העייפות

רחלי03

New member
שמתי לק.

שלוש בהיר עם נצנצים...יפה כזה. וחוץ מזה,הנה הדוליז החדשות שלי. בייס מאי קנדי. מי הכי יפה?

ינקיפנק

New member
לא עשית קפלים נכון!

את צריכה לעשות משחקי אור וצל...וגם בשיער של השחורה!

ינקיפנק

New member
כלומר ../images/Emo4.gif

איפה שסימנתי באדום כדאי להוסיף צבע יות כהה, כדי לתת לקפל נפח..איפה שמסומן בירוק, כדאי להוסיך צבע בהיר יותר, כדי גם להוסיף נפח, שיצא אמיתי.. אצל השחורה בשיער, איפה שמסומן בכחול, תיסיפי ברק! הסברתי טוב?

Shusho

New member
זו אחת התגובות הכי מעצבנות שראיתי.

"לא עשית נכון!!!!! תעשי בלה בלה" אי אפשר להבין מזה כלום, וזה מרגיז אותי נורא.

רחלי03

New member
קראתי את כל מה שאמרתם,

ולמרות שגם אתם התעצבנתם על התגובה,לא הגבתם בעצמכם. מה אני צריכה לתקן בדיוק?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifתגובה.../images/Emo133.gif

נמנ. אני מדמיינת או שהשמלה לא מוצללת? בהתחלה חשבתי שאני פשוט לא רואה את ההצללה אז הגדלתי בפוטושופ ואני עדיין לא רואה..אז או שהתעוורתי או שהשמלה לא מוצללת..
מבחינת צורה השמלה ממש טובה אז רק סימנתי לך בקובץ איפה את צריכה לעשות חלקים מוארים..[בצהוב בוהק] בנוסף, החזה צריך להיות מואר כמובן וגם סימנתי קצת קפלים בחלק העליון של השמלה. בירוק בהיר מסומן חלק לא ברור. אם יש שסע בשמלה אז הוא בהתחלה מסתיר את הרגל אבל הולך וחושף אותה, זה מה שעשית רק שבאיזשהי נקודה חזרת לכסות את הרגל..
אז סימנתי בירוק בהיר מצד איך את קווי המתאר שאת עשית ומצד שני מה שנראה לי לנכון..
אם תוכלי לשחזר את הרגל שכיסית שם זה יהיה נפלא.
שיער- כאן יהיה לי קצת קשה להסביר את עצמי..
פחות או יותר באדום זה שימוש בגוון כהה..ובכחול חלוקה קצת יותר עדינה לקבוצות ובצהוב זה ברק.. חוצמזה סימנתי בכחול שוונצים או משו..תיקון יותר ריאליסטי לקווי המתאר.. מקווה שהבנת משו!:|
אה, ואני מעדיפה את השיער החום..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifאה, ואני ממליצה להוסיף

אממ..חגורה או חוטים קשורים או משו סביב המותן..

השמלה מוצללת, הפלטה פשוט כהה במיוחד

הפלטה שחורה - כחולה, לא? אני חושבת שכדאי שתשני לאחת מהפלטות האלה (מסטודיו סטלה), יהיה לנו קל יותר להגיב.

o0Invisible0o

New member
אהה..../images/Emo12.gif../images/Emo133.gif

שכחתי להגיד שצירפתי פלטה מצויינת, שחורה של מירב. ורציני? אבל לא ראיתי הצללה!:| אני מתעוורת!!!!!
באמת לא ראיתי!

shmeksit

New member
והינה היא שוב!

יחסית ישנה ושיפרתי אותה הרבה והינה התוצאה! בייס מטרמבוליס

ינקיפנק

New member
תגובבבבבבבבבבבבבבבב ה

במקרה וזה לא יהיה תגובה טובה מספיק...אם כבר..טוב..בואי נראה..השמלה! כדאי להוסיף עוד צל בצדדי השמלה, יש שם קצת, ועוד, משהו לא בסדר בכובע..גם תויפי צל למעלה...יהיה מתוק אם תוסיפי ברק לפונפון..קצת ככה.. חוץ מזה הכל יפה...והשיער מגניב לאלללה!!

shooroo

New member
תגובה. ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, הדולי חמודה נורא והרעיון מקסים.
כובע- מקסים
הצורה שלו לא הגיונית, הקטע המאורך צריך ליפול בצורה ריאלית [תמונה
], ואז ייוצר קודקוד מחודד יותר [
], וכפל קטן. הצללת כרית היא לא הצללה מתאימה לכובע, נסי להצליל אותו בלי קוי מתאר ופשוט להמשיך להצליל כשאת מתחשבת בצורה ובכפל. בפלטה שהשתמשת בה ההבדלים בין הצבעים מאוד קטנים. מצורפת פלטה טובה יותר.
שיער- נחמד מאוד [: גם כאן הפלטה בעלת הבדלים קטנים, מצורפת פלטה פחות או יותר באותו צבע עם הבדלים גדולים יותר. למעלה נסי ליצור חלוקה לקבוצות, ולא הצללת כרית [כמו שעשית למטה]. למטה נסי לעדן את ההצללה.
הוסיפי ברק.
עשי את הסיומת של השיער עם שוונצים דקים יותר ורבים יותר. הוספתי דוגמא להצללת קבוצות, וסליחה שזה קצת עילג אבל הכנתי את זה כרגע. הוסיפי שוונצים בצדדים וזה D: כותונת- אוו היא חמודה
ישרי את הקו בחזה O: [חזה בחבילה אחת], ואז נסי להצליל כשני כדורים עם כפלי מתיחה [קו/ שניים בצבע קו המתאר/צבע אחד אחריו בפלטה, בין שני הציצימ. ] הוסיפי מעט כפלים בבטן. השמלה מתרחבת בסוף בצורה לא הגיונית
החריבי אותה בהדרגה, והוסיפי כפלים כלפי מעלה O: [גודמא בקובץ]. נעליים [אולי נעלי בית חמודות:) ] ועוד אביזרים מאוד יוסיפו. [: ואם משהו לא מובן [וסביר להניח שיהיה אחד כזה, כי אני ממש גרועה בלהסביר את עצמיO: ] את מוזמנת להגיד לי.

shooroo

New member
קפלים* קפל*

>< אני יודעת שכותבים ככה אבל תמיד כותבת עם כ'. Oo

shmeksit

New member
שיפרתי אותה אבל זה לא ממש יצא יפע!

זה יצא מכוער טוב נו לא נורא אני ישים אותה עוד מעט אולי למישי יש רעיון למשו שהיא יכולה להחזיק וגם נעלי בית ניסיתי לצייר אבל זה לא יצא לי אז הלפ!!!

למעלה