העיסוק החדש שלי

justmom

New member
העיסוק החדש שלי ../images/Emo13.gif

התאהבתי בכריות סיכות - וזו התוצאה. הרקומה קנויה, מהולנד, וגם הגדולה מהצמר קנויה. כל היתר הכנתי.

שומרתלב

New member
מדהים !!

מאד אהבתי..אני משתמשת למחטים בדגימיות שאני מכינה כדי ללמוד את הדוגמא, זה רעיון אדיר למלות אותן יותר ואז זה כרית קטנה של ריבוע מיני של שמיכה

מדליקות

1. אהבתי גם מאוד את העבודה על השרפרף...זו שמתחת לסלסלת הקש 2. את הכריות המדליקות האלו אפשר גם להכין ככריות בגודל גדול יותר... מה את עושה עם כל כריות הסיכות הנ"ל? בלה

justmom

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אני משתמשת בהן גם לעבודה (אני מטליאה ומתפרת ביד), וגם לקישוט - הן צבעוניות כך שהסלסלה נראית כמעט כמו סלסלת סוכריות
והשמיכה מתחת לסלסלה היא שמיכה קטנטנה שהכנתי ללפני 16 שנים לבת שלי (שהייתה אז בת 3 והיום היא בקורס קצינות
). זו אחת השמיכות המעטות שהכנתי מדוגמה מוכנה - שמיכת בובות מתוך מגזין בשם miniature quilts שלדעתי עדיין קיים. זה שילוב של piecing ואפליקציה, ואני ממש מופתעת מכמה טוב שהוא שרד

justmom

New member
הבלוג שלך מקסים!

(במקום לעבוד טיילתי בתוכו
) וגם לי יש תרנגולת כזו - אצלי היא קצת יותר גדולה והייתה הצעצוע של איתמר כשהוא היה יותר קטן
. בוודאי שאפשר דוגמה לכרית הפרח - היא מכאן. הגדולה היא מהגזרה בקובץ ה-PDF והקטנה (חצי בגודל) היא מגזרה שהדפסתי מההדרכה עצמה. רק
אזהרה קטנה - זה ממכר נורא!

איזה יופי

גם לי היתה פעם תקופה כזו שהתמכרתי והכנתי כריות כאלה חילקתי את כולן עכשיו אני משתמשת ככרית סיכות במכונית צעצוע שהיתה של הבת שלי (היום בת 15) מה שניקרא הסנדלרים הולכים יחפים התחלתי לעבוד לא מזמן בחנות המפעל שלנו ויש לי זמן בין לקוח ללקוח וזה רעיון חביב לנצל כך את הזמן ואגב לימה הבלוג שלך מקסים

למעלה