העין של הורוס

Spirite

New member
העין של הורוס

מישהו אמר לי שזה סמל של עין הרע ושזה מביא מזל רע... זה נכון?

Envenom

New member
ממש לא.

העין של הורוס היא סמל מצרי קדום, שהשתמשו בו בעיקר בהירוגליפים כדי לתאר את האל הורוס ואת הפרעונים השונים (הורוס היה אל הפרעונים), וגם כדי לתאר שברים חשבוניים.

Spirite

New member
תודה על התגובה...

ויש לי עוד שאלה- עברתי על המאמרים ונתקלתי במושג "ספר הצללים". אני לא הולכת ללמוד מאגיה כי אין לי נטייה לזה כל כך אבל סתם מהתעניינות- מה זה?

RainBird

New member
זה ספר אישי של המכשפה בו היא מתעדת את הכשפים שלה, מחשבות מאגיות ודברים שקשורים לזה. הוא בלתי ניתן להעברה- ועם מות המכשפה המסורת גורסת שיש לשרוף אותו. יש כמה ספרי צללים שפורסמו, פשוט לכתוב באמזון Book of Shadows ולראות את התוצאות. (למרות שלפי העיקרון המאגי "כוח שנחלק זה כוח שאבד" הם אמורים להיות לא יעילים). בקיצור יומן כזה שכתוב בו כל דבר קשור מאגית. ארדן.

RainBird

New member
אני מת על שאלות כאלו. אם מישהו לקח אותו... והצליח להתגבר על העובדה שהספר מקודש וכמו חלק גוף של המכשפה אליו הוא שייך... ועבר את לחש ההגנה... ועבר את הקללה שמובטחת לאלו שקוראים בו מלבד המכשפה (בצד הפחות פאלפי לפחות)... סביר להניח שהוא ימצא ספר מלא צמחים מיובשים, תמונות, רשימות מלאי של צמחים, שמנים, תובנות מנותקות, טקסים שהוא לא בדיוק יבין את המשמעות שלהם ולפיכך יהיו חסרי תועלת עבורו- לחשים ומתכונים שלא יהיו לו כנראה החומרים להכין או ממש להטיל. אה. ומכשפה מעוצבנת במיוחד. זהו בערך. אני באמת מאמין שלספר הצללים שלי אין ערך לאנשים אחרים. זה לא גרימואר שמלמד מאגיה, אלא ספר אישי. אם תקרא כמה מילים בקול רם ותעשה תנועות דרמטיות שום דבר לא יקרה. חוץ מהקללה שהטלתי עליו כמובן. ארדן.

מכשפות, מכשפים, ודרדסים

סיים שיט

Yuval Y

New member
../images/Emo6.gif

יש לך סגנון מיוחד, אני כמעט יכול לראות במו עיני את התיאורים שלך

Yuval Y

New member
ארדן = RainBird

למה זה מזכיר לי קטע מהסרט Spaceballs, כשצוות החללית רואה את הסרט במכשיר הווידאו?
Dark Helmet: What the Hell am I looking at?! When does this happen in the movie?! Col. Sandurz: Now! You're looking at "now," sir. Everything that happens now is happening "now." Dark Helmet: What happened to "then?" Col. Sandurz: We passed it. Dark Helmet: When? Col. Sandurz: Just now. We're at now "now." Dark Helmet: Go back to "then." Col. Sandurz: When? Dark Helmet: Now. Col. Sandurz: Now?! Dark Helmet: Now! Col. Sandurz: I can't. Dark Helmet: Why? Col. Sandurz: We missed it. Dark Helmet: When? Col. Sandurz: Just now. Dark Helmet: When will "then" be "now?" Col. Sandurz: Soon. Dark Helmet: How soon? Spaceball: Sir! Dark Helmet: What? Spaceball: We've identified their location. Dark Helmet: Where? Spaceball: It's the moon of Vega. Col. Sandurz: Good work. Set a course and prepare for our arrival. Dark Helmet: When? Spaceball: Nineteen-hundred hours. Col. Sandurz: Buy high noon tomorrow they will be our prisoners. Dark Helmet: Who?!​

למעלה