לקחת רקע של ווינדאוס אקס פי (כמה אומלל) עשית תתמונה שלה לשחור לבן ואת הצבע של הכתב דגמת מהרקע? אה...אוקיי מעצב שכמוך........אני פורש זהו..חחחח ציטוט: "תלמד את המילה "עיצוב" זה השיעור הראשון שלי בשבילך" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד גדול!
פתח תחרות.. תעלה תמונה, ואז נעצב אותה ביחד... אחרי זה תסביר באיזה מברשות השתמשת.. איזה פילטרים. אם השתמשת במשהו שאתה חושב בלעדי בו תעלה מדריך שכולם ילמדו.. בוא נהפוך את התחרות הזאת למשהו שכולם יוכלו ללמוד ממנה איך להיות מעצבים בפוטושופ
קודם כל דבר עברית דבר שני.. אף אחד לא פתח עליך תחרות אבל תלמד לפרגן ולא לפסול אף אחד כי ממה ששמת פה אתה לא איזה מעצב מהולל בעצמך ו"פילטרים" זה פאסה.....(תשאל את אודי היא יודעת הכי טוב) אני בסה"כ שמתי תמונה חמודה לסנדרה שתהיה מבסוטית לא טענתי שאני איזה מעצבבבב משהו משהו ולא השווצתי בזה... אני עושה את זה בשביל הכיף....... אתה היית חייב לבוא ולקטול ולשחק אותה "השיעור הראשון שלי בשבילך" ועכשיו ששמת תתמונה הוכחת מה אתה יודע.... צא מהסרט לא תחרויות ולא כלום אני חובבני ואוהב להיות חובבני זה לא המקצוע שלי.
דייייייייי עם התחרות הטיפשית הזאתתתת כי יש אנשים שנהנים לראות עיצובים של דדי וכן גם אני לא מוכשרת אבל מעניין אותי לראות עיצובים וסיגנונות אחרים אז תפסיק לאכול סרטים כי זה משמיייייייייין דדי אוהבתותך
כמו שהיה פה בעבר את המשחק גמדים וענקים אז עכשיו תחורות ספורטיבית של עיצובים כמובן שמי שיזכה לדעתי יהיה זה שיש לו בפורום יותר אנשים שאוהבים אותו ולא זה שעיצב הכי יפה אבל עדיין זה רעיון נחמד ככה כולם יכולים ללמוד מהם ומכל אחד אחר פה כל אחד יעלה עבודות יחליפו רעיונות ורשמים ככה לומדים
עכשיו צאו כל הקטע באומנות שזה טעם וריח אי אפשר לומר שזה לא יפה וזה כן יפה כל אחד והטעם שלו אפשר לומר שזה לא מקצועי או כן מקצועי דדי אני לא יודעת הכי טוב פעם הייתי משתמשת בימבה פלטרים ואז הבנתי שזה לא האופציה היחידה שלי בפוטושופ.. למדתי ככה יותר ויותר לא העיצוב מה שחשבו זה מה שאתה מביא איתך ומה שיש בפנים הטכניקה הגזירה השילוב אני לא מגדירה את עצמי מקצועית למרות שאנשים משתגעים מעבודות שלי ועבדתי גם בגרפיקה ועוד אעבוד בזה! אבל שזה מכל הלב זה הכי יפה חולה עלייייייייייייך! אודי!