העיניים יודעות...

העיניים יודעות...

(מילים ולחן - דוד ד`אור) מילים רבות נאמרות מבלי לגעת מילים רבות ואת בעולמך שוקעת את הזמן שעובר ומטביע בי שנים את אותו החלום אבל לא אותם פנים העיניים רואות העיניים יודעות והלב מתעקש מסרב להודות ואני שנמשך בכוח למוכר ומושך את הסוף עד כמה שאפשר העיניים רואות העיניים יודעות והלב מתעקש מסרב להודות מגלה בעינייך אור מוזר שלא מסתיר דבר הסודות שתמיד ניגלו לי מאוחר והרבה אתמולים שחיכיתי למחר העיניים רואות העיניים יודעות והלב מתעקש מסרב להודות מגלה בעינייך אור מוכר שלא משאיר דבר מוקדש באהבה לילדונת שלי... מי יתן ויום יבוא וגם הלב יודה... ולא רק העיניים המטעות. אוהבת אותך ילדונת. רוצה להעיר אותך... להזכיר לך את מה שנשכח... להחדיר בך שוב את התקווה... לחזק את הלב באהבה ולא ביאוש וסבל... ולחבק אותך חזק חזק...תמיד תמיד. שולחת לך את כל אהבתי... את כל הכוח שרק אוכל אתן לך... רק שלא תוותרי... רק שתמשיכי להלחם... רק שתשארי כאן איתנו. אוהבת אותך ילדתי. אל תשכחי זאת לעולם.

מאיונת, רציתי לכתוב לך פה......

וכתבתי בצער גידול הורים(חחח) בכל אופן מקווה שתקראי, התכוונתי לכל מילה שאמרתי שם. חוץ מזה. השיר הזה כל כך אמיתי,כל כך נכון וכל כך מדבר. איך זה שלא הכרתי אותו עד היום. בכל אופן, תודה שעכשיו הכרת לי אותו... אוהבת אותך כל כך נשמה טהורה ויפייפיה! נ.ב (שמת לב כמה תודות אני מוסרת לך) אבל מגיעות לך כולםםםםםםםםםםםםםםםםם, ויותר מזהההההההההההההההה!!!!!!!!

תודה מראונת...

קראתי את מה שכתבת לי... תודה. באמת. אני מניחה שגם אני צריכה את זה לפעמים... תודה. אוהבת... הדבורה.

למעלה