העיצוב שלי לנעה

אה זה אתה המעצב? חחחחחחח

לקחת רקע של ווינדאוס אקס פי (כמה אומלל) עשית תתמונה שלה לשחור לבן ואת הצבע של הכתב דגמת מהרקע? אה...אוקיי מעצב שכמוך........אני פורש זהו..חחחח ציטוט: "תלמד את המילה "עיצוב" זה השיעור הראשון שלי בשבילך" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד גדול!

חחח דדי גדול

אהבתי דדי אתה מעצב טוב וכולם יכולים ללכת להזדיין אני לאהוב עיצובים של דדי :)

are you challenging me?

פתח תחרות.. תעלה תמונה, ואז נעצב אותה ביחד... אחרי זה תסביר באיזה מברשות השתמשת.. איזה פילטרים. אם השתמשת במשהו שאתה חושב בלעדי בו תעלה מדריך שכולם ילמדו.. בוא נהפוך את התחרות הזאת למשהו שכולם יוכלו ללמוד ממנה איך להיות מעצבים בפוטושופ

דודי כנס כנס נשמה..

קודם כל דבר עברית דבר שני.. אף אחד לא פתח עליך תחרות אבל תלמד לפרגן ולא לפסול אף אחד כי ממה ששמת פה אתה לא איזה מעצב מהולל בעצמך ו"פילטרים" זה פאסה.....(תשאל את אודי היא יודעת הכי טוב) אני בסה"כ שמתי תמונה חמודה לסנדרה שתהיה מבסוטית לא טענתי שאני איזה מעצבבבב משהו משהו ולא השווצתי בזה... אני עושה את זה בשביל הכיף....... אתה היית חייב לבוא ולקטול ולשחק אותה "השיעור הראשון שלי בשבילך" ועכשיו ששמת תתמונה הוכחת מה אתה יודע.... צא מהסרט לא תחרויות ולא כלום אני חובבני ואוהב להיות חובבני זה לא המקצוע שלי.

התחרות היתה למטרה טובה דווקא

שאנשים שאוהבים לעצב ולא יודעים ממש איך ילמדו ומצד שני אנשים שזה המקצוע שלהם יעזרו לאלה שלא יודעים על ידי העלאת מדריכים

הנה תמונה יפה תתחרו עליה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דודי...

כמו שאמרתי כול אחד מנסה איך שהוא יכול יש כאלה יותר שיודעים ויש פחות העיקר שכולם מכינים מהלב....זה דבר שאתה צריך להבין

דודי

דייייייייי עם התחרות הטיפשית הזאתתתת כי יש אנשים שנהנים לראות עיצובים של דדי וכן גם אני לא מוכשרת אבל מעניין אותי לראות עיצובים וסיגנונות אחרים אז תפסיק לאכול סרטים כי זה משמיייייייייין דדי אוהבתותך :)

דודיייייייייייייייי

כפרה עליך איזה יפהההההההההה אמא כמעט יפה כמוך יפה שלי מואה תודהההההההההההה מתה עליך המונים נועה

הגרי מאמי התחרות דווקא רעיון יפה

כמו שהיה פה בעבר את המשחק גמדים וענקים אז עכשיו תחורות ספורטיבית של עיצובים כמובן שמי שיזכה לדעתי יהיה זה שיש לו בפורום יותר אנשים שאוהבים אותו ולא זה שעיצב הכי יפה אבל עדיין זה רעיון נחמד ככה כולם יכולים ללמוד מהם ומכל אחד אחר פה כל אחד יעלה עבודות יחליפו רעיונות ורשמים ככה לומדים

אחיייייייייייייייייי

אתה יכול לעזור לי גם ? אני רוצה חתימת תמונה אבל עם התמונה שלי שתהיה קשורה אבל לניק שלי אני יודע שזה מאתגר אבל אם אתה יכול אני אשמח מת עליך רונן

shl0min

New member
כנסו שניה..

עכשיו צאו כל הקטע באומנות שזה טעם וריח אי אפשר לומר שזה לא יפה וזה כן יפה כל אחד והטעם שלו אפשר לומר שזה לא מקצועי או כן מקצועי דדי אני לא יודעת הכי טוב פעם הייתי משתמשת בימבה פלטרים ואז הבנתי שזה לא האופציה היחידה שלי בפוטושופ.. למדתי ככה יותר ויותר לא העיצוב מה שחשבו זה מה שאתה מביא איתך ומה שיש בפנים הטכניקה הגזירה השילוב אני לא מגדירה את עצמי מקצועית למרות שאנשים משתגעים מעבודות שלי ועבדתי גם בגרפיקה ועוד אעבוד בזה! אבל שזה מכל הלב זה הכי יפה חולה עלייייייייייייך! אודי!

למעלה