צריך להשקיע זמן , כמובן תעמוד במשימה , כשיש התארגנות פוליטית תהיה תמיד במקום שיזדקקו לך . רשימת הקיטורים לא מי יודע מה אפשר להגיד ממש כמו בכל בית נורמלי . אתמול שיניתי פוזיציה , יצאתי שמח וטוב לב למרכז הקניות הצמוד לביתי , נכנסתי לרשת עשה זאת בעצמך הסתובבתי וחשבתי במה אוכל להפתיע את זוגתי ? הגעתי למחלקת הצבעים נפלה ההחלטה בליבי . אצבע את חדרי השינה שזקוקים לשיפוץ ומראה מתחדש . בבחירת הצבעים ידעתי שאפגע במטרה משהו בצבעים בגוון קרם בהיר אני שבפעם האחרונה סיידתי לפני מספר שנים לא קטן בקשתי מברשת גדולה וקטנה לעשיית המלאכה . הסתכלו אליי המוכרים בעיניים משתהות כלום לא יודע אתה שיש שיטות צביעה חדשות ? גלגלת למשל ? לקחתי על עצמי את המשימה והוראות הצביעה . התחלתי במלאכה , לא להאמין , איזה מיומנות לשמאל ידיים כמוני , הכל הלך כמו בספרים, החדרים לאחר מספר שעות , צבועים ומסודרים . חשבתי לסיים את המשימה בשטיפת רצפות שת´אמת שנים לא עשיתי זאת ,( כל הפמינסטיות לא לרטון ) מצאתי ת´דלי , סמרטוט ומגב חיפשתי ריצפז , ככה קוראים לחומר הניקוי, האומנם ? לדאבוני לא מצאתי . מצאתי המוני בקבוקי דיטרגנטים אבל ריצפז , יוק ! לקחתי אבקת כביסה ואיתה שטפתי את הריצפה . אומר לכם איך זוגתי התמוגגה מעצם רעיון הצביעה , אך מעצם השטיפה ? הבנתי שיש לי עוד הרבה מה ללמוד . שבת שלום , יהונתן 38 .

כל הכבוד יהונתן לתושיה...../images/Emo9.gif

כן כן רעיון נהדר להפתיע כך את האישה לגבי נושאי שטיפת הריצפה אכן הזכרת לי ימים עברו שאז שטפו את הריצפה עם רבקת כביסה או יותר נכון אז זה היה סבון, נכון? אבל הרעיון יפה ומקורי להפתיע את האישה כל הכבוד ליוזמה הברוכה! שבת נפלאה לך ולאישה
ולכל משפחתך!

תיקון קטן ../images/Emo4.gif

לא יודע למה כתבתי אבקת כביסה , שטפתי עם מרכך כביסה ! זוהי הערת זוגתי על מה שכתבתי כאן . ביננו יש בניהם הבדל ?
שבת שלום , תרגישי טוב , יהונתן 38 .

נעמי 1

New member
כוונה נפלאה...

והצבעים, מכניסים אנרגיות חיוביות לדירה. אשרי האישה שאתה בן זוגה. שבת שלום. נעמי

גילית.

New member
אני כל כך מבינה על מה אתה מדבר

אם כי בעלי מתמצא בכל תחום, שניתן לטפל בבית מהחלפת מנורות, הכנסת סבון למתקני הסבון בכיורים, החלפת פילטר בתמי 4- שהוא מכשיר לסינון המים, ועוד דברים שונים ומשונים המצריכים טיפול בבית, ולי אין שום הבנה, אבל תודה לך שהזכרתי לי את המטלה שנישארה פתוחה, צביעת התקרה באמבטיה, עקב רטיבות שנוצרה מהשכנים מלמעלה, כל פעם שפניתי לבעלי בבקשה "נו מתי תצבע?" ענה לי זה עדיין לא יבש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עברו חדשיים ניראה לכם שעכשו אפשר כבר לצבוע בלי שהתקרה שוב תתפוצץ? זהו איך שהוא מגיע מזכירה לו את ההבטחה שלו, ולך ,יונתן תודה לך, על התזכורת, גילית

תגובתך כל כך משעשעת../images/Emo140.gif

בניגוד לבעלך , אני לא בדיוק מתמצא ברזי הטכניקות איך וכיצד מסדרים ומתקנים . בתירוצים ? אני אלוף ! ביי , שבת שלום , יהונתן 38 .

מזכיר לי את הבדיחה...

גבר אחד חוזר לביתו בערב. אשתו אומרת לו "הברז בכיור דולף - תקן אותו", אז הוא עונה לה "מה אני שרברב?". למחרת הוא חוזר ואשתו אומרת לו: "הנורה בסלון מהבהבת - תקן אותה בבקשה", אז הוא עונה לה "מה אני חשמלאי ?" למחרת הוא חוזר ואשתו אומרת לו: "שולחן האוכל מתחיל להתפרק - חזק אותו בבקשה", אז הוא עונה לה "מה אני נגר ??" למחרת הוא חוזר ופתאום רואה שהנורה לא מהבהבת, הברז לא דולף והשולחן לא רועד. שואל את אשתו "מי תיקן את הכל ?", אשתו עונה לו: "השכן ממול נכנס לפה קודם, ראה את כל הבעיות ותיקן אותן." "וכמה לקח על זה ?" שאל הבעל. "כשרציתי לשלם לו אמר לי שהוא לוקח כסף, אבל או שאשיר לו או שאשכב איתו". "אז מה עשית???" שאל הבעל. "מה אני זמרת ???....."

עדילוש

New member
אני באמצע ישיבה, אחזור אלייך.....

שנים, זו הייתה התשובה שקיבלתי ממנו בכל פעם שנסיתי להתקשר למשרד. גדלתי, התבגרתי, למדתי לחיות עם זה הפסקתי לספור אותו באמצע השבוע ולמדתי להנות משישבת, חופשות וחגים..... ערב אחד שוחחנו בנושא עם זוג חברים , האשה הייתה כעוסה וכדי להרגיע אותה אמרתי : "דמייני שהוא איש קבע ומגיע הביתה רק בסופי שבוע כך לא תצפי, לא תתאכזבי לא תתעצבני ותלמדי להסתדר" למחרת כשביקשתי בבוקר קפה למיטה אמר: " דמיני שנישארתי שבת". חחחחח דמיין שיש לך כנפיים.... מה הקשר? המלח אני חושבת
כל הכבוד על היוזמה על האומץ לבחור את הצבע לבד....זה מסוכן ,אתה יודע.... אבל הכי ריגשה אותי העובדה שידעת מהם חומרי הניקוי היכן הם ממוקמים בבית ומה יש לעשות איתם. תיסלם!

בחירת הצבע לא היתה בעיה .

השאלה הגדולה , נעבור את זה או לא ? נדע לצבוע או לא ? התוצאות ? מדהימות , הפתיעו אותי ואת זוגתי לחלוטין . שבת שלום , יהונתן 38 .

עשר !../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחח , אחללה בדיחה , שבת שלום פנטום , יהונתן 38 .

שני 35

New member
יהונתן ../images/Emo92.gif

קח
ובו אלינו הביתה אני חייבת אותך לצביעה בעלי גם את זה לא יעשה בשבילי לעולם תמיד אבל תמיד הוא יתרץ תירוצים לא יכול, אין לי זמן דווקא היום ? אני עייף . בכללי כל הכבוד לך !

אני מסכים איתך ../images/Emo140.gif

לצאת מהשיגרה לצאת מבעיות היומיום לתת לבת הזוג או לבן הזוג סיבה , סיבה לחייך סיבה לצחוק , סיבה להתמוגג . שבת שלום יהונתן 38 .

קצפת~

New member
כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo45.gif

לגבי בחירת הצבע. נו באמת חבר לפולניה תמיד בוחרים בז´.... מי כמוני יודעת
שבת שלום לך קצפת~

לא ידעתי ../images/Emo12.gif

קצפתי , בחיי שלא ידעתי , פולניות אוהבות בז´ ? ואני כל הזמן חשבתי לבן ! ביי חמודה , יהונתן 38 .

גילית.

New member
טוב, אז רק שתדע שפניתי לבעלי ושטחתי

בפניו את עניין, תיקון הצבע תקרה, והוא הזכיר לי שאני אלרגית לריחות חזקים, ולכן הוא מחכה ליום ששי אחד שאצא לכמה שעות ארוכות כדי שיצבע, נו עכשו אני מתחילה לתכנן לאן להעלם ביום ששי, כדי שהמלאכה אכן תעשה, חחחחחחחחחחחחחחח למי שיש רעיונות, אז יאללה לעבודה, גילית

גילית תגידי ?../images/Emo91.gif

לאיזה רעיונות בדיוק את מתכוונת ? לצבע התקרה ? או לאן ללכת באותן שעות של צביעה ? אם את מתלבטת על גוון הצבע , אני מציע ירוק . אם בשעות הפנאי עסקינן, בואי נצא לקניות שבת , החשבון עלי . להתראות , יהונתן 38 .

למעלה