העייפות

שטופ

New member
../images/Emo77.gifלי זה לא היה מפריע.

זה די ברור מה היא יכולה לעשות אם היא מקבלת כזאת תגובה... אולי להחליף את הפלטה? משהו טוב בנוסף- תפוז שלח לי האמצע, אז אני אומרת עכשיו: השיער הבלונדיני מדהים

אנבלייי

New member
אוקיי..

אז א.- לי זה כן היה מפריע.. וזה לא אומר בהכרח מה היא אמורה לעשות.. "הברק בשיער ההוורוד די מוזר"..? ב. אז אני שמחה שאמרת משהו טוב, אבל אני לא ראיתי את זה.. כל מה שאני רואה זה שאת מעירה לה על משהו שהוא "לא טוב" ולא מפרטת. וכמו שהיא קיבלה את זה היא לא יכלה לדעת שרצית לכתוב גם משהו טוב.. זהו

שטופ

New member
../images/Emo77.gifלא ראית את זה?

את מה היית אמורה לראות? וזה כן ברור מה אמורים לעשות בשיער.

אנבלייי

New member
האני, אני הגבתי לך בגלל ש-

נתת לה תגובה כזאת: "הברק בשיער הוורוד די מוזר." אחרכך אמרת שהתכוונת לכתוב גם משהו טוב אבל תפוז לא שלח. אז אני אומרת שכשראיתי את ההודעה לא ידעתי ולא יכלתי לראות ש'התכוונת' לכתוב משהו טוב..

אנבלייי

New member
מיניתגובית ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

זה יפה
הגרסא הבלונדינית, לדעתי, כי בגרסא הורודה הבדלי הגוונים עושים שזה יראה - אנימה שכזה, וזה לא מתאים לשאר הדולי
(עצה
אם את רוצה לעשות שזה יראה אנימתי- שזה, תעשי בצבעים יותר בוהקים (נראלי?
) בג'ינס והכל, ושההצללות יהיו עם ברק גדול בהיר וחד שכזה. אם אני לא טועה. אוף, אני סותמת.) הג'ינס יפה
אבל הוא מאוד סימטרי. זה יפה ג לעשות ככה, במיוחד אם אין לך כוח אז זה בסדר לעשות העתק-הדבק, אבל לדעתי זה יותר יפה אם בכל מכנס/צד יש קפלים שונים. זה יותר ריאליסטי ויותר נחמד
בחולצה- העיצוב מאוד יפהD: תנסי לחשוב איפה יכולים להיות קפלים ואיפה פחות- לדוגמא במותן בגלל הקיפול של הגוף צריכים/יכולים להיות שם קפלים בבד. באזור הטן התחתונה פחות... בנוסף, אני חושבת שאם את מצלילה בצורה הזאת, כדאי לך לעשות את הקפלים פחות דקים אלא יותר- 'הולכים ונהיים צרים' ושיסתדרו אחד בשני. שיראו שהן קפלים, כי ככה קצת לא ברור. השיער מאוד יפה D:
רק צריך לעשות משהו בקשר להתחלה שלו שיראה כאילו זה יוצא מהראש, כי זה נראה קצת פיאתי. אולי תעשי בגוון בהיר יותר מן נקודות-שוונצים קטנות של פיקסל אחד או שניים בהתחלה, עם רווחים, ואז זה יראה כמו השורשים של השיער שיוצאים מהראש.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

כדאי להבהיר את הקווים המפרידים בין קבוצות בקרקפת, ולהוסיף שם ברק
הצללת יפה מתחת ליד שלה על השיער
הסכין נראית לא מתאימה כזו D: היא נראית פקאצה מתוקה וחביבה כזו, ופתאום - בומ! - סכין! ואעאעאע!!11 *בורחתבצרחות*
אהבתי מאוד את שילוב הצבעים והעיצוב והכל ^^ זהו, אין לי הרבה להוסיף למה שאנבל אמרה
P:

DaRk ShinES

New member
היא מקסימה../images/Emo13.gif

אהבתי יותר את הבלונדינית
הייתי אומרת לך להכניס אותה לתחרות שלנו אבל היא לא ממש לוחמת סתם יש לה סכין

my presious

New member
../images/Emo42.gifחע, תודה על התגובות../images/Emo13.gif

הם הצחיקו אותי, אין לי מושג למה
אני אשפר יותר מאוחר:] גאד, הסתכלתי עליה הרגע, היא אחת הגרועות שלי><

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיפיפה../images/Emo99.gif

איך את עושה כזה ג'ינס?
אני אהבתי דווקא, את השיער הורוד יותר.. נכון שהחלק הבהיר שלו בהיר מידי, אבל איך שהוא נראה על הראש, ואיך שהוא יוצא מהראש, נראה יותר יפה לדעתי מהבלונדיני.. ניסיתי לעשות לך פלטה מתקנת או משו..
תנסי אותה..

אנבלייי

New member
בייס מבלו ביסקיט

-_- לתחרות קימונו.... לא מסויימת לגמרי, עוד יהיה משהו על הרגליים ו..פיקסלארט או משהו. >> מה עדיף?

ינקיפנק

New member
יפה!

הצבע הוא כזה..אני לא יודעת איך לומר בעיברית...נו..לא בהיר אלה חסר צבע..מת כזה..תעשי אותו בצבע אחר! והשיער יצא מטריף לגמרי!!!!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

שמאל. כל כך.
השיעררררררררררררררררררררר גאאאאאאאדדדדדדד
(((((((((((((( נסי לעדן את הקפלים
לעשות אותם קצת יותר בהירים וחלקים כאלו כאילו הבד ממשי או משו *O* חתול על ראשך

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif

שמאל
זה רק אני או שיש יותר שיער בקוקיה הימנית?
גאד השיער מדהים
;;

האגוש

New member
לא גמורה עדיין

אני ממש רוצה תגובה לכל חלק , כי השיער יצא רע...! בייס מ..שנייה אני יבדוק

שטופ

New member
../images/Emo77.gifהשיער לא רע בכלל.

הוא יפה. מיני תגובית:
להצליל את החצאית
להוסיף גוון כהה בשורשים של השיער

האגוש

New member
אמרתי שהיא לא גמורה ../images/Emo12.gif

תודה
אבל השיער זווה...הוא כאילו ישר ישר ופתאום שוונצים מתפרעים..זה רע!

למעלה